Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.10.11  22:42

« Re: přihlašování do Fotosoutěže 2011

No to je teda borec! >:D Já bláhový jsem si myslel, že to ví i dítě školou povinné, že podchlazení a rychlost je nejdůležitější....ale doufám, že tuto poučku nikdy v praxi potřebovat nebudu.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 25.10.11  22:26

Poustnik: Hele neměl v tom led právě >:D Borec řezal na zahradě s cirkularkou, ufikl si prsty a misot aby zavolal sanitku nebo jel s rodinou na šití, tak si pozbiral prsty do pytliku, pridelal si ho na zapesti aby mu krev tekla do nej a šel k nám aby se mu na to táta kouknul >:D Ten mu sice prsty hned dal chladit atd, ale nakonec se to uplně nepovedlo bohužel. Nicméně sousedoj to nevadí a ve svém věku to vzal ryze sportovně ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.10.11  22:23

A měl v tom pytlíku i nějakou kostku ledu? Přišili mu je? >:D To je fakt dobrá historka, ještě že jsem sem po dvou měsících zavítal! >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Matheas-Ropak

Matheas Ropak 25.10.11  22:18

Rone,

2. Fotka se musí držet tématu a musí být vytvořena v daném měsíci daného roku.

Jinak ukončuji vkládání fotek STOP
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 25.10.11  22:06

Tak to jsem Ypsi rád, že ji takle rychle "dostáváš do rukou" :-) Je mi uplně jasný, jak jsi si to užíval! No ono je rozumný v nejlepším přestat, přeci jen, by to byla jinak neskutečná škoda. Trošku mě mrzí, že jsem z Mostu vypadnul tak rychle, ale ještě před najetím na okruh jsem se dozvěděl, že musím domu dříve, než jsem si přál :-( Já se jinak hrozně těším na zítřek >:D Je tu všude taky voda a mám podobný plán jako ty :-) nejprve se dovezu do školy a pak po jedné nepříjemné přednášce si pujdu vylepšit náladu projíždkou na Ještěd >:-[] Na okruhu se mi moc líbilo a pěvně mě to přesvědčilo o tom, že auto na zimu zazimuju, protože mu tu radost, kterou mi dává, nemohu oplatit cestováním v břečkách po zdejším okolí :-) Kdyžtak mi prosimtě pak pošli na mail nebo někam fotky společný, díky moc :yes:

Jinak abych trošku vkročil do debaty wl a Ronaulta ......Ronaulte, ta barva je stejná, jako když máš někde v sluncem osvětlených prostorách pytlík krve ;-) Prostě stejná barva, jako když za tátou přišel soused , na ruce přidělám pytlík plný krve s tím, že jde za tátou (je doktor), protože v tom pytlíku plavou jeho 2 prsty 8-s (To jen pro představu té barvy na živo :-) ) Ale je jasný, že když máš infuzi s krví někde v prostorách nemocnice, tak ta krev je tmavší, to bezesporu :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.11  21:59

V Žabinách ale najdeš hospodu Rosnička, hned vedle ulice České je velké Moravské náměstí a taky kostel Svatého Tomáše ;-) , a na Kraví hoře, kam jsem chodil chvilku na vysokou, jsem potkával krav poměrně dost >:-[] >:-[]
    V Pisárkách můžeš svoji potřebu naštěstí vykonat v poměrně velkém parku a je tam hodně zeleně, bordel je akorát s těmi Židenicemi a je tam poněkud přičmoudlo 8-s 8-s Takže bych nepřizpůsobivé občany přemístil příznačně do Černovic, rovnou za zeď do blázince a ty zdi ještě zvýšil !! >:-[]
    Jo a ten velký ču... na náměstí je připomínka toho, jací politici tady na kraji a městě vládnou :-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.11  21:56

Není po uzávěrce, po uzávěrce bude, až to Mat uzavře, každá další soutěžní fotka dobrá! ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 25.10.11  21:54

Ahojte mazáci z maczu! Že na vás vůbec nemyslím??!.....No pravda, nebyl jsem tu nějakou dobu.....dneska jsem rychle nafotil jedno foto k tématu, ale je už po uzávěrce. Ale stejně nemá jinou hodnotu nežli dokumentární, tak abyste neřekli, že jsem vám dal úplně košem.... [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.11  21:11

I proto, že tam bydlí mojito s fefe jsem to přece napsal.... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.10.11  21:08

WL: Bacha, v Černovicích bydlí Mojito a kupodivu tam je docela bílo... to bude asi tím, že tam bydlí více holých lebek >:-[]
    Vůbec Brněnský místopis je poněkud zvláštní.
    U zastávky Tábor je čínská restaurace (s-mikova oblíbená).
    V Pisárkách není žádný veřejný záchodek, když už měli možnost tam alespoň pro pisoár tak typický pyj postavit, tak jej dali raději do centra na náměstí: [odkaz]
    Hlavní ulice v Moravské metropoli se jmenuje Česká.
    V Žabovřeskách nepotkáš žábu, Kraví hora je stavilně bez krav.
    A v Židenicích je více černo než Židů.
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.11  20:58

Myslíš "třeba" Černovice... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.11  20:39

Ypsi, těším se až ji v pátek uvidím a uslyším !! :-) :yes:
    Vypadá to, že by mohlo být nakonec i celkem pěkně... Ťuky, ťuky do dřeva...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.10.11  20:38

WL: Tady na ulici stojí samé ojetiny... a často mají více najeto, než mnoho stejně starých ojetin v jiných částech města 8-s >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 25.10.11  20:36

Mě napsal taky NE a to jsem chtěl jen vyměnit za novější foto a bylo z aktuálního měsíce :-O :-( :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.11  20:33

Tak z ulice nám raději vyfoť nějakou hezkou holku, ale bacha na světlo, svoje tmavé temperamentní sousedky raději vynech... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 25.10.11  20:31

wl-no to je jasny ;-) ,ale tezko rict,jestli to bude letos,kdybych nemusel byt v sobotu v praze,tak jsem se za tebou mohl stavit z okruhu..no nebo doraz v patek na masarykuv okruh a je to vyreseno ;-) ..kazdopadne na zmrzlinu tak ci onak prijedu >:-[] ..aha,to jsem nevedel,ze ji mas od bychla..jinak jak pises,je nazivo vice podobna te na faceliftovane e46 coupe ;-) ..

woody-moc dekuju ;-) :yes: ..no to jsem celej ja,hlavne kdyz litam na oblacku,tak se rad kocham >:D ..

noswear-presne,realita je vzdy lepsi a je tam jak doma ;-) ..btw. dnes v praze mrholilo a ja mel mezi seminarema 2hodky volna,takze jsem vyrazil na strahov,naprostej nesmysl >:-[] ..naucil jsem se je konecne ciste vracet,staci jen pomalu vracet volant,tam kam chces jet,teda po nekolika pokusech jsem to dal ciste dvakrat za sebou a pak radsi jel,abych si nezkazil,tak skvele vylepsenou naladu :-)..

ronault-dekuju chlape :-) :yes: ..no zatim vypada vse v cajku,hlavni oleje vymeneny(motor,prevodovka,diferak) a zitra asi pujdou svicky a pak uz se bude jen vylepsovat,doufam teda :-) ..

• « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.10.11  20:28

WL: To mě ani nenapadlo, jak mají naše "obory" relativně blízko >:-[]

Myslím si, že Matheas napsat NE umí, ale není tady ;-) Popravdě se mi nechcee primárně překračovat pravidla a spíše to měla být taková ochutnávka. V Brně jsem teď poměrně dlouho a oba auta jsou doma, takže leda bych vyfotil tady nějaké z ulice ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.11  20:17

Ron
    Když se ožerem, tak z toho hned máme společné téma: "chlast v krvi"... >:D

Na některé věci se člověk prostě neptá a musí se rozhodnout sám, i upřímnost může být "kontraproduktivní". Co ti na to jako má Matheas napsat? NE napsat asi nechce a ANO napsat ani nemůže, vytvořil by se tím jasný precedens, navíc třeba prase muselo taky svoji starou fotku vyměnit, jak by k tomu přišlo, vlastně přišel. Prostě tu fotku na kterou ses ptal dej bokem a dej sem jinou "aktuální" a bez ptaní...
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 25.10.11  18:24

WL: Přemýšlím, jestli to nemáš náhodou lepší.... :-O >:D

Matheas a další: Přihlásil bych fotku, ale musím přiznat, že není z tohoto měsíce, nýbrž malinko starší. Tento měsíc jsem se pořádně domů ani nedostal. Bylo by to moc velké porušení pravidel?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.10.11  18:19

Ron
    To je jasné, ty jsi přes krev a já zase přes chlast... >:-[]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…