Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 28.09.11 20:47
« Re: Prodloužené hlasování Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011
Th
Ono (nejen) o půl hodiny dřív by tam bylo nesrovnatelně více protisvětla a ten zajímavý jemný kontrast světla a stínu na boku karoserie bych tam už podobně nedostal, vždycky je něco za něco. Tahle fotka je úplně "syrová", bez jakých koli úprav, včetně ořezu. Z toho místa mám i fotky s atraktivnější červenější oblohou a silnějším protisvětlem, ale tam je auto ještě tmavší... -
white label 28.09.11 20:41
« Re: Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011 - hlasování
Ron
Většinu modrých odstínů na autech nemusím, z těch třech modrých na Mondeo je nejschůdnější Blazer... a modrá Malte na Laguně GT? [odkaz]
Nelíbí, zvlášť na větším kombi, a tady je to s výběrem barev snad ještě horší, než u Mondea... -
woody-alien 28.09.11 19:47
Ron: Obvykle autům přezdívky nedávám (vyjímkou byla moje první Š1203 familiérně zvaná Karel >:D ), ale na základě místní debaty o barvách mě napadla jedna celkem výstižná pro tohle Mondeo - Zelený Šakal. A postupně s přibývajícími léty to změním na Zelený Zákal. ;-) >:-[] -
-
Ronault. 28.09.11 18:56
W-A: Tak pravda, tím francouzským motorem jsi to zachránil, jinak bych ti už ani acylpyrin nenapsal >:-[] >:D
WL: No Renault už má zelenou pokud vím v nabídce jen u Megana a to jen v kombíku, je tam Olivette a Vetiver, pak ještě u Clia RS. Ta co byla na Cliu už v nabídce není, takže s tím Alzheimerem nejsi daleko od pravdy >:D Pravda, tahle zelená asi lepší než černá, s tou jsem to již vzdal 8-s Ale jinak dávám přednost spíše sytějším odstínům, ty aktuální Fordí mě jaksi nelákají.
Thomasino: Jak to, že se na to nevztahuje záruka mobility. Pokud dostaneš náhradní vůz jen tehdy, když tvé auto není pojízdné, tak se to musí vztahovat i na tohle, protože pojízdnost sice splněna je, nicméně v tuto chvíli je to spíše pojízdná vana než auto >:D -
woody-alien 28.09.11 18:41
Thom : Díky, mám tam přesně ten motor - 2.2 TDCi 200 koní, jenom ve spojení s automatem. Já šel rovnou na "civilku", tak mě ta zelená tolik nedráždí. ;-) Ale nechápu jak se potom můžeš přiblížit k Mojitovým šírům. :-| >:D >:D -
Thomasino 28.09.11 18:28
woody - gratulace k Mondeu. Nenašel jsem v rychlosti jaký to má motor, ale co se týká řízení a podvozku, tak v této třídě nemá konkurenci. Kámoš si nedávno koupil pětidvířko 2.2 TDCi 200 koní, párkrát jsem ho řídil a na to jak je to velké je to super auto. Jen ta zelené, to se musím přiznat že se mi vůbec nelíbí, ale já mám k zelené odpor už od mládí, co mi hrozilo že mě odvedou na vojnu a roky jsem s tím bojoval, než mě na potřetí odvedli a na poslední chvíli jsem teprve vybojoval modrou knížku >:-[]
Jen kámošovi do Mondea zatíkalo, nakonec se došlo na to, že soudruzi v továrně udělali chybu a hadice kudy měl odtékat kondenz z klimy šla do ventilace a pod předním sedadlem šla voda dovnitř!! :-( :'-(
A ještě ke všemu se na tohle nevztahovala záruka mobility, protože auto bylo pojízdné, takže si musel zaplatit půjčovnu... -
Thomasino 28.09.11 18:23
« Re: Prodloužené hlasování Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011
Tak já tedy budu také hlasovat, když je tu tak pusto a prázdno:
1.) White Label - z mého pohledu jediný dokonale vystihuje téma a navíc bezva fotka
2.) Matii - také ještě celkem téma v pohodě a povedené foto
3.) švihák Dylan - mohlo to být méně z vrchu, ale 911-tka se mi prostě neokouká -
white label 28.09.11 16:47
w-a
Myslím, že budeš spokojený, jel jsem nedávno s Mondeem po face s tímhle motorem (ale v manuálu) a pohoda, viz jak jsem ti psal do SZ, ty máš navíc automat, nejvyšší výbavu a taky hezkou a praktickou barvu, kterou ti Ron závidí, protože už ho nebaví mýt pořád toho jejich nového galského černého babyallroada. >:-[] -
white label 28.09.11 16:40
Ron
Ty barvy se ti už nějak pletou, "Svinibrodskou zeleň - Sarko(m)zy vert" už má patentovanou Renault, ale tohle je přece forďácká klasika "Zelená Parkinson" - Parkinson Green" a odstím je to povedený, i když já raději zůstanu u své osvědčené... (ježišmarjá, jak se ta moje barva jmenuje?)...už vím: "Alzheimer Weis"... 8-s
P.S. Guru je přezdívka Golfu jen podle jistého nicku, já to označení nepoužívám, míchat duchovno s "materiálnem" mi nepřijde moc smysluplné..., ale je možné, že jsi měl to štěstí a potkal zmiňovaný nick osobně... :-O >:D -
woody-alien 28.09.11 14:42
iudex: Svinibrodskou zeleň >:D >:D jsem přivezl domů včera odpoledne. Poté ho prolezla celá "famiglia" a manželka utrousila něco ve smyslu "taková dlouhá kráva" >:-[] . První dojmy z jízdy zatím velmi pozitivní. O víkendu ho řádně protáhnu a uvidíme jestli mě napadne to, co v souvislosti s modrým oválem zmiňoval WL. "Rychle to prodej" ;-)
ronault: Tak se nezlob. Ve svým věku potřebuju přátele hlavně mezi těmi co "Děkují ale nikam neodcházejí" >:-[] Mondeo přece není takovej s.ráč, má aspoň francouzskej motor. ;-)

Ale docela se mi zalíbila hnědá na nové C4 a i DS4, podobná je k mání i k Meganu Grandtour.
Hodně potěšující je v mainstreamu nebývale velký výběr barev za příplatek u Škodovky :yes: A to i tak oblíbené růžové metalízy >:-[] A nebo pro zelné mozky i Khaki >:-[]