Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
NoSwear 25.10.11 22:26
« Re: přihlašování do Fotosoutěže 2011
Poustnik: Hele neměl v tom led právě >:D Borec řezal na zahradě s cirkularkou, ufikl si prsty a misot aby zavolal sanitku nebo jel s rodinou na šití, tak si pozbiral prsty do pytliku, pridelal si ho na zapesti aby mu krev tekla do nej a šel k nám aby se mu na to táta kouknul >:D Ten mu sice prsty hned dal chladit atd, ale nakonec se to uplně nepovedlo bohužel. Nicméně sousedoj to nevadí a ve svém věku to vzal ryze sportovně ;-) -
NoSwear 25.10.11 22:06
Tak to jsem Ypsi rád, že ji takle rychle "dostáváš do rukou" :-) Je mi uplně jasný, jak jsi si to užíval! No ono je rozumný v nejlepším přestat, přeci jen, by to byla jinak neskutečná škoda. Trošku mě mrzí, že jsem z Mostu vypadnul tak rychle, ale ještě před najetím na okruh jsem se dozvěděl, že musím domu dříve, než jsem si přál :-( Já se jinak hrozně těším na zítřek >:D Je tu všude taky voda a mám podobný plán jako ty :-) nejprve se dovezu do školy a pak po jedné nepříjemné přednášce si pujdu vylepšit náladu projíždkou na Ještěd >:-[] Na okruhu se mi moc líbilo a pěvně mě to přesvědčilo o tom, že auto na zimu zazimuju, protože mu tu radost, kterou mi dává, nemohu oplatit cestováním v břečkách po zdejším okolí :-) Kdyžtak mi prosimtě pak pošli na mail nebo někam fotky společný, díky moc :yes:
Jinak abych trošku vkročil do debaty wl a Ronaulta ......Ronaulte, ta barva je stejná, jako když máš někde v sluncem osvětlených prostorách pytlík krve ;-) Prostě stejná barva, jako když za tátou přišel soused , na ruce přidělám pytlík plný krve s tím, že jde za tátou (je doktor), protože v tom pytlíku plavou jeho 2 prsty 8-s (To jen pro představu té barvy na živo :-) ) Ale je jasný, že když máš infuzi s krví někde v prostorách nemocnice, tak ta krev je tmavší, to bezesporu :-) -
Thomasino 25.10.11 21:59
V Žabinách ale najdeš hospodu Rosnička, hned vedle ulice České je velké Moravské náměstí a taky kostel Svatého Tomáše ;-) , a na Kraví hoře, kam jsem chodil chvilku na vysokou, jsem potkával krav poměrně dost >:-[] >:-[]
V Pisárkách můžeš svoji potřebu naštěstí vykonat v poměrně velkém parku a je tam hodně zeleně, bordel je akorát s těmi Židenicemi a je tam poněkud přičmoudlo 8-s 8-s Takže bych nepřizpůsobivé občany přemístil příznačně do Černovic, rovnou za zeď do blázince a ty zdi ještě zvýšil !! >:-[]
Jo a ten velký ču... na náměstí je připomínka toho, jací politici tady na kraji a městě vládnou :-) >:D -
Poustnik 25.10.11 21:54
Ahojte mazáci z maczu! Že na vás vůbec nemyslím??!.....No pravda, nebyl jsem tu nějakou dobu.....dneska jsem rychle nafotil jedno foto k tématu, ale je už po uzávěrce. Ale stejně nemá jinou hodnotu nežli dokumentární, tak abyste neřekli, že jsem vám dal úplně košem.... [odkaz] -
Ronault. 25.10.11 21:08
WL: Bacha, v Černovicích bydlí Mojito a kupodivu tam je docela bílo... to bude asi tím, že tam bydlí více holých lebek >:-[]
Vůbec Brněnský místopis je poněkud zvláštní.
U zastávky Tábor je čínská restaurace (s-mikova oblíbená).
V Pisárkách není žádný veřejný záchodek, když už měli možnost tam alespoň pro pisoár tak typický pyj postavit, tak jej dali raději do centra na náměstí: [odkaz]
Hlavní ulice v Moravské metropoli se jmenuje Česká.
V Žabovřeskách nepotkáš žábu, Kraví hora je stavilně bez krav.
A v Židenicích je více černo než Židů. -
ypsilon 25.10.11 20:31
wl-no to je jasny ;-) ,ale tezko rict,jestli to bude letos,kdybych nemusel byt v sobotu v praze,tak jsem se za tebou mohl stavit z okruhu..no nebo doraz v patek na masarykuv okruh a je to vyreseno ;-) ..kazdopadne na zmrzlinu tak ci onak prijedu >:-[] ..aha,to jsem nevedel,ze ji mas od bychla..jinak jak pises,je nazivo vice podobna te na faceliftovane e46 coupe ;-) ..
woody-moc dekuju ;-) :yes: ..no to jsem celej ja,hlavne kdyz litam na oblacku,tak se rad kocham >:D ..
noswear-presne,realita je vzdy lepsi a je tam jak doma ;-) ..btw. dnes v praze mrholilo a ja mel mezi seminarema 2hodky volna,takze jsem vyrazil na strahov,naprostej nesmysl >:-[] ..naucil jsem se je konecne ciste vracet,staci jen pomalu vracet volant,tam kam chces jet,teda po nekolika pokusech jsem to dal ciste dvakrat za sebou a pak radsi jel,abych si nezkazil,tak skvele vylepsenou naladu :-)..
ronault-dekuju chlape :-) :yes: ..no zatim vypada vse v cajku,hlavni oleje vymeneny(motor,prevodovka,diferak) a zitra asi pujdou svicky a pak uz se bude jen vylepsovat,doufam teda :-) ..
-
Ronault. 25.10.11 20:28
WL: To mě ani nenapadlo, jak mají naše "obory" relativně blízko >:-[]
Myslím si, že Matheas napsat NE umí, ale není tady ;-) Popravdě se mi nechcee primárně překračovat pravidla a spíše to měla být taková ochutnávka. V Brně jsem teď poměrně dlouho a oba auta jsou doma, takže leda bych vyfotil tady nějaké z ulice ;-) -
white label 25.10.11 20:17
Ron
Když se ožerem, tak z toho hned máme společné téma: "chlast v krvi"... >:D
Na některé věci se člověk prostě neptá a musí se rozhodnout sám, i upřímnost může být "kontraproduktivní". Co ti na to jako má Matheas napsat? NE napsat asi nechce a ANO napsat ani nemůže, vytvořil by se tím jasný precedens, navíc třeba prase muselo taky svoji starou fotku vyměnit, jak by k tomu přišlo, vlastně přišel. Prostě tu fotku na kterou ses ptal dej bokem a dej sem jinou "aktuální" a bez ptaní... -
Ronault. 25.10.11 18:24
WL: Přemýšlím, jestli to nemáš náhodou lepší.... :-O >:D
Matheas a další: Přihlásil bych fotku, ale musím přiznat, že není z tohoto měsíce, nýbrž malinko starší. Tento měsíc jsem se pořádně domů ani nedostal. Bylo by to moc velké porušení pravidel?