Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.10.11  18:16

« Re: přihlašování do Fotosoutěže 2011

WL: Dobrá, s tím Portským je to komplikovanější a přiznávám, že v něm nemám takový přehled jako ty, ale zároveň ty nemáš takový přehled v tom, jak vypadá žílní krev ;-)
    Na síle vrstvy záleží i u té Imoly, když ji naředíš ředidlem, taky bude světlejší. ;-) Prostě obecná představa vzhledu krve je spíše ten sprcháč, protože do huby už dostal každý a když mu to z ní teklo naředěné slinami nebo tkáňovým mokem, tak to bylo světlé ;-)

Thomasino: Jo a pak to bude fialovo-zelené, zeleno-žluté, žluté a pak to zmizí. Klasická modřina a degradace hemoglobinu, možná ze základky pamatujete na bilirubin, biliverdin....
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.11  17:32

Přihlašuji toto foto:
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.11  12:58

w-a
    Sakra, tys mě odhalil, chtěl jsem to sem dát až dnes, ať někomu zbytečně neberu motivaci soutěžít... :-O >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.10.11  11:33

WL: Jedinou pravou krev stejně najdeš jenom tady >:-[]

[odkaz]

A vůbec, kde máš fotku ? To jako myslíš, že nám svým výtvorem vytřeš zrak ? No, jestli přihlásíš to, co jsem viděl, tak.....asi jo. :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.10.11  11:27

Matheas : Přesně tohle mě taky napadlo ;-)

Jen jsem chtěl auto vyfotit celé pokryté pěnou, aby ta "ošklivka" (úlitba Ronaultovi >:D ) nebyla moc vidět.
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.10.11  09:53

Přihlašuji se do soutěže - [odkaz]

Uzavírka vkládání fotek je dnes v 21h

M.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.11  00:12

Ron
    Jasně, že až tak tmavá není (to už je skoro hnědá), ale taky záleží na síle vrstvy a světle: [odkaz]
    A třeba tahle krev je světlejší: [odkaz] >:D
    S tím portským se pouštíš na tenký led, nenapsal jsi jaký druh/barvu/značku portského máš na mysli třeba: Ruby, Tawny, Pink, White (neplést s white labelem)... >:-[]
    Třeba tohle tawny má do barvy krve na tvém odkazu hooodně daleko...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.11  00:09

To ti pak přejde do tmavě fialový, mám to tak na palci na noze už dlouho. Při tenise po asi dvou hodinách hraní na turnájku jsem si utrh půlku nehtu >:-[] >:D

P.S.: Jestli tady chudák Matheas někdy dohledá ty soutěžní fotky, to bude mít chudák dost práce! :-O
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.10.11  00:05

woody: Hned je mi lépe! >:-[] >:D Jestli to budeš chtít uřezat, tak stačí říct... ještě ušetříš 30 Kč ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 25.10.11  00:03

Ronault: Přecejen existuje vyšší moc. :yes:

Za to věčný rejpání jsem se dnes opravdu důkladně praštil kladivem do ruky, nejspíš mi sleze nehet na palci, nebo podle sytě černé barvy možná rovnou upadne celej palec.

Spokojen ? 8-s >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.10.11  23:59

WL: Barvy krve nějak nerozeznávám, když už teče, tak se jí snažím zastavit a řeším spíš množství než odstín. >:D

Ale podle těch odkazů je to pěkná barva a jenom to dokazuje klam té ypsiho fotky.
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.10.11  23:58

Thomasino: Já se nepřu, já tady edukuju laickou veřejnost, to je podstatný rozdíl >:-[] >:D Není prošlá, ale možná je z černocha, ne? >:-[]

WA: O tom se přít nemůžeme, ale ty to budeš vědět, neb mi piješ krev neustále >:-[] >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 24.10.11  23:54

Thomasino: Kdyby řešili chuť, ale barvu....nechápu. ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 24.10.11  23:47

A jéjej... Dva upíři s vykuchaným básnickým střevem začnou řešit barvu krve !! :yes: >:D >:D

P.S.: Rone, ta krev je už prošlá, proto je tak tmavá!! >:-[] >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.10.11  23:44

WL: Ti píšu, že pokud je ta červená Imola červená jako třeba Portské, tak jo. ;-) [odkaz] Ale i když jsem si ten monitor vypnul, tak to nevypadalo tak tmavě >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.11  23:33

Ron
    Ještě si tu barvu auta naživo ani neviděl a už víš jaká není, to jste celí vy, francouzi... >:-[]
    Mě šlo hlavně o ten rozdíl, prostě klasická červená (třeba Thomasinovo GTI) je jako krev okysličená (arteriální/tepenná), Imola Red, jako krev neokysličená... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.10.11  23:23

WL: Já už viděl krve více než dost a pokud by byla venozní, tak bys musel hodně přitlačit. To už je odstín pomalu jak Portské. Tohle je bližší arteriální. Ale to je jedno, pro laiky je to prostě krev ;-) >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.11  23:17

Ron
    S tamtím odkazem máš pravdu, ale našel jsem věrnější odkaz, sice menší, ale odstín je podstatně blíž realitě:
    [odkaz]
    A naživo mi dáš za pravdu úplně (vím, že ta krev je tmavší/temnější)... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 24.10.11  23:15

WL: Možná jsi Rožnovský poeta, ale evidentně jsi ještě neviděl žilní krev >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 24.10.11  23:08

w-a
    Zdar barde, v reálu vypadá spíš takhle, ale ještě je o trochu tmavší, záleží jak máš nastevný monitor, když tak si ho trochu ztmav. >:-[]
    [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…