Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
-
iudex 28.09.11 14:01
« Re: Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011 - hlasování
Rone, tuším si chceš narobiť priateľov nielen v servise, ale aj tu. >:-[] (A nielen medzi forďákmi, ktorých rady sa stále rozširujú.) Že svinibrodská zeleň, toľká drzosť, woody ho ešte ani doma nemá a už si vyslúžil chudák Ford toto. A o tom ružovom tričku sa Ti tiež dostane vysvetlenia. >:D -
Ronault. 28.09.11 13:53
WA: Dobrý přátel není nikdy dost! >:-[] >:D A kdyby sis pořídil právě ji, tak by sis upevnil to naše společné, takhle si nejsem jist, jestli s Forďákem můžu kamarádit, natož ve svinibrodské zeleni >:-[] >:-[] >:D
PS: Jinak dle diskuzních fór to s Lagunou III vypadá velmi dobře, tedy minimálně po stránce spolehlivosti.
WL: Já včera byl na poště byl tam chlap s pupkem v růžově fialovém tričku s nápisem GURU, tak jsem si vzpomněl na místní přezdívku Golfa a došlo mi kdo že je ta cílová skupina >:D -
white label 28.09.11 13:11
w-a
S trochou nadsázky by se dalo říct, že tě Ron posílá přímo do ...., jak to je aspoň trochu slušně říct, no (s)prostě do "loga Laguny"... >:D
P.S. Tady u nás se jeden profláklý hampejz jmenuje/jmenoval Laguna, že by jen náhoda? >:-[] -
iudex 28.09.11 12:41
Matheas, myslím, že netreba zbytočne vymýšľať a nasilu meniť to, čo funguje (nekompenzuješ si Ty náhodou touto hyperaktivitou doterajšiu dlhodobú absenciu? >:-[] To Ti ale nepomôže, keď si ma naposledy nedal na hlavnú fotku >:-[] ).
Dĺžka hlasovania sa tu už riešila a nebol som sám, kto vyjadril názor, že príliš dlhá doba na hlasovanie zbytočne "rozrieďuje" pozornosť a aj tak väčšina ľudí zahlasuje v prvý deň, potom sa to len zbytočne ťahá. Takže do 27. to kľudne stačí, ak bude väčšina za, tak ešte max. ten 28.; 29. resp. 30. je zbytočne dlho.
Druhá výhrada je k neskorému zverejneniu témy: piateho je dosť neskoro, potom má človek fakticky necelé tri týždne na fotenie a každý vieme, že času je málo a k foteniu sa človek niekedy nedostane podľa želania, plus externé faktory ako počasie a pod. Skrátka nech je doba na fotenie čo najdlhšia, tému netreba vyberať týždeň, doteraz sa to vždy za tie tri-štyri dni zvládlo. Tož toľko môj pohľad na navrhované zmeny. ;-) -
Matheas Ropak 28.09.11 07:39
« Prodloužené hlasování Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011
Hlasování prodlouženo o jeden den uzavírka bude 28 v 21:00
Téma na měsíc září je :
SK verze: "Moje auto ako z katalógu"
CZ verze: "Moje auto jako z katalogu"
ale co není jasné tak kdo zvítězí to samozřejmě můžete ovlivnit právě VY ! a to tím , že budete hlasovat pro soutěžící viz níže
matii - [odkaz]
Brandon Walsh - [odkaz]
Dylan McKay - [odkaz]
white label - [odkaz]
woody-alien - [odkaz]
iudex - [odkaz] -
Matheas Ropak 27.09.11 22:17
Záleží taky jsem si říkal ža do toho 29max protože zase nechci blokovat první místo v top soutěží od 25 do 5 chci aby byla na top během hlasování a pak ještě tří dny a to záměrně protože se během těch tří dní vždy večer vymění fotka tří výherců na bedně tzn,,1den 1místo atd......v Galerii budou následně uloženy všechny tři jako tomu bylo doposavaď.navíc bych chtěl k fotkám do růžku vkládat i počet bodů které měli jen malým abych nekazil fotku. -
Matheas Ropak 27.09.11 22:04
Neukončuju hlasování ty si mě předběhl jedna s chystaných změn měla být návrh na změnu a to takto
15 až 25 vkládání
25 až 29 nebo 30 záleží na vás hlasování
29 nebo 30 konec a vyhlášení
do 5 výběr tématu
5 Nové téma
co vy na to ?
WL,
no na ptákoviny dnes nebyl čas >:D jen se chichotám protože už mám to co mne brzdilo i zde na macz vyřešeno ...........................RD >:-[]
Mimochodem ta fotka maximálně vystihuje kombi jako kombi a né že mu to sluší .........maximálně mu to slušíi z této pozice se mi líbí nejvíc, navíc a6allroad nebo a6 je můj sen hned po dodělání RD kupuju vélké prasátko >:-[] -
Ronault. 27.09.11 20:43
1. White label
2. matii
3. woody
Tak asi tak bych to viděl...
WL zapojil kvalitní techniku, příhodné prostředí pro allroada...
matii-moc dobré
a WA- no ta barva tedy... no budiž, ale stejně sis měl koupit tu Lagunu >:-[] >:-[] >:D
Já se opět omlouvám, ale můj nápad, že vyfotím Lagunu v servise a dopíšu: "Renault Laguna, poznej nové přátele" nějak nebyl z realizován, ne, že by teda Laguna právě nebyla v servisu >:D
Pak jsem měl ještě jeden nápad. Jelikož Laguna je v servisu proto, že z nejasných příčin prvních 10 minut kouří tak, že by i 30 let stará Avie je proti tomu žabař, tak jsem chtěl toto nafotit s popisem "Renault to myslí s ekologií vážně!" >:D
Nevím proč se tomu směju, že mám auto v servisu? 8-s >:-[] -
white label 27.09.11 19:13
Matheas
Hezký komentář... a líbí se mi, že máš svůj názor a perfektně vytříbený vkus. :yes: :*) >:D
P.S. Můžu (trochu neskromně) říct, že mně se ta "3D prostorovost" u téhle fotky taky líbí, ta fotka mě napoprvé až tak nechytla, řekl jsem si , že je tmavá, ale když jsem se na ni podíval znovu ještě párkrát, cítil jsem z ní takovou osobitou podvečerní atmosféru, navíc je to z úhlu, který allroadu (aspoň podle mě) fakt sluší...