Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 27.10.11 23:32
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
WA: Byl jsem se tam dneska podívat. Přemýšlím jak to shrnout... Jsou to takové smíšené pocity, když víš, že dotyčný tomu fakticky rozumí a snaží se to vyřešit jinak než výměnou půlky motoru, ale opravou té dost zvláštně se chovající se poruchy a tím mi(nám) ušetřit finance, ale zároveň mu to tak dlouho trvá díky ostatním lidem, co tam furt prudí s jinými auty, že by ho člověk zabil. Ale jak jsem tam dojel, tak Laguna kapotu otevřenou měla a i rozebrané celý systém vstřikování, takže se to trochu hýbe >:D Těší mě jen to, že díky mému studijnímu vypětí mi až tolik auto nechybí... -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.10.11 23:19
1.místo - white label
2.místo - ypsi
3.místo - Thomasino
1-wl - nádherná fotka nádhernáááá allrod je ve svém živlu
2-y - zde přesně si představuji M3ku >:D paráda ------ doufám , že za náma s tímto klenotem brzo zavítáš (brno)
3-T - velmi povedená krajinka >:D
-
-
woody-alien 27.10.11 23:07
Ron: Ať je to jak chce, auto pět týdnů v servise (pokud to není bouračka) - to už je docela silný kafe. Myslím, že se ti bude snažit vrazit jednoho z těch dvaceti Transitů, abys mu už dal pokoj. ;-)
Nebo kecá, auto je dávno opravený a milej servisman jezdí s Lagunou dobývat srdce dámy, ketrá obdivuje všechno ze sladké Francie. >:D -
Ronault. 27.10.11 22:50
WL: Z druhé strany je dost možné, že za těch 5 týdnů, co je Laguna v servise, by z ní servisák mohl stihnout udělat 3 generaci. Možná překvapí i 4 Control podvozkem >:D
Mondeo mělo jen malý facelift. Oproti faceliftu v první generaci je to slabší odvar. Kamarád si koupil Mondeo I po faceliftu a říkal mi, že si koupil dvojkovou generaci. Tak jsem si říkal, kde na to vzal prachy. Pak jsem ho viděl a celý večer jsem se s ním hádal, že to je jen facelift a stejně to nechtěl příjmout. Už nebudu laikům kazit jejich ideály >:-[] -
white label 27.10.11 22:22
iudex - kvalitně/ostře zrealizovaný nápad, který logicky alespoň napadl více účastníků tohoto kola. Líbí se mi kontrast silného denního světla a stínu garáže. Stín garážových vrat vytvořil docela zajímavý další "facelift"...
Ronault by jistě podotknul, že každá optická změna tu může být už jen k lepšímu... >:-[]
Thomasino - určitě povedená fotka a zajímavé místo, odstín červené tu vyšel líp/věrněji, než na DW. Stojíš tam docela odvážně, zřejmě to bude dost málo frekventovaná cesta.
matii - líbi se mi ta tráva v popředí, torzo stromu za autem a zajímavá je i ta (svým způsobem) "depresivní" atmosféra fotky, která mi ale k danému tématu asi úplně nesedí. Naopak se mi moc nelíbí, že auto tzv. "čučí dovrchu", což žádném autu (ani bez "lví tlamy") zrovna nepřidá, tím spíš, když je focené z podhledu. nelze si nevšimnout ani důsledku následných úprav - "svatozáře" vyzařující z auta a stromů. Je mi po tom sice houby, ale osobně bych přivítal, kdybys (nejen v tomo kole) víc času věnoval samotnému focení a méně následným úpravám (ale já to tak mám/beru obecně a nemyslím tím samotnou ČB úpravu), na tvoji první vítěznou fotku se samozřejmě zapomenout nedá, tu ti závidím dodnes... :'-( :-)
prase MB - za nápad :yes:
Mates81 - pěkná "čistá/špinavá" fotka, jen mi to s tím tématem nedává úplně smysl, teda pokud Focuse běžně nepoužíváš jako offroad... :-)
woody - skvělý nápad, vyžadující zřejmě pohotovou spoušť. Mám pocit, že vidím světlo ze zadních blinkrů, ale z těch předních nikoli?
ypsi - možná nemáš úplně "nejlepší" fotku "kola", ale auto máš "nejlepší" určitě..., a to je samo lepší, než kdyby tomu bylo třeba naopak. >:-[]
matheas - nápad dobrý, fotit rozhodně umíš a taky máš čím fotit, ale zkus mě příště překvapit (i na DW) nějakou jinou, než svou tradiční, "šikmou" kompozicí zadní části svého vozu... :-)
Poustník - téma chytře splněno na 100%, kombinace torza vozu a vsupních dveří je osobitá, líbí se mi i ta haloweenská dekorace s pavučinou, příjemné změna a zpestření fotosoutěže... ;-)
P.S. Omluvte můj momentální záchvat úpřímnosti, pořadí na bedně si ještě srovnám v hlavě (mám na bednu hned 4 adepty, kteří se tam ale nevejdou) a napíšu... -
Ronault. 27.10.11 19:27
WL: No tak máš tam špatnou generaci, ale asi jsem divnej, protože i v té růžové se mi ta Laguna líbí... popravdě hned za modrou Malte, tmavě šedou a bílou je to barva, která ji nejvíce sluší >:D
Koukám ale na ty tvé oblíbené stránky a doteď jsem si říkal, že Meganu GT sluší nejvíce oranžová Cayenne a ejhle, růžová metla taky není k zahození >:D

"Promiňte madam, vy jste se jen chtěla zeptat na cestu ? To jsem netušil, pojďte pomůžu vám na nohy. To víte, člověk bez auta snadno pomate se, muchomůrky bílé budu sbírat v lese..." >:D