Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 27.10.11 11:34
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
wl: no tak to Mondeo je úplne biele, to máš len zle nastavené vyváženie bielej na foťáku. Aspoň už viem, prečo máš taký ružový pohľad na svet: pozeráš sa naň nie cez ružové okuliare, ale ružovo fotiaci foťák. ;-)
P.S. kecov plno (tu i na DW), ale hlasovať som Ťa ešte nevidel. ;-\ ;-) -
white label 27.10.11 10:41
Y
Právě jsi tu "vykecal" můj nový optický tuning, přpravený na velký podzimní slet teplometů..., kde mají růžové káry vstup úplně zdarma... :-( ;-)
iudex se na ten slet taky chytá a má moc hezkou, jen velmi decentně růžovou, folii: [odkaz]
Snad "nakonec dorazí" i Mojito [odkaz]
P.S. Tvoje růžová individual se nejmenuje unisex, ale bisex, pak je ještě jeden odstín se 4% sytostí s názvem "homosex". :yes: -
ypsilon 27.10.11 01:04
noswear-tjn,sam jsem se na vlastni oci presvedcil,ze se celou dobu za volantem porad "gebim" az ted,os mi to rikal uz driv >:D ..btw. ta prihlasena fotka byla snad jedina,na ktery nebylo videt,ze se smeju :-) ..
iudex-nemyslim,ze by to bylo dobou,spis jde o stesti, v mem pripade je to rodinne zazemi..no to nevim,ale dekuju ;-) :yes:
mojito-zdaR! :-) ..jak uz jsem psal drive,prihlasenou fotku jsem nefotil ja,ale Tve pochvaly autorce vyridim ;-) .
woody-label ma stesti,ze jsem se sem poradne dostal az ted,ty listy me hned trkly do oka,proste me tam esteticky nesedely >:D ..
zcela uprimne,kdyz jsem si dnes projizdel vsechny fotky,ktere mam,tak jsem mohl vybrat lip,ale je jich uz tolik,ze jsem nevedel :-) ..a taky jsem m3 ze zacatku vubec nechtel kompletne ukazat,dokud nebude recenze..nejdrive jsem chtel prihlasit neco jako tohle [odkaz] ..kazdopadne to nej si nechavam na recenzi,jsem zvedavej,kdy se k ni dokopu 8-s ..
mates81-dekuju ;-) :yes: ..
ronault-ted bych se mel asi vymlouvat a mlzit,ze do ruzova neni atd.,ale me uz to nebavi proste vylozim karty na stul..je to upravena fotka v realu vypada moje nova kara takhle [odkaz] ..ale ja se za ni nestydim,stojim si za ni,je nejklasnejsi >:-[] >:D ;-) -
Ronault. 27.10.11 00:15
WA: Aditivum můžeš, nakonec je to těsnění, jen mu dopřej, je v záruce >:D
WL: Až jednou budu mít nové auto a ne ojetinu, tak se tam taky jednou za ten rok či dva (počítám s větším nájezdem než máš ty ;-) ) na servisku zastavím. Do té doby ještě s tou ojetou ojetinou musím vydržet...
Taky valím spát. Já mám zítra velkou vizitu, takže si mě pan přednosta beztak proklepne a pak jedu domů, veze mě jeden týpek Mondeem 2,0 TDCi. Moc jsi mě ale woody s tou Gola sadou neuklidnil >:D -
woody-alien 27.10.11 00:08
Pánové, jdu spát
ráno vyjíždím brzo a ještě si musím tak o dvě hodinky přivstat. Vemu golu, momenťáky a podrobím Mondeo zevrubné kontrole, taky juknu na kapaliny, chladící sice nemám, ale mám tu príma brzdovku DOT4, tak to s ní kdyžtak doleju. Jo a na aditivum bych neměl zapomenout, to prej autům s francouzskými motory výborně svědčí... >:D >:D >:-[] -
Ronault. 27.10.11 00:06
WA: Jo, šmejdy najdeš všude. Já si nechal teď u své pojišťovny udělat něco jako IZIP či co to je, takže se můžu podívat, kdo si co účtuje. Tohle by si měl pacient pěkně hlídat a tyhle vykuky (většinou ambulanti a nenažraní praktici) pěkně mlátit přes prsty 8-s :no: -
woody-alien 27.10.11 00:02
Ron: O VZP taky něco vím, pravidelně tam chodím na kontrolu kvůli odvodům za zaměstnance. Pro tamní stav je nejvýstižnější citát Josefa Sudka, kterým komentoval bordel ve svým ateliéru. "Pořádek mám sice zvláštní,ale vyznám se v tom" >:D
Ale je fakt, že přibývá lidí, kteří zjišťují, že si na ně lékař připisuje výkony, které se neudály. Mně osobně zatím stačí, když mi pořádně provedou operaci zranění, které jsem utrpěl kde ? No přece ve Fordu. Takže nejen nespolehlivé, ale ještě nebezpečné auto. 8-s >:-[]

Vědci to vysvětlují tak, že pouze ve stavu absolutního deliria je člověk schopen objednat si auto v růžové barvě. ;-)
PS: Když něco nevíte, klidně se mě zeptejte >:D