Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 28.09.11 23:57
« Re: Vyhlášení výsledků Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011
WL: Když to první logo je jen reklama, zbytek videa je na externistku firmu zaměřenou na veškerý servis. (Reálně tedy já problém s LPG nemám, spíše s benzínem, asi mám ucpanou nějakou trisku nějakým svinstvem, co uvolnilo aditivum, které jsem do nádrže nalil, protože to začalo kratce po jeho dolití)
woody: No jenže tyhle servisačky mají právě u Renaultu, což pak dělá iluzi o poruchovsti, přitom jde jen o přitažlivost servisaček. Jak myslíš, že vzniklo logo Renaultu? >:D -
woody-alien 28.09.11 23:36
« Re: Vyhlášení výsledků Fotosoutěž ZÁŘÍ 2011
Ron: I kdyby u Fordu měli takové servisá(č)ky, bylo by mi to houby platný. Jak často se s ní asi uvidím. Takovej vztah na dálku, to nemá cenu. ;-)
V tom by mi asi nepomohla ani ta Laguna III, zato ty máš zaděláno na silný dlouhodobý vztah. >:-[]

Rone myslím, že by jsi tuto teorii měl prodat Renaultu, mohlo by je to zajímat. Aspoň by trochu vylepšili reputaci značky s pi... na kapotě >:-[] >:-[]
Do budoucna bych si chtěl pořídit jeté Clio RS Cup na okruhy, ale vím že bez dobrého servisu to nepůjde, jistě tam bude celkem často - nejen svojí vinou až vyletím do kačírku 8-s >:-[] >:D