Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
ypsilon 25.10.11 20:31
« Re: přihlašování do Fotosoutěže 2011
wl-no to je jasny ;-) ,ale tezko rict,jestli to bude letos,kdybych nemusel byt v sobotu v praze,tak jsem se za tebou mohl stavit z okruhu..no nebo doraz v patek na masarykuv okruh a je to vyreseno ;-) ..kazdopadne na zmrzlinu tak ci onak prijedu >:-[] ..aha,to jsem nevedel,ze ji mas od bychla..jinak jak pises,je nazivo vice podobna te na faceliftovane e46 coupe ;-) ..
woody-moc dekuju ;-) :yes: ..no to jsem celej ja,hlavne kdyz litam na oblacku,tak se rad kocham >:D ..
noswear-presne,realita je vzdy lepsi a je tam jak doma ;-) ..btw. dnes v praze mrholilo a ja mel mezi seminarema 2hodky volna,takze jsem vyrazil na strahov,naprostej nesmysl >:-[] ..naucil jsem se je konecne ciste vracet,staci jen pomalu vracet volant,tam kam chces jet,teda po nekolika pokusech jsem to dal ciste dvakrat za sebou a pak radsi jel,abych si nezkazil,tak skvele vylepsenou naladu :-)..
ronault-dekuju chlape :-) :yes: ..no zatim vypada vse v cajku,hlavni oleje vymeneny(motor,prevodovka,diferak) a zitra asi pujdou svicky a pak uz se bude jen vylepsovat,doufam teda :-) ..
-
Ronault. 25.10.11 20:28
WL: To mě ani nenapadlo, jak mají naše "obory" relativně blízko >:-[]
Myslím si, že Matheas napsat NE umí, ale není tady ;-) Popravdě se mi nechcee primárně překračovat pravidla a spíše to měla být taková ochutnávka. V Brně jsem teď poměrně dlouho a oba auta jsou doma, takže leda bych vyfotil tady nějaké z ulice ;-) -
white label 25.10.11 20:17
Ron
Když se ožerem, tak z toho hned máme společné téma: "chlast v krvi"... >:D
Na některé věci se člověk prostě neptá a musí se rozhodnout sám, i upřímnost může být "kontraproduktivní". Co ti na to jako má Matheas napsat? NE napsat asi nechce a ANO napsat ani nemůže, vytvořil by se tím jasný precedens, navíc třeba prase muselo taky svoji starou fotku vyměnit, jak by k tomu přišlo, vlastně přišel. Prostě tu fotku na kterou ses ptal dej bokem a dej sem jinou "aktuální" a bez ptaní... -
Ronault. 25.10.11 18:24
WL: Přemýšlím, jestli to nemáš náhodou lepší.... :-O >:D
Matheas a další: Přihlásil bych fotku, ale musím přiznat, že není z tohoto měsíce, nýbrž malinko starší. Tento měsíc jsem se pořádně domů ani nedostal. Bylo by to moc velké porušení pravidel? -
Ronault. 25.10.11 18:16
WL: Dobrá, s tím Portským je to komplikovanější a přiznávám, že v něm nemám takový přehled jako ty, ale zároveň ty nemáš takový přehled v tom, jak vypadá žílní krev ;-)
Na síle vrstvy záleží i u té Imoly, když ji naředíš ředidlem, taky bude světlejší. ;-) Prostě obecná představa vzhledu krve je spíše ten sprcháč, protože do huby už dostal každý a když mu to z ní teklo naředěné slinami nebo tkáňovým mokem, tak to bylo světlé ;-)
Thomasino: Jo a pak to bude fialovo-zelené, zeleno-žluté, žluté a pak to zmizí. Klasická modřina a degradace hemoglobinu, možná ze základky pamatujete na bilirubin, biliverdin.... -
white label 25.10.11 00:12
Ron
Jasně, že až tak tmavá není (to už je skoro hnědá), ale taky záleží na síle vrstvy a světle: [odkaz]
A třeba tahle krev je světlejší: [odkaz] >:D
S tím portským se pouštíš na tenký led, nenapsal jsi jaký druh/barvu/značku portského máš na mysli třeba: Ruby, Tawny, Pink, White (neplést s white labelem)... >:-[]
Třeba tohle tawny má do barvy krve na tvém odkazu hooodně daleko...
[odkaz] -
Thomasino 25.10.11 00:09
To ti pak přejde do tmavě fialový, mám to tak na palci na noze už dlouho. Při tenise po asi dvou hodinách hraní na turnájku jsem si utrh půlku nehtu >:-[] >:D
P.S.: Jestli tady chudák Matheas někdy dohledá ty soutěžní fotky, to bude mít chudák dost práce! :-O -
woody-alien 25.10.11 00:03
Ronault: Přecejen existuje vyšší moc. :yes:
Za to věčný rejpání jsem se dnes opravdu důkladně praštil kladivem do ruky, nejspíš mi sleze nehet na palci, nebo podle sytě černé barvy možná rovnou upadne celej palec.
Spokojen ? 8-s >:-[] -