Ronault. 27.10.11 19:27
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
WL: No tak máš tam špatnou generaci, ale asi jsem divnej, protože i v té růžové se mi ta Laguna líbí... popravdě hned za modrou Malte, tmavě šedou a bílou je to barva, která ji nejvíce sluší >:D
Koukám ale na ty tvé oblíbené stránky a doteď jsem si říkal, že Meganu GT sluší nejvíce oranžová Cayenne a ejhle, růžová metla taky není k zahození >:D -
woody-alien 27.10.11 11:54
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
Jenže jste všichni vedle jak ta jedle. Nejnovější výzkum vědců z amerického Pinkburgu potvrdil, že růžovou barvu favorizují pouhá čtyři procenta homosexuálů. Těm se i v jejich minoritě přezdívá "buze.ranti", ovšem základem tohoto označení je anglického slovo "booze", čili chlast.
Vědci to vysvětlují tak, že pouze ve stavu absolutního deliria je člověk schopen objednat si auto v růžové barvě. ;-)
PS: Když něco nevíte, klidně se mě zeptejte >:D -
iudex 27.10.11 11:34
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
wl: no tak to Mondeo je úplne biele, to máš len zle nastavené vyváženie bielej na foťáku. Aspoň už viem, prečo máš taký ružový pohľad na svet: pozeráš sa naň nie cez ružové okuliare, ale ružovo fotiaci foťák. ;-)
P.S. kecov plno (tu i na DW), ale hlasovať som Ťa ešte nevidel. ;-\ ;-) -
white label 27.10.11 10:41
Y
Právě jsi tu "vykecal" můj nový optický tuning, přpravený na velký podzimní slet teplometů..., kde mají růžové káry vstup úplně zdarma... :-( ;-)
iudex se na ten slet taky chytá a má moc hezkou, jen velmi decentně růžovou, folii: [odkaz]
Snad "nakonec dorazí" i Mojito [odkaz]
P.S. Tvoje růžová individual se nejmenuje unisex, ale bisex, pak je ještě jeden odstín se 4% sytostí s názvem "homosex". :yes:

Možná bys měl to prodloužení hlasování o jeden den (viz debata u minulého kola) připsat i do pravidel.