Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 26.10.11 22:19
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
Tak do práce ;-)
1. White Label
2. Thomasino
3. Ypsi
WL- zírám na tu fotku a nemůžu oči odtrhnout, technicky výborně zvládnutá (náskok díky technice ? >:D ) a hlavně má neskutečnou atmosféru. Mohla by být v katalogu cestovní kanceláře : "Vemte svýho Allroada a přijeďte si dát veget...Alpy nechte neurotikům." >:-[]
Thomasino - Pěkná fotka bez pompézností, a mimochodem se mi líbí víc než ta, kterou jsi jí chtěl nahradit.
Ypsi - Kdybys přihlásil tu druhou fotku, jejíž odkaz mi už nevím proč nefunguje, byl bys druhej. Jak psal NoSwear, tam je ta radost z jízdy opravdu nakažlivá. :yes:
Těsně pod čarou mi skončil iudex: nápad OK, mě tam dost ruší ten stín na vratech a možná chtělo vrata ještě trochu zvednout a Mondeo malinko vystrčit. To by se ale muselo vidět, takhle se mi to od stolu hezky kecá. ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.10.11 20:33
« Re: přihlašování do Fotosoutěže 2011
1.white label - čistá,prokreslená i výborně technicky zvládnutá fotka
2.thomasino - tato se mi líbí víc,než ta z konkurenčního webu,nevidím na ní nic,co by mi vadilo
3.ypsi - pro tebe charakteristická,poslední dobou se mi líbí dynamické snímky -
woody-alien 26.10.11 19:29
« Re: OT: Queez
WL: :yes: :yes: :yes:
Já věděl, že zrovna ty, známý detailista, si toho hned všimne. ;-)
Když jsem viděl auto poprvé, nejdřív jsem kontroloval motor a lak, těch ližin jsem si všiml až po pár minutách při focení. To bylo v sobotu a dealer ani vedoucí tam nebyli. Takže jsem na ně mohl "naběhnout" až v pondělí. Nejdřív jsem odmítl auto převzít (a zaplatit), pak jsme se dohodli na příslušném předávacím protokolu s poznámkou o provedení nápravy. A taky jsme auto komplet zkontrolovali dle specikace výbavy Enterprise, aby zas nebylo nějaký překvápko.
Nevím, čí je to chyba. Dealer tvrdil, že jejich ne, ale zase si auto takhle převzali, že jo. Prý volali na Ford ČR a tam jim řekli, že jim proplatěj ližiny ale práci ne. Nakonec ale ustoupili. Každopádně jsem kvůli tomu musel dvakrát do servisu, protože napoprvé byla ta jedna ližina špatně vytvarovaná, či co. Tak dneska to konečně klaplo. Už doufám bude pokoj, takovej "porod" s dodáním auta jsem ještě nezažil. -
white label 26.10.11 18:20
« Re: OT: Queez
To je lehké, stříbrné "ližiny".
Můj známý měl kdysi stejný problém u Passatu B4, objednal si highline a taky tam měl černé, místo stříbrných. Pravděpodobnost, že by to spletli z výroby je hodně malá. Buď je to předělané titanium/titaniumS (možná si nemohli dovolit, abys na výbavu EP ještě dál čekal), nebo se jen nějakému známému od dealera líbily víc stříbrné, tak mu je "čenžnul" s tím, že si toho nový majitel (ty) nevšimne.
P.S. Ale jinak, zvlášť na fotce zezadu, vypadá ten odstín laku fakt dost dobře. :yes: -
woody-alien 26.10.11 17:09
« OT: Queez
Dnes se mi konečně podařilo dotáhnout do konce jistou reklamaci na Mondeo. Nějak jsem to nechtěl ventilovat, dokud to nebude hotové. Nicméně jako jisté odlehčení hlasování vám vnímavým předkládám kvízovou otázku.
Něco na tom autě nehraje. Ale co ?
[odkaz]
[odkaz]
Nápověda : Exteriér, Enterprise
Řešení : Až večer -
iudex 26.10.11 09:14
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
Ypsi, NoSwear: vidím, že doba pokročila a študenti tu jazdia bežne na M3 a 330i :-) (tí chudobnejší na Francúzoch strednej triedy s dvojzmyselným znakom na kapote >:-[] ). Ja som školu vychodil poctivo na autobuse (plus ešte nejaký ten rok po škole). Ale ako hovorím, doba sa mení; aspoň sú tu zaujímavé fotopríspevky (ypsilon to podľa mňa prevalcoval všetko). :yes: -
-

Ale stejně, ty toho naděláš. Do obrovského množství Fabií zapomněli namontovat čtvrtý válec a nikdo si nestěžoval... inu koncernu projde cokoliv 8-s >:D