Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 25.10.11 00:12
« Re: přihlašování do Fotosoutěže 2011
Ron
Jasně, že až tak tmavá není (to už je skoro hnědá), ale taky záleží na síle vrstvy a světle: [odkaz]
A třeba tahle krev je světlejší: [odkaz] >:D
S tím portským se pouštíš na tenký led, nenapsal jsi jaký druh/barvu/značku portského máš na mysli třeba: Ruby, Tawny, Pink, White (neplést s white labelem)... >:-[]
Třeba tohle tawny má do barvy krve na tvém odkazu hooodně daleko...
[odkaz] -
Thomasino 25.10.11 00:09
To ti pak přejde do tmavě fialový, mám to tak na palci na noze už dlouho. Při tenise po asi dvou hodinách hraní na turnájku jsem si utrh půlku nehtu >:-[] >:D
P.S.: Jestli tady chudák Matheas někdy dohledá ty soutěžní fotky, to bude mít chudák dost práce! :-O -
woody-alien 25.10.11 00:03
Ronault: Přecejen existuje vyšší moc. :yes:
Za to věčný rejpání jsem se dnes opravdu důkladně praštil kladivem do ruky, nejspíš mi sleze nehet na palci, nebo podle sytě černé barvy možná rovnou upadne celej palec.
Spokojen ? 8-s >:-[] -
-
white label 24.10.11 23:33
Ron
Ještě si tu barvu auta naživo ani neviděl a už víš jaká není, to jste celí vy, francouzi... >:-[]
Mě šlo hlavně o ten rozdíl, prostě klasická červená (třeba Thomasinovo GTI) je jako krev okysličená (arteriální/tepenná), Imola Red, jako krev neokysličená... ;-)

Na síle vrstvy záleží i u té Imoly, když ji naředíš ředidlem, taky bude světlejší. ;-) Prostě obecná představa vzhledu krve je spíše ten sprcháč, protože do huby už dostal každý a když mu to z ní teklo naředěné slinami nebo tkáňovým mokem, tak to bylo světlé ;-)
Thomasino: Jo a pak to bude fialovo-zelené, zeleno-žluté, žluté a pak to zmizí. Klasická modřina a degradace hemoglobinu, možná ze základky pamatujete na bilirubin, biliverdin....