Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.10.11  23:07

« Re: přihlašování do Fotosoutěže 2011

Ypsi: Taky gratuluji Ypsi! Ať slouží ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 24.10.11  23:00

No na živo ta barva vypada líp :-) Ale tak stejně to bylo i u brambory mi přijde >:D ....Fakt vypada užasně a i na okruhu byla jako doma :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.10.11  22:56

Ypsiiiii, ty zvíře >:D

no tak to je fakt pecka, gratuluju. :yes:

Barva opravdu není moc obvyklá a na fotce, přesně jak píše WL, vypadá jak zvínovatělá metla. Já jí teda naživo nikdy neviděl, a tak ty řeči o neokysličený krvi přičítám básnický licenci velkého Rožnovského barda. >:-[]

Ovšem výhoda je v tom, že až někde v zatáčkách u Mělníka potkám červenou M3, kterak vzápětí mizí v oblaku zvířenýho prachu za horizontem, budu vědět.

"Áááá, Ypsi se zase kochá." >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.11  22:44

Y
    Tak snad ji raději uvidím rovnou naživo, až s ní ke mně dojedeš! ;-) >:-[]

My jsme tenkrát měli u Bychla koupenou tu stříbrnou E39 v M-paketu, takže jsme tam občas jezdili a na tu jednu z prvních M3 E46 v imola red si dobře pamatuju...
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.10.11  22:27

wl-presne,jedna z prvnich m3 e46 v cr byla imola red u bychla..kdyz jsem svoji m3 byl ukazovat jednomu mymu kamaradovi,ktery je taky "petrolhead",tak mi vypravel,jak ho v ni pan bychl svezl atd...ale jinak presne jak pises,z prvu se mi taky moc nelibila,uz jsem cerveny auto nechtel,ale kdyz jsme s ni stravili pred koupi nejaky ten cas a jeste kdyz mi kluci porad rikali,ze ta cervena je nejlepsi a ze jich moc nevidis,k tomu mi hral do karet stav,cena a hlavne schvaleni jednoho perfekcionalistickyho MoDo borce :-) ,tak jsem ji vzal a ted jsem za to uprimne rad..sice jezdi na silnici hodne cervenych aut,ale jak i ty pises,neni cervena jako cervena..jj,na fotce vypada trochu jinak,taky se meni jeji odstin v zavislosti na svetle..vsak uvidis,az dodelam a zverejnim recenzi ;-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.11  21:20

Y
    Já jsem totiž tu imola red viděl kdysi naživo vystavenou u Bychla a metalická nebyla. Na první pohled nijak moc atraktivně nepůsobila, ale po chvíli už měla rozhodně něco do sebe, trochu mi připomínala ještě neokysličenou krev z žíly. Má v sobě takovou nevtíravou eleganci a styl, já na červenou moc nejsem, ale tahle má fakt něco do sebe, na té fotce vypadá jinak, taková víc do vínova (což až tak nemusím) a spíš jakoby metalická...
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.10.11  20:50

diky ;-) ..byla to pecka,to auto je o hodne levelu vys,chce po tobe vic,ale zaroven Ti dava vic,proste nirvana..jeste vic takovejch testovacich kol s osem a jel bych domu na discich >:D ..musel jsem brzo vyrazit,kvuli rodinny oslave a taky jsem ji nechtel tolik davat,mam ji na spz ani ne 14dni a jeste kdyz pojede do brna a v nedeli neco atd.,takze i kdyby bylo vic casu,tak bych dal max 2 rozjizdky..
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.11  19:36

Ypsi, moooc pěkná M3 !! :yes: A barva taky dobrá, není na M3 moc obvyklá a to je fajn. To je všude samá černá, stříbrn, šedá nebo modrá, ještě občas ta olivová, ale ta se mi nelíbí... A jaký to bylo v Mostě? Prý jsi jel jen jednou? Japato?
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.10.11  18:55

dekuju..nn,neni to metla,takze asi uni..je to celkem hluboka nebo syta barva,ale ne tak jako melbourne red u m3 e92..jak jsem psal,tak jsem chtel silber grau,jako ma csl, nebo nejakou modrou nejlepe interlagos,ale v cervene se jen tak nevidi..na bmw klubech jsou velice oblibene imola rott nebo phoenix gelb m3 e46,asi proto,ze v tehle barvach byla m3 e46 predstavena,takze byly na vsech plakatech,brozurach atd...ale je pravdou,ze phoenix gelb je asi v tehle rovine vys,je treba na navodu k obsluze..ty v*** to jsem se rozepsal :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.11  18:46

Pěkná, a to je metalická, nebo unibarva? Imola Red je myslím spíš unibarva, ale na fotce to vypadá spíš metalicky,,,
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.10.11  18:43

moc dekuju :-) .. jsem na ni nalezite hrdej i kdyz jsem chtel jinou barvu,tak ted uz jen imola red ;-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.11  18:41

Y
    Vida, jaká krasavice! :-O ;-) Co je to přesně za barvu? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.10.11  18:39

chtel bych tedy prihlasit tuto fotku [odkaz] ,dekuji ;-) ..
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.11  00:20

Samozřejmě papírové z kopírky, jen na tuhle akci... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.11  00:12

11 lidí se stejnou SPZ ?? Co ty tam zase hulíš ?? Nějaké nové zboží? >:-[] >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.11  00:00

11 lidí, v 11 autech s RZ 1B1 1111...
    Přesně 11.11.11. v 11:11:11 s... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.10.11  23:56

tak to nás mělo pak dojet 11 aut (jako dnes na srazu), abychom zachovali styl !! >:D >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 23.10.11  23:52

Jo, to by snad šlo, my otevřem už v 11 hodin, 11 minut, jen aby pak odpoledne bylo nějaké to místo... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.10.11  19:41

Wajtí, takže další sraz naplánujeme na pátek odpoledne 11.11.11 u vás ?? ;-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 23.10.11  16:45

matheas-to vis,malo casu a chuti,ale ted hlasim takovy lehci come back :-) ..tak ok,doufam,ze to do zitrka stihnu :-) ..

jinak to tady vypada,jako by chtelo macz vydat nejakou sbirku basni >:D :yes:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…