woody-alien 27.10.11 11:54
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
Jenže jste všichni vedle jak ta jedle. Nejnovější výzkum vědců z amerického Pinkburgu potvrdil, že růžovou barvu favorizují pouhá čtyři procenta homosexuálů. Těm se i v jejich minoritě přezdívá "buze.ranti", ovšem základem tohoto označení je anglického slovo "booze", čili chlast.
Vědci to vysvětlují tak, že pouze ve stavu absolutního deliria je člověk schopen objednat si auto v růžové barvě. ;-)
PS: Když něco nevíte, klidně se mě zeptejte >:D -
iudex 27.10.11 11:34
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
wl: no tak to Mondeo je úplne biele, to máš len zle nastavené vyváženie bielej na foťáku. Aspoň už viem, prečo máš taký ružový pohľad na svet: pozeráš sa naň nie cez ružové okuliare, ale ružovo fotiaci foťák. ;-)
P.S. kecov plno (tu i na DW), ale hlasovať som Ťa ešte nevidel. ;-\ ;-) -
white label 27.10.11 10:41
Y
Právě jsi tu "vykecal" můj nový optický tuning, přpravený na velký podzimní slet teplometů..., kde mají růžové káry vstup úplně zdarma... :-( ;-)
iudex se na ten slet taky chytá a má moc hezkou, jen velmi decentně růžovou, folii: [odkaz]
Snad "nakonec dorazí" i Mojito [odkaz]
P.S. Tvoje růžová individual se nejmenuje unisex, ale bisex, pak je ještě jeden odstín se 4% sytostí s názvem "homosex". :yes: -
ypsilon 27.10.11 01:04
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
noswear-tjn,sam jsem se na vlastni oci presvedcil,ze se celou dobu za volantem porad "gebim" az ted,os mi to rikal uz driv >:D ..btw. ta prihlasena fotka byla snad jedina,na ktery nebylo videt,ze se smeju :-) ..
iudex-nemyslim,ze by to bylo dobou,spis jde o stesti, v mem pripade je to rodinne zazemi..no to nevim,ale dekuju ;-) :yes:
mojito-zdaR! :-) ..jak uz jsem psal drive,prihlasenou fotku jsem nefotil ja,ale Tve pochvaly autorce vyridim ;-) .
woody-label ma stesti,ze jsem se sem poradne dostal az ted,ty listy me hned trkly do oka,proste me tam esteticky nesedely >:D ..
zcela uprimne,kdyz jsem si dnes projizdel vsechny fotky,ktere mam,tak jsem mohl vybrat lip,ale je jich uz tolik,ze jsem nevedel :-) ..a taky jsem m3 ze zacatku vubec nechtel kompletne ukazat,dokud nebude recenze..nejdrive jsem chtel prihlasit neco jako tohle [odkaz] ..kazdopadne to nej si nechavam na recenzi,jsem zvedavej,kdy se k ni dokopu 8-s ..
mates81-dekuju ;-) :yes: ..
ronault-ted bych se mel asi vymlouvat a mlzit,ze do ruzova neni atd.,ale me uz to nebavi proste vylozim karty na stul..je to upravena fotka v realu vypada moje nova kara takhle [odkaz] ..ale ja se za ni nestydim,stojim si za ni,je nejklasnejsi >:-[] >:D ;-) -
Ronault. 27.10.11 00:15
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
WA: Aditivum můžeš, nakonec je to těsnění, jen mu dopřej, je v záruce >:D
WL: Až jednou budu mít nové auto a ne ojetinu, tak se tam taky jednou za ten rok či dva (počítám s větším nájezdem než máš ty ;-) ) na servisku zastavím. Do té doby ještě s tou ojetou ojetinou musím vydržet...
Taky valím spát. Já mám zítra velkou vizitu, takže si mě pan přednosta beztak proklepne a pak jedu domů, veze mě jeden týpek Mondeem 2,0 TDCi. Moc jsi mě ale woody s tou Gola sadou neuklidnil >:D

Koukám ale na ty tvé oblíbené stránky a doteď jsem si říkal, že Meganu GT sluší nejvíce oranžová Cayenne a ejhle, růžová metla taky není k zahození >:D