white label 26.10.11 23:51
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
Tak to je pak tvoje trpělivost doslova snem každého servisu, snad i včetně těch francouzských... >:-[]
P.S. Kdybych chtěl někdy podnikat v autooboru, tak to zkusím s prodejem VW a servisem Renaultu, ani v jednom baráku bych neměl mít nouzi o zákazníky... >:D -
Ronault. 26.10.11 23:42
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
woody: Četl jsem to, ale věřme, že má v tom pojišťovna pořádek...? Tento týden si taky ředitel volal jednu paní doktorku z oddělení k sobě. Prý ji VZP dále nebude proplácet její léčení, že má dva úvazky. Tak ji bylo vyhubováno, že proč neřekne, že dělá ještě někde jinde a že má soukromou ambulanci (před atestací to ani nejde)... Tak se volalo na VZP a paní doktorka zjistila, že na VZP mají bordel, protože před půl rokem jim hlásila změnu zaměstnavatele, když šla pracovat z jedné nemocnice do druhé, a oni v systému nezrušili toho starého zaměstnavatele. Takže prvně bych pátral v tom brajglu, co na VZP mají 8-s
Ono kdyby to někdo zneužil, tak klidně mohl čerpat peníze z VZP na její účet. Nebylo by to poprvé.
Na fakultce to u těch starších lékařů tak chodí, že mají úvazek s nemocnicí, pak úvazek za výuku s univerzitou (to ale není stejná "tabulka"), případně ještě i ten výzkum. Většinou to jsou ale částečné úvazky.
To máš jako s politiky, ti taky ještě stihnou několik výborů a dozorčích rad >:-[] -
woody-alien 26.10.11 23:18
WL: >:D
To mi připomíná jednoho soft-warovýho specialistu od firmy na účetní programy, kterej mi přijel taky dát "do kupy" ten jejich zhroucenej výtvor. Samozřejmě při zachování všech dat. Zhruba po hodince bezcílnýho civění do monitoru dramaticky prohlásil, že "se bude do toho muset ponořit" a nořil se tak dlouho, dokud jsem ho nevyvedl. Za dveřma ještě vykřikoval něco jako, že mu mám proplatit cestu. -
white label 26.10.11 23:09
w-a
Co se týká servisu Ronovy Laguny, tak výsledek rozhodně něco společného s kupou/hromadou mít bude, je jen otázkou, jestli nakonec zvítězí verze se zmíněnou předložkou "do"(hromady), nebo to naopak s předložkou "na"(hromadě). :-O >:-[] -
woody-alien 26.10.11 23:03
ronault: Jo, odvaha mi nikdy nechyběla. >:D
Teď mě napadá, že člověk by měl myslet trochu dopředu. Jestli ti daj servisáci Lagunu zase do kupy, tak to nejspíš budou fakt profíci. >:-[] Tak mi potom pošli kontakt, s Fordem jeden nikdy neví. ;-) -
Ronault. 26.10.11 22:57
1)matii
2)white label
3)ypsi
1)Matii proto, že mi atmosféra připomíná (tak trochu) obal CD od U2 Joshua Tree, což bylo jo dobré album, skoro tak dobré jako War :yes:
2)Tak fotka moc pěkná a taky za tu odvahu vjíždět s allroadem na cizí pozemek a asi tedy dokonce i do terénu >:-[]
3) Za tu odvahu si koupit růžové auto a přiznat svůj teplometí původ >:-[]
Mimo pořadí:
4)iudex
5)woody
Oba za odvahu si koupit Forda >:-[] -
Mates81 26.10.11 22:47
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
1) white label - Bez debat, uklidňující foto >:-[] Tak pěkné že si ho asi dám na plochu PC >:-[] :yes:
2) Thomasino - Nádherné auto + nádherná krajina + nádherná cesta = nádherná fotka ;-)
3) iudex - Téma splněno na 110% :yes:
Těsně pod můstkem Ypsi, auto moc pěkné :-)
white label 26.10.11 22:42
w-a
Díky moc, hlavně za ten krásný komentář. Ze všech fotek, co jsem tu měl v soutěži, mám pro tuhle zdaleka největší slabost, samozřejmě bez ohledu na to, jak se nakonec umístí. Takovou fotku bohužel neumím udělat "každý" den, je k tomu potřeba nejen určitá souhra okolností, ale taky kus štěstí...
Jen několik sekund po pořízení téhle fotky na mě doslova naběhl vytočený zavalitý (cca 160kg) majitel neoznačeného/neoploceného pozemku (i se svým psem) a začal mi nadávat do zkur... motoristů apod., fotil si na mobil moji RZ a byl velmi urputný a neodbytný.
Až jsem měl trochu obavu, aby neměl potřebu ulevit si i nějakým tím poškozením mého vozu... Byl to docela šok po romantické půlhodince focení západu slunce... :-O 8-s :-)

Francouzský neautorizovaný neznám, všichni dělaj všechno ;-)
PS: Tak obávám se, že by tví kluci ze servisu měli moc práce v showroomu s výměnou celých motorů a převodovek >:-[]
Kdybych já dělal v autooboru, tak čipuju TDIčka a pak jim měním Turba. Zdravím Mathease >:-[]