Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.09.11  14:35

« Re: Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011 - hlasování

iudex: Máš recht, já jsem mladý a nezkušený cucák, ona mi to ta stařešina ještě všechno správně vysvětlí a vyjasní >:D Nicméně je pravda, že ta druhá fotka při pohledu ze zadu staví tu svinibrodskou zeleň v lepším světle.
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.09.11  14:01

Rone, tuším si chceš narobiť priateľov nielen v servise, ale aj tu. >:-[] (A nielen medzi forďákmi, ktorých rady sa stále rozširujú.) Že svinibrodská zeleň, toľká drzosť, woody ho ešte ani doma nemá a už si vyslúžil chudák Ford toto. A o tom ružovom tričku sa Ti tiež dostane vysvetlenia. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.09.11  13:53

WA: Dobrý přátel není nikdy dost! >:-[] >:D A kdyby sis pořídil právě ji, tak by sis upevnil to naše společné, takhle si nejsem jist, jestli s Forďákem můžu kamarádit, natož ve svinibrodské zeleni >:-[] >:-[] >:D
    PS: Jinak dle diskuzních fór to s Lagunou III vypadá velmi dobře, tedy minimálně po stránce spolehlivosti.

WL: Já včera byl na poště byl tam chlap s pupkem v růžově fialovém tričku s nápisem GURU, tak jsem si vzpomněl na místní přezdívku Golfa a došlo mi kdo že je ta cílová skupina >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.09.11  13:11

w-a
    S trochou nadsázky by se dalo říct, že tě Ron posílá přímo do ...., jak to je aspoň trochu slušně říct, no (s)prostě do "loga Laguny"... >:D

P.S. Tady u nás se jeden profláklý hampejz jmenuje/jmenoval Laguna, že by jen náhoda? >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 28.09.11  12:41

Matheas, myslím, že netreba zbytočne vymýšľať a nasilu meniť to, čo funguje (nekompenzuješ si Ty náhodou touto hyperaktivitou doterajšiu dlhodobú absenciu? >:-[] To Ti ale nepomôže, keď si ma naposledy nedal na hlavnú fotku >:-[] ).
    Dĺžka hlasovania sa tu už riešila a nebol som sám, kto vyjadril názor, že príliš dlhá doba na hlasovanie zbytočne "rozrieďuje" pozornosť a aj tak väčšina ľudí zahlasuje v prvý deň, potom sa to len zbytočne ťahá. Takže do 27. to kľudne stačí, ak bude väčšina za, tak ešte max. ten 28.; 29. resp. 30. je zbytočne dlho.
    Druhá výhrada je k neskorému zverejneniu témy: piateho je dosť neskoro, potom má človek fakticky necelé tri týždne na fotenie a každý vieme, že času je málo a k foteniu sa človek niekedy nedostane podľa želania, plus externé faktory ako počasie a pod. Skrátka nech je doba na fotenie čo najdlhšia, tému netreba vyberať týždeň, doteraz sa to vždy za tie tri-štyri dni zvládlo. Tož toľko môj pohľad na navrhované zmeny. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.09.11  12:26

Ron: Ne.ser... >:-[]

Ta barva je náhodou mému oku libá a přátel mám celkem dost, další poznávat nepotřebuju. Tolik k Laguně. ;-) >:D

• « 00 Reagovat !

foto Prase

Prase 28.09.11  08:46

« Re: Prodloužené hlasování Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011

matti
    dylan
    alien
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 28.09.11  07:39

« Prodloužené hlasování Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011

Hlasování prodlouženo o jeden den uzavírka bude 28 v 21:00

Téma na měsíc září je :
    SK verze: "Moje auto ako z katalógu"
    CZ verze: "Moje auto jako z katalogu"

ale co není jasné tak kdo zvítězí to samozřejmě můžete ovlivnit právě VY ! a to tím , že budete hlasovat pro soutěžící viz níže

matii - [odkaz]
    Brandon Walsh - [odkaz]
    Dylan McKay - [odkaz]
    white label - [odkaz]
    woody-alien - [odkaz]
    iudex - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.09.11  23:03

Dobrou všem
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.09.11  22:17

Záleží taky jsem si říkal ža do toho 29max protože zase nechci blokovat první místo v top soutěží od 25 do 5 chci aby byla na top během hlasování a pak ještě tří dny a to záměrně protože se během těch tří dní vždy večer vymění fotka tří výherců na bedně tzn,,1den 1místo atd......v Galerii budou následně uloženy všechny tři jako tomu bylo doposavaď.navíc bych chtěl k fotkám do růžku vkládat i počet bodů které měli jen malým abych nekazil fotku.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.11  22:09

Já bych byl spíš pro do 28. (max. do 29.), když to bude trvat moc dlouho, taky už to pak nebude ono, ale uvidíme co na to ostatní...
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.09.11  22:04

Neukončuju hlasování ty si mě předběhl jedna s chystaných změn měla být návrh na změnu a to takto

15 až 25 vkládání
    25 až 29 nebo 30 záleží na vás hlasování
    29 nebo 30 konec a vyhlášení
    do 5 výběr tématu
    5 Nové téma

co vy na to ?

WL,
    no na ptákoviny dnes nebyl čas >:D jen se chichotám protože už mám to co mne brzdilo i zde na macz vyřešeno ...........................RD >:-[]
    Mimochodem ta fotka maximálně vystihuje kombi jako kombi a né že mu to sluší .........maximálně mu to slušíi z této pozice se mi líbí nejvíc, navíc a6allroad nebo a6 je můj sen hned po dodělání RD kupuju vélké prasátko >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.11  21:57

Matheas
    Co je na tom k smíchu, se směješ, jak kdyby Ivče právě skončilo šestinedělí,
    >:-[]
    ...nebo jestli máte dvojčata, tak vlastně spíš dvanáctinedělí... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 27.09.11  21:40

UKONČUJU HLASOVÁNÍ >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.09.11  21:16

WL: To jsem celý já... a přišlo mi ujeté si fotit ten dým kolem auta, stačilo v zácpě dělat, že v tom autě nejsem >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.11  20:46

Ron
    Nápady dost dobré, jen je zrealizovat... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.09.11  20:43

1. White label
    2. matii
    3. woody

Tak asi tak bych to viděl...
    WL zapojil kvalitní techniku, příhodné prostředí pro allroada...
    matii-moc dobré
    a WA- no ta barva tedy... no budiž, ale stejně sis měl koupit tu Lagunu >:-[] >:-[] >:D
    Já se opět omlouvám, ale můj nápad, že vyfotím Lagunu v servise a dopíšu: "Renault Laguna, poznej nové přátele" nějak nebyl z realizován, ne, že by teda Laguna právě nebyla v servisu >:D
    Pak jsem měl ještě jeden nápad. Jelikož Laguna je v servisu proto, že z nejasných příčin prvních 10 minut kouří tak, že by i 30 let stará Avie je proti tomu žabař, tak jsem chtěl toto nafotit s popisem "Renault to myslí s ekologií vážně!" >:D
    Nevím proč se tomu směju, že mám auto v servisu? 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.11  19:39

Matheas
    Já bych to hlasování ještě klidně jeden den nechal, ale dělej jak myslíš...
  • « 00 Reagovat !

foto Matt26

Matt26 27.09.11  19:29

1. white label
    2. iudex
    3. brandon...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.09.11  19:13

Matheas
    Hezký komentář... a líbí se mi, že máš svůj názor a perfektně vytříbený vkus. :yes: :*) >:D

P.S. Můžu (trochu neskromně) říct, že mně se ta "3D prostorovost" u téhle fotky taky líbí, ta fotka mě napoprvé až tak nechytla, řekl jsem si , že je tmavá, ale když jsem se na ni podíval znovu ještě párkrát, cítil jsem z ní takovou osobitou podvečerní atmosféru, navíc je to z úhlu, který allroadu (aspoň podle mě) fakt sluší...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…