Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 28.10.11 16:37
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
Ypsiho M3 je naprosto dokonalá !! Jako nová !! Super koupě :yes: :-)
A taky se mi líbila komplet vykuchaná M3 E46 WII-JAYe a M3 E36 Rarsche :yes: :yes:
Rarsh mě pak přesjížděl na okruhu, snažil jsem se ho chvilku držet, ale na cílovce mi drze ujel >:-[] >:-[]
Jinak dnes ježdění nic moc, než se mi zahřály semislicky, tak to trvalo, bylo na ně asi zima :-( A bylo tam hodně silnějších aut a vůbec tam bylo mraky aut, provoz jak na D1 při výjezdu z Prahy :-( :-O Takže jsem spíše dával bacha kde kdo jede, kudy mám koho pustit a snažil se to nepřepálit v nějaké zatáčce.. Dnes jsem jel hodně s rezervou a poklidem... Běžné jízdy v týdnu jsou výrazně lepší, příště ty Dny otevřených dveří asi vynechám.. -
Thomasino 27.10.11 23:53
WL - Díky. Není to sice "rychlostní komunikace" ani dálnice, provoz je tam ale celkem slušný. V té době byla však většina lidí v práci, ale i tak jsem tam dobrou čtvrthodinku nehezky zavazel, občas blokoval jeden pruh a připadal jsem si jako ko-kot, jak jsem tam poskakoval s foťákem kolem 8-s >:-[] >:-[] Občas jsem dával rukou omlouvná gesta, když někdo za mnou čekal, než projede pár aut v protisměru...
Většinu času jsem však čekal, až se "venca" trochu schová za mraky a není to slunko tak ostré... -
Ronault. 27.10.11 23:45
WA: Asi to tak udělám, mám ještě jeden týden stáže, pak mám dva půl týdne na naučení na první státnici, tak místo učení budu hlídkovat před servisem... sice nedostuduju, ale budu mít auto. Jsem prostě petrol head >:-[] >:D
Ještě jsem se ho ptal, jak vypadají zatím náklady, jestli něco měnili. A prý nějaké těsnění (to bude asi to, co jsem pochopil, že bude z pod té hlavy a není) a je to tak ani ne za 500 i s prací. Takže je to rekord, kdy týden práce servisáka výjde na 100 kč... >:D Asi mu za ty Transity hodně platí, jinak nevím z čeho žije >:D -
woody-alien 27.10.11 23:41
Ron: No dobře, tak mu zkrátka musíš dopřát klid na práci. Hlídkuj před servisem a každýho, kdo se jen přiblíží, natáhni nějakou sukovicí.
"Promiňte madam, vy jste se jen chtěla zeptat na cestu ? To jsem netušil, pojďte pomůžu vám na nohy. To víte, člověk bez auta snadno pomate se, muchomůrky bílé budu sbírat v lese..." >:D -
Ronault. 27.10.11 23:32
WA: Byl jsem se tam dneska podívat. Přemýšlím jak to shrnout... Jsou to takové smíšené pocity, když víš, že dotyčný tomu fakticky rozumí a snaží se to vyřešit jinak než výměnou půlky motoru, ale opravou té dost zvláštně se chovající se poruchy a tím mi(nám) ušetřit finance, ale zároveň mu to tak dlouho trvá díky ostatním lidem, co tam furt prudí s jinými auty, že by ho člověk zabil. Ale jak jsem tam dojel, tak Laguna kapotu otevřenou měla a i rozebrané celý systém vstřikování, takže se to trochu hýbe >:D Těší mě jen to, že díky mému studijnímu vypětí mi až tolik auto nechybí... -
Fotosoutěž Moje auto.cz 27.10.11 23:19
1.místo - white label
2.místo - ypsi
3.místo - Thomasino
1-wl - nádherná fotka nádhernáááá allrod je ve svém živlu
2-y - zde přesně si představuji M3ku >:D paráda ------ doufám , že za náma s tímto klenotem brzo zavítáš (brno)
3-T - velmi povedená krajinka >:D
-
-
woody-alien 27.10.11 23:07
Ron: Ať je to jak chce, auto pět týdnů v servise (pokud to není bouračka) - to už je docela silný kafe. Myslím, že se ti bude snažit vrazit jednoho z těch dvaceti Transitů, abys mu už dal pokoj. ;-)
Nebo kecá, auto je dávno opravený a milej servisman jezdí s Lagunou dobývat srdce dámy, ketrá obdivuje všechno ze sladké Francie. >:D -
Ronault. 27.10.11 22:50
WL: Z druhé strany je dost možné, že za těch 5 týdnů, co je Laguna v servise, by z ní servisák mohl stihnout udělat 3 generaci. Možná překvapí i 4 Control podvozkem >:D
Mondeo mělo jen malý facelift. Oproti faceliftu v první generaci je to slabší odvar. Kamarád si koupil Mondeo I po faceliftu a říkal mi, že si koupil dvojkovou generaci. Tak jsem si říkal, kde na to vzal prachy. Pak jsem ho viděl a celý večer jsem se s ním hádal, že to je jen facelift a stejně to nechtěl příjmout. Už nebudu laikům kazit jejich ideály >:-[] -
white label 27.10.11 22:22
iudex - kvalitně/ostře zrealizovaný nápad, který logicky alespoň napadl více účastníků tohoto kola. Líbí se mi kontrast silného denního světla a stínu garáže. Stín garážových vrat vytvořil docela zajímavý další "facelift"...
Ronault by jistě podotknul, že každá optická změna tu může být už jen k lepšímu... >:-[]
Thomasino - určitě povedená fotka a zajímavé místo, odstín červené tu vyšel líp/věrněji, než na DW. Stojíš tam docela odvážně, zřejmě to bude dost málo frekventovaná cesta.
matii - líbi se mi ta tráva v popředí, torzo stromu za autem a zajímavá je i ta (svým způsobem) "depresivní" atmosféra fotky, která mi ale k danému tématu asi úplně nesedí. Naopak se mi moc nelíbí, že auto tzv. "čučí dovrchu", což žádném autu (ani bez "lví tlamy") zrovna nepřidá, tím spíš, když je focené z podhledu. nelze si nevšimnout ani důsledku následných úprav - "svatozáře" vyzařující z auta a stromů. Je mi po tom sice houby, ale osobně bych přivítal, kdybys (nejen v tomo kole) víc času věnoval samotnému focení a méně následným úpravám (ale já to tak mám/beru obecně a nemyslím tím samotnou ČB úpravu), na tvoji první vítěznou fotku se samozřejmě zapomenout nedá, tu ti závidím dodnes... :'-( :-)
prase MB - za nápad :yes:
Mates81 - pěkná "čistá/špinavá" fotka, jen mi to s tím tématem nedává úplně smysl, teda pokud Focuse běžně nepoužíváš jako offroad... :-)
woody - skvělý nápad, vyžadující zřejmě pohotovou spoušť. Mám pocit, že vidím světlo ze zadních blinkrů, ale z těch předních nikoli?
ypsi - možná nemáš úplně "nejlepší" fotku "kola", ale auto máš "nejlepší" určitě..., a to je samo lepší, než kdyby tomu bylo třeba naopak. >:-[]
matheas - nápad dobrý, fotit rozhodně umíš a taky máš čím fotit, ale zkus mě příště překvapit (i na DW) nějakou jinou, než svou tradiční, "šikmou" kompozicí zadní části svého vozu... :-)
Poustník - téma chytře splněno na 100%, kombinace torza vozu a vsupních dveří je osobitá, líbí se mi i ta haloweenská dekorace s pavučinou, příjemné změna a zpestření fotosoutěže... ;-)
P.S. Omluvte můj momentální záchvat úpřímnosti, pořadí na bedně si ještě srovnám v hlavě (mám na bednu hned 4 adepty, kteří se tam ale nevejdou) a napíšu...

PS: Taky jsem se byl podívat na prarodiče, maj tam tak malý parkovišťátko, že Mondeo zaparkovaný napříč čumělo čumákem značně do chodníku a vzadu naopak dobrýho čtvrt metru do silnice. Vedle stojící Panda na tom byla o něco líp. >:D