woody-alien 27.10.11 00:08
Pánové, jdu spát
ráno vyjíždím brzo a ještě si musím tak o dvě hodinky přivstat. Vemu golu, momenťáky a podrobím Mondeo zevrubné kontrole, taky juknu na kapaliny, chladící sice nemám, ale mám tu príma brzdovku DOT4, tak to s ní kdyžtak doleju. Jo a na aditivum bych neměl zapomenout, to prej autům s francouzskými motory výborně svědčí... >:D >:D >:-[] -
Ronault. 27.10.11 00:06
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
WA: Jo, šmejdy najdeš všude. Já si nechal teď u své pojišťovny udělat něco jako IZIP či co to je, takže se můžu podívat, kdo si co účtuje. Tohle by si měl pacient pěkně hlídat a tyhle vykuky (většinou ambulanti a nenažraní praktici) pěkně mlátit přes prsty 8-s :no: -
woody-alien 27.10.11 00:02
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
Ron: O VZP taky něco vím, pravidelně tam chodím na kontrolu kvůli odvodům za zaměstnance. Pro tamní stav je nejvýstižnější citát Josefa Sudka, kterým komentoval bordel ve svým ateliéru. "Pořádek mám sice zvláštní,ale vyznám se v tom" >:D
Ale je fakt, že přibývá lidí, kteří zjišťují, že si na ně lékař připisuje výkony, které se neudály. Mně osobně zatím stačí, když mi pořádně provedou operaci zranění, které jsem utrpěl kde ? No přece ve Fordu. Takže nejen nespolehlivé, ale ještě nebezpečné auto. 8-s >:-[] -
Ronault. 26.10.11 23:58
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
WL: No... trpělivosti už moc nemám... ;-\ On je takový lokální guru, hlavně na elektřinu. Však tam dává dokupy i řídící jednotky, navigace, ESP atd. VOzí mu tam auta i okolní servisáci a pakse to celé vleče.
Francouzský neautorizovaný neznám, všichni dělaj všechno ;-)
PS: Tak obávám se, že by tví kluci ze servisu měli moc práce v showroomu s výměnou celých motorů a převodovek >:-[]
Kdybych já dělal v autooboru, tak čipuju TDIčka a pak jim měním Turba. Zdravím Mathease >:-[] -
white label 26.10.11 23:51
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
Tak to je pak tvoje trpělivost doslova snem každého servisu, snad i včetně těch francouzských... >:-[]
P.S. Kdybych chtěl někdy podnikat v autooboru, tak to zkusím s prodejem VW a servisem Renaultu, ani v jednom baráku bych neměl mít nouzi o zákazníky... >:D -
Ronault. 26.10.11 23:42
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
woody: Četl jsem to, ale věřme, že má v tom pojišťovna pořádek...? Tento týden si taky ředitel volal jednu paní doktorku z oddělení k sobě. Prý ji VZP dále nebude proplácet její léčení, že má dva úvazky. Tak ji bylo vyhubováno, že proč neřekne, že dělá ještě někde jinde a že má soukromou ambulanci (před atestací to ani nejde)... Tak se volalo na VZP a paní doktorka zjistila, že na VZP mají bordel, protože před půl rokem jim hlásila změnu zaměstnavatele, když šla pracovat z jedné nemocnice do druhé, a oni v systému nezrušili toho starého zaměstnavatele. Takže prvně bych pátral v tom brajglu, co na VZP mají 8-s
Ono kdyby to někdo zneužil, tak klidně mohl čerpat peníze z VZP na její účet. Nebylo by to poprvé.
Na fakultce to u těch starších lékařů tak chodí, že mají úvazek s nemocnicí, pak úvazek za výuku s univerzitou (to ale není stejná "tabulka"), případně ještě i ten výzkum. Většinou to jsou ale částečné úvazky.
To máš jako s politiky, ti taky ještě stihnou několik výborů a dozorčích rad >:-[] -
woody-alien 26.10.11 23:18
WL: >:D
To mi připomíná jednoho soft-warovýho specialistu od firmy na účetní programy, kterej mi přijel taky dát "do kupy" ten jejich zhroucenej výtvor. Samozřejmě při zachování všech dat. Zhruba po hodince bezcílnýho civění do monitoru dramaticky prohlásil, že "se bude do toho muset ponořit" a nořil se tak dlouho, dokud jsem ho nevyvedl. Za dveřma ještě vykřikoval něco jako, že mu mám proplatit cestu.

To máš aspoň výhodu, že teoreticky se ti může na Mondeu pokazit vlastně jen motor! :-O >:-[]
Dobrou... ;-)