Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.09.11  20:57

« Re: Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011 - hlasování

Já mám modrou rád právě ve světlejší metalíze, jako tahle Malte nebo svého času na Felících tuším řady Atlanta. Stejně tak dám přednost stříbrné barvě blížící se spíše k modrému odstínu než různým odstínům capuccino či béžových metalíz, ty jsem nikdy moc v lásce neměl a asi ani mít nebudu. Na Laguně aktuálně moc široký výběr není, to je prava, ale asi bych volil právě tu modrou na kombi a nebo i šedou Eclipse. U Mondea a celkově u Fordu jsem trochu "rozváhaný" z různých kombinací typu Lunar Sky, kterou tuším nakonec i W-A vyškrtl. Docela by mě na živo zajímal rozdíl mezi šedou Micastone a stříbrnou Moondust, na stránkách Fordu to je těžko poznat a i na jiných fotkách z googlu bych měl problém.
    Ale docela se mi zalíbila hnědá na nové C4 a i DS4, podobná je k mání i k Meganu Grandtour.
    Hodně potěšující je v mainstreamu nebývale velký výběr barev za příplatek u Škodovky :yes: A to i tak oblíbené růžové metalízy >:-[] A nebo pro zelné mozky i Khaki >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.09.11  20:47

« Re: Prodloužené hlasování Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011

Th
    Ono (nejen) o půl hodiny dřív by tam bylo nesrovnatelně více protisvětla a ten zajímavý jemný kontrast světla a stínu na boku karoserie bych tam už podobně nedostal, vždycky je něco za něco. Tahle fotka je úplně "syrová", bez jakých koli úprav, včetně ořezu. Z toho místa mám i fotky s atraktivnější červenější oblohou a silnějším protisvětlem, ale tam je auto ještě tmavší...
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.09.11  20:41

Ron
    Většinu modrých odstínů na autech nemusím, z těch třech modrých na Mondeo je nejschůdnější Blazer... a modrá Malte na Laguně GT? [odkaz]
    Nelíbí, zvlášť na větším kombi, a tady je to s výběrem barev snad ještě horší, než u Mondea...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.11  20:11

I to je možné... Tak to zítra vyzkoušej >:-[] ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.09.11  19:55

Th
    O půl hodiny by bylo moc, maximálně tak o 10 -15 minut, světa je tam méně, ale zas to dělá kus atmosféry..., chtělo by to reálně vyzkoušet a porovnat...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.09.11  19:47

Ron: Obvykle autům přezdívky nedávám (vyjímkou byla moje první Š1203 familiérně zvaná Karel >:D ), ale na základě místní debaty o barvách mě napadla jedna celkem výstižná pro tohle Mondeo - Zelený Šakal. A postupně s přibývajícími léty to změním na Zelený Zákal. ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.11  19:32

WL - není zač. Fotka se mi fakt líbí. Jen to mohlo být focené tak o půl hodiny dříve aby bylo více světla ;-) :-)

Takto si představuji foto jako z katalogu já - nesoutěžní foto >:-[]

[odkaz]

[odkaz]

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.09.11  19:14

WL: Ale kdeže, Modrá Malte na Laguně GT se ti nelíbí? :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.09.11  19:09

Černá na Modneo kombi ne (pohřebák syndrom a nepraktická), bílá taky ne (už tak, nejen opticky, přerostlé Mondeo by opticky ještě zvětšila) a proti té tvé modré, je tahle zelená dokonalá... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.11  19:07

Kámoš ji má v bílé, je to Titanium S, takže s designovými doplňky, červeným prošíváním sedadel, volantu apod. Skoro jako v mém GTI ;-) :-)
    V té bílé vypadá výborně, ale člověk aby to furt umýval :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.09.11  19:04

WL: Kdyby černá nebyla tak nepraktická, tak bych ji na Mondeo asi bral... jinak i přes jistou obehranost v poslední době bych volil nejspíše bílou Froze... Ale zmáme to, "já bych".... nakonec stejně skončil v modré Malte >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.09.11  18:59

Ron
    Ono je docela umění si z těch barev na Mondeo vybrat a tahle zelená podle mě patří k těm lepším alternativám... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 28.09.11  18:56

W-A: Tak pravda, tím francouzským motorem jsi to zachránil, jinak bych ti už ani acylpyrin nenapsal >:-[] >:D

WL: No Renault už má zelenou pokud vím v nabídce jen u Megana a to jen v kombíku, je tam Olivette a Vetiver, pak ještě u Clia RS. Ta co byla na Cliu už v nabídce není, takže s tím Alzheimerem nejsi daleko od pravdy >:D Pravda, tahle zelená asi lepší než černá, s tou jsem to již vzdal 8-s Ale jinak dávám přednost spíše sytějším odstínům, ty aktuální Fordí mě jaksi nelákají.

Thomasino: Jak to, že se na to nevztahuje záruka mobility. Pokud dostaneš náhradní vůz jen tehdy, když tvé auto není pojízdné, tak se to musí vztahovat i na tohle, protože pojízdnost sice splněna je, nicméně v tuto chvíli je to spíše pojízdná vana než auto >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.09.11  18:53

Th
    Díky, podobné slovní hodnocení člověka vždycky potěší... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.09.11  18:41

Thom : Díky, mám tam přesně ten motor - 2.2 TDCi 200 koní, jenom ve spojení s automatem. Já šel rovnou na "civilku", tak mě ta zelená tolik nedráždí. ;-) Ale nechápu jak se potom můžeš přiblížit k Mojitovým šírům. :-| >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.11  18:28

woody - gratulace k Mondeu. Nenašel jsem v rychlosti jaký to má motor, ale co se týká řízení a podvozku, tak v této třídě nemá konkurenci. Kámoš si nedávno koupil pětidvířko 2.2 TDCi 200 koní, párkrát jsem ho řídil a na to jak je to velké je to super auto. Jen ta zelené, to se musím přiznat že se mi vůbec nelíbí, ale já mám k zelené odpor už od mládí, co mi hrozilo že mě odvedou na vojnu a roky jsem s tím bojoval, než mě na potřetí odvedli a na poslední chvíli jsem teprve vybojoval modrou knížku >:-[]
    Jen kámošovi do Mondea zatíkalo, nakonec se došlo na to, že soudruzi v továrně udělali chybu a hadice kudy měl odtékat kondenz z klimy šla do ventilace a pod předním sedadlem šla voda dovnitř!! :-( :'-(
    A ještě ke všemu se na tohle nevztahovala záruka mobility, protože auto bylo pojízdné, takže si musel zaplatit půjčovnu...
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.09.11  18:23

Tak já tedy budu také hlasovat, když je tu tak pusto a prázdno:

1.) White Label - z mého pohledu jediný dokonale vystihuje téma a navíc bezva fotka
    2.) Matii - také ještě celkem téma v pohodě a povedené foto
    3.) švihák Dylan - mohlo to být méně z vrchu, ale 911-tka se mi prostě neokouká
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.09.11  16:47

w-a
    Myslím, že budeš spokojený, jel jsem nedávno s Mondeem po face s tímhle motorem (ale v manuálu) a pohoda, viz jak jsem ti psal do SZ, ty máš navíc automat, nejvyšší výbavu a taky hezkou a praktickou barvu, kterou ti Ron závidí, protože už ho nebaví mýt pořád toho jejich nového galského černého babyallroada. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 28.09.11  16:40

Ron
    Ty barvy se ti už nějak pletou, "Svinibrodskou zeleň - Sarko(m)zy vert" už má patentovanou Renault, ale tohle je přece forďácká klasika "Zelená Parkinson" - Parkinson Green" a odstím je to povedený, i když já raději zůstanu u své osvědčené... (ježišmarjá, jak se ta moje barva jmenuje?)...už vím: "Alzheimer Weis"... 8-s

P.S. Guru je přezdívka Golfu jen podle jistého nicku, já to označení nepoužívám, míchat duchovno s "materiálnem" mi nepřijde moc smysluplné..., ale je možné, že jsi měl to štěstí a potkal zmiňovaný nick osobně... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 28.09.11  14:42

iudex: Svinibrodskou zeleň >:D >:D jsem přivezl domů včera odpoledne. Poté ho prolezla celá "famiglia" a manželka utrousila něco ve smyslu "taková dlouhá kráva" >:-[] . První dojmy z jízdy zatím velmi pozitivní. O víkendu ho řádně protáhnu a uvidíme jestli mě napadne to, co v souvislosti s modrým oválem zmiňoval WL. "Rychle to prodej" ;-)

ronault: Tak se nezlob. Ve svým věku potřebuju přátele hlavně mezi těmi co "Děkují ale nikam neodcházejí" >:-[] Mondeo přece není takovej s.ráč, má aspoň francouzskej motor. ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…