Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 04.10.11 22:40
« Re: TÉMA na měsíc ŘÍJEN Fotosoutěž 2011
iudex
Nemám G2ku, mám GH1ičku s full HD videem, ale hlavně s podstatně lepším ("fullhybridním") širokorozsahovým objektivem (v základní výbavě) s rozsahem zoomu 14-140 (ekv. 28-280), který si drží hodnotu líp, než samotné tělo, které už má nástupce v podobě GH2, kde "naštěstí" (pro mě) především mírně modifikovali fullHD video, které má i GH1.
[odkaz]
-
iudex 04.10.11 21:30
« Re: TÉMA na měsíc ŘÍJEN Fotosoutěž 2011
wl: super, takýto pancake spraví z Tvojho foťáku (tuším G2ku máš?) vcelku kompaktný stroj. Ja som si kúpil nedávno cez ebay starší manuálny objektív - fixnú 50ku, ale to je už veľký hardcore: na 1 ostrú fotku pripadá 9 neostrých. Tak som sa vrátil k automatike a kúpil túto 35ku (eq. 52 mm).
Matheas: odkáž manželke, že má dobré fotografické oko. ;-) -
woody-alien 02.10.11 17:14
« Re: NOVÉ TÉMA na měsíc ŘÍJEN Fotosoutěž 2011
WL : Máš plachty na auta proti prachu ? To jsem na vlastní oči viděl jedinkrát, tady kousek bydleli staří manželé, původem Němci, a vlastnili Š120 "užovku". Ta byla i po 20 letech vizuálně jako nová, protože s ní vyjeli pouze jednou za rok do Německa k příbuzným. Jinak byla v garáži zakrytá plachtou.
PS: Někteří diskutéři už nevědí jak se zviditelnit. >:-[]
[odkaz] -
Ronault. 01.10.11 20:06
« Re: NOVÉ TÉMA na měsíc ŘÍJEN Fotosoutěž 2011
Já to mám taky easy, neb mé auto je už týden doma někde jinde a asi ještě týden bude 8-s
WL: Ty máš doma na obou autech plachtu? Zvažoval jsem to (ne na Lagunu, protože na ulici bych tu plachtu asi druhý den na autě neměl a nač mít na dvě noci na weekend auto pod plachtou, když zbytek týdne stojí venku), když jsem si chtěl ponechat Favorita, že při plánované frekvenci ježdění (slunný letní den) by plachta byla fajn.

A aký máš Ty arzenál, len ten ultrazoom 14-140, alebo aj iné? Každopádne je to drahá sranda, také objektívy (aj ten pancake, čo pozeráš). ;-\