Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
pradeda777 16.05.22 15:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
iu....že si vzpomněl tu 230i. Parametry tohoto "u.s.r.a.n.é.h.o " čtyřhrnku 180kw/400Nm a zrychlení 0-100 5.9 jsou pořád velmi dobré. The 2022 BMW 2 Series 230i possesses a solid four-cylinder engine. Although not as fast as the AWD M240i, which boasts a powerful straight-six engine, the 230i will still thrill any driver who gets behind the wheel. Adding the M Sport package with Dynamic Handling only enhances the driving experience.6. 3. 2022
230i bude určitě o dost lehčí než M240i xDrive, hlavně na předek a tím pádem i lépe ovladatelné. Smůla, že už nejde objednat s manuálem. A také adaptivní podvozek není ve výbavě na přání. ;-\ -
iudex 16.05.22 10:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
deda: tak trh pre silné zadokolkové kupé je samozrejme úzky a ani ja nie som cieľová skupina. Ale keď by som ako Tom či woody chcel kompaktné kupé pre zábavu, tak by som Zetko rozhodne zvažoval, ak by sa predávalo u nás a za takú cenu, ako v Amerike. Predsalen výkon 400 koní, t.j. na úrovni M2, ale cena na úrovni 230i, to je silné slovo do boja. A aj dizajnovo vyzerá rozhodne lepšie, ako minulá generácia: [odkaz]
Ale sme v Európe, Zetko nemáme, Supra je škaredá a drahá, GR86 vypredaná, takže v tejto triede kontumačne vyhráva 2er. -
pradeda777 16.05.22 10:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
iu....."Ztko" byl v 70 letech kultovní car. Měl jsem to čest se s nim svést. V tu dobu jsem šoféroval Ford Capri. Bohužel na mě neudělalo Ztko nějaký velký dojem. Do Capri jsem přesedl s Mini Cooper S a už tady byl cítit velký rozdíl v chování mezi FWD a RWD. Mě zkrátka seděl víc ten Cooper. No a s 240Z to bylo ještě o poznání horší, protože tam byl cítit ten 6vál. lump ještě víc než 4vál 1.6 v Capri. Akceleraci mělo Ztko tenkrát výbornou, ale pocitově to bylo přece jen těžké auto. Zkrátka nic pro mě.... ;-\ Pro někoho, kdo je do sporťáku RWD, bych dnes viděl jako lepší choíce GR86 nebo BRZ. -
pradeda777 16.05.22 09:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
tms.....sex je anglické slovo a znamená pohlaví. Pamatuji si to velice dobře, protože když jsem v Austrálii poprvé (při žádosti o práci na osobním) vyplňoval dotazník, tak jedna s prvních otázek byla na sex a já tam napsal good........... ;-) >:D >:-[] -
iudex 16.05.22 09:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
O tom ja nič neviem, takže sa vrátim k autám. >:-[]
V USA sa už predáva Nissan Z. A tá cena celkom šokovala: 39990 USD. Za 400-koňový biturbo šesťvalec. :-O :-)
Pre porovnanie Supra s R6 v USA stojí 51890 USD a M240i stojí 53925 USD. Teda šesťvalcové Zetko je v USA cenovo ešte pod úrovňou štvorvalcovej konkurencie (Supra 2,0 stojí 43540 USD a 230i M Sport stojí 40500 USD).
To teda zodpovedá približne cene 47000 eur u nás. Fakt škoda, že sa Zetko nebude predávať v EU.
[odkaz] -
pradeda777 13.05.22 10:18
« Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
wl....ano, panorama nic moc...ani na SB to otevřené nevypadá nijak dobře. Tento systém (above roof) jsem měl i na VTiR Honda Integra a tam mě to nepřipadlo až tak dramatické. Na druhé straně já střešní okno vždy jen vyklápím pro lepší větrání.... [odkaz] -
white label 12.05.22 21:49
« Blue RS3 s kšiltem dozadu...
pd7
Ta přečuhující otevřená panorama vypadá u toho sedanu hrozně...
Jako kdyby sis vezl na střeše varnou desku z IKEA.
P.S. Za černou zadní půlku střechy si nepřiplatil, za černá loga naopak jo, ale to vpředu má stejně nakonec stříbrné. -
pradeda777 11.05.22 17:29
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: i30N Drive-N
Šak o tom píšu....python yellow má blízko k hořčicovému odstínu a tady ve stínu je to jasný....jako skladovku v nouzi bych možná i bral...ale až po rozvodu, protože moje soudružka je na takovou barvu moc háklivá....Křiklavá žlutá na malém autě je ok. Už jsem tu jednou psal, že zubař u našeho má Clio v yellow a celkem ok. [odkaz]

HEE LIDI, CO NĚJAKÝ TEN SRAZ V ROŽNOVĚ ?? IUDEX, kdy můžeš?? Navrhni termín společně s WL a dále poladíme. Za chvilku budou prázdniny a bude to ještě více pasé..
Ikdyž třeba od 11.6. do 19.6. jsem pryč, asi nějaké Jižní Čechy a pak na 3 dny Grossglockner :-)