Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.10.11  23:41

« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011

Ron: No dobře, tak mu zkrátka musíš dopřát klid na práci. Hlídkuj před servisem a každýho, kdo se jen přiblíží, natáhni nějakou sukovicí.

"Promiňte madam, vy jste se jen chtěla zeptat na cestu ? To jsem netušil, pojďte pomůžu vám na nohy. To víte, člověk bez auta snadno pomate se, muchomůrky bílé budu sbírat v lese..." >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.10.11  23:32

WA: Byl jsem se tam dneska podívat. Přemýšlím jak to shrnout... Jsou to takové smíšené pocity, když víš, že dotyčný tomu fakticky rozumí a snaží se to vyřešit jinak než výměnou půlky motoru, ale opravou té dost zvláštně se chovající se poruchy a tím mi(nám) ušetřit finance, ale zároveň mu to tak dlouho trvá díky ostatním lidem, co tam furt prudí s jinými auty, že by ho člověk zabil. Ale jak jsem tam dojel, tak Laguna kapotu otevřenou měla a i rozebrané celý systém vstřikování, takže se to trochu hýbe >:D Těší mě jen to, že díky mému studijnímu vypětí mi až tolik auto nechybí...
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 27.10.11  23:19

1.místo - white label
    2.místo - ypsi
    3.místo - Thomasino

1-wl - nádherná fotka nádhernáááá allrod je ve svém živlu
    2-y - zde přesně si představuji M3ku >:D paráda ------ doufám , že za náma s tímto klenotem brzo zavítáš (brno)
    3-T - velmi povedená krajinka >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 27.10.11  23:11

Téma na měsíc říjen je :

"Moje auto - tady je doma"

Přihlášení

iudex - [odkaz]

Thomasino - [odkaz]

matii - [odkaz]

praseMB - [odkaz]

Mates81 - [odkaz]

woody alien - [odkaz]

ypsi - [odkaz]

matheas - [odkaz]

white label - [odkaz]

poustník -[odkaz]

Hlasovat můžete do zítřka (28.10) do 21h >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.10.11  23:07

Ron: Ať je to jak chce, auto pět týdnů v servise (pokud to není bouračka) - to už je docela silný kafe. Myslím, že se ti bude snažit vrazit jednoho z těch dvaceti Transitů, abys mu už dal pokoj. ;-)

Nebo kecá, auto je dávno opravený a milej servisman jezdí s Lagunou dobývat srdce dámy, ketrá obdivuje všechno ze sladké Francie. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.10.11  22:50

WL: Z druhé strany je dost možné, že za těch 5 týdnů, co je Laguna v servise, by z ní servisák mohl stihnout udělat 3 generaci. Možná překvapí i 4 Control podvozkem >:D
    Mondeo mělo jen malý facelift. Oproti faceliftu v první generaci je to slabší odvar. Kamarád si koupil Mondeo I po faceliftu a říkal mi, že si koupil dvojkovou generaci. Tak jsem si říkal, kde na to vzal prachy. Pak jsem ho viděl a celý večer jsem se s ním hádal, že to je jen facelift a stejně to nechtěl příjmout. Už nebudu laikům kazit jejich ideály >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.11  22:33

Ron
    Jinou generaci jsem v růžové hned nenašel... ;-)
    iudexovo růžové Mondeo bylo taky ještě před faceliftem, i když u Mondea je to asi stejně jedno, tak jako třeba u Passatu a jeho "zcela nové" generace... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.11  22:29

« Re: HLASOVÁNÍ do Fotosoutěže říjen 2011

w-a
    >:D
    Ten přišel, až těsně po této fotce, navíc zespodu směrem od přední části auta... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.11  22:22

iudex - kvalitně/ostře zrealizovaný nápad, který logicky alespoň napadl více účastníků tohoto kola. Líbí se mi kontrast silného denního světla a stínu garáže. Stín garážových vrat vytvořil docela zajímavý další "facelift"...
    Ronault by jistě podotknul, že každá optická změna tu může být už jen k lepšímu... >:-[]

Thomasino - určitě povedená fotka a zajímavé místo, odstín červené tu vyšel líp/věrněji, než na DW. Stojíš tam docela odvážně, zřejmě to bude dost málo frekventovaná cesta.

matii - líbi se mi ta tráva v popředí, torzo stromu za autem a zajímavá je i ta (svým způsobem) "depresivní" atmosféra fotky, která mi ale k danému tématu asi úplně nesedí. Naopak se mi moc nelíbí, že auto tzv. "čučí dovrchu", což žádném autu (ani bez "lví tlamy") zrovna nepřidá, tím spíš, když je focené z podhledu. nelze si nevšimnout ani důsledku následných úprav - "svatozáře" vyzařující z auta a stromů. Je mi po tom sice houby, ale osobně bych přivítal, kdybys (nejen v tomo kole) víc času věnoval samotnému focení a méně následným úpravám (ale já to tak mám/beru obecně a nemyslím tím samotnou ČB úpravu), na tvoji první vítěznou fotku se samozřejmě zapomenout nedá, tu ti závidím dodnes... :'-( :-)

prase MB - za nápad :yes:

Mates81 - pěkná "čistá/špinavá" fotka, jen mi to s tím tématem nedává úplně smysl, teda pokud Focuse běžně nepoužíváš jako offroad... :-)

woody - skvělý nápad, vyžadující zřejmě pohotovou spoušť. Mám pocit, že vidím světlo ze zadních blinkrů, ale z těch předních nikoli?

ypsi - možná nemáš úplně "nejlepší" fotku "kola", ale auto máš "nejlepší" určitě..., a to je samo lepší, než kdyby tomu bylo třeba naopak. >:-[]

matheas - nápad dobrý, fotit rozhodně umíš a taky máš čím fotit, ale zkus mě příště překvapit (i na DW) nějakou jinou, než svou tradiční, "šikmou" kompozicí zadní části svého vozu... :-)

Poustník - téma chytře splněno na 100%, kombinace torza vozu a vsupních dveří je osobitá, líbí se mi i ta haloweenská dekorace s pavučinou, příjemné změna a zpestření fotosoutěže... ;-)

P.S. Omluvte můj momentální záchvat úpřímnosti, pořadí na bedně si ještě srovnám v hlavě (mám na bednu hned 4 adepty, kteří se tam ale nevejdou) a napíšu...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 27.10.11  21:38

WL: Koukám na tu tvojí Beskydskou zvětšeninu, odrazy zkoumám lupou, ale toho rozzuřenýho tlusťocha s čoklem ne a ne najít. ;-\ >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.11  20:57

Matheas
    Možná bys měl to prodloužení hlasování o jeden den (viz debata u minulého kola) připsat i do pravidel.
  • « 00 Reagovat !

foto David-Silver

David Silver 27.10.11  19:57

1. Ypsi - Fajn fotka, škoda kvality. Velká gratulace ke krásnýmu autu! V opravdu neobvyklé barvě!

2. Thomasino - hezký ikdyž mohla by to být větší serpentýna ;-)

3. Matheas - pěkný!

Po delší době zdravím MACZ :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 27.10.11  19:27

WL: No tak máš tam špatnou generaci, ale asi jsem divnej, protože i v té růžové se mi ta Laguna líbí... popravdě hned za modrou Malte, tmavě šedou a bílou je to barva, která ji nejvíce sluší >:D
    Koukám ale na ty tvé oblíbené stránky a doteď jsem si říkal, že Meganu GT sluší nejvíce oranžová Cayenne a ejhle, růžová metla taky není k zahození >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.11  16:55

Th
    Nárazník je ještě ten před tou tvojí kolizí, ale nevšiml sis jiných světel (adaptivních bixenonů)! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 27.10.11  15:49

No až na ten nárazník, parkovací čidla a kola celkem dobrý !! >:D >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.11  14:05

Poustník
    Když si tu "besksydskou" fotku zvětšíš na plné rozlišení, tak je v odrazech docela dobře vidět nejen to, co bylo nad tím, ale částečně i to, co bylo za tím...
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.10.11  13:28

Hlasuji
    1. iudex
    2. Prase MB
    3. white label

Každá fotka je tenhle měsíc dost jiná, což je dobře, ale tyhle mi nakonec přišly nejoriginálnější a všechny přesně vystihují téma.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 27.10.11  13:23

Ypsi - koukám, že na vaší zahradě mají stromky vyhrazen 1 m2, jinak máte kompletně vydlážděno, abys to růžovo-rudé autíčko nezablátil! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.11  13:17

Majitelé firem se baví mezi sebou:
    Poslouchej, ty dáváš výplaty zaměstnancům, i když je krize?
    Nedávám, a ty?
    Taky nedávám.
    A chodí ti do práce i tak?
    Ano, chodí.
    Poslouchej, neměli by jsme od nich vybírat vstupné?
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 27.10.11  11:55

iudex
    Já jsem to růžové Mondeo nefotil, takže vyvážení bílé máš špatné spíš ty na svém monitoru. ;-)
    Nemůžu se nějak definitivně rozhodnout s pořadím na bedně.

P.S. A ty už jsi hlasoval?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…