Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 20.05.22 08:21
« Re: Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
Tom: tak som pozrel Tvoje šmýkanie na videu a čo ja ako amatér v RWD viem posúdiť, tak Ti to ide dobre. Sám som také absolvoval len raz a pamätám si, že ani na mokrej fólii nikto z účastníkov nevedel spraviť jedno celé kolečko v drifte /ja som išiel do hodín vždy tak v tretine kolečka >:-[] /.
A aj recenzia GTI je napísaná solídne. Máš to skrátka dobrú reklamu na predaj auta (rovno aj s linkom na inzerát). >:D
To mi pripomína, že som nevidel nielen Tvoje GTI, ale ani M2C.
P.S. Čo hovoríte na M4 CSL? 550 koní, výlučne RWD, 100 kíl (!) dole, cena cca. 150000 eur: [odkaz] -
Thomasino 18.05.22 22:33
« Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
O víkendu jsem známému půjčil na chvilku moje GTI CS300, částečně na vedlejšek občas testuje nějaké auta a píše na wikicars.cz :-) Tady si myslím, že velmi výstižně napsal o GTI Clubsport, celkem to trefil. No nějaké poznatky má ode mě >:-[]
[odkaz]
-
Thomasino 18.05.22 10:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
Tak já čekám pochvalu že mi to jde už občas bokem s M2 a on tady rozebírá interiér trojky !! >:-[] >:D A taky čekám, kdy tě nalákám a zajedeš takto zablbnout a seznámit se lépe s autem na SK ring na Polygon :-) -
iudex 18.05.22 08:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
Škoda. Ja zase môžem len v sobotu.
Ad 3er: za mňa fajn. Pri tých prvých čínskych fotkách som si nebol moc istý, ale tieto ofiko sú OK. Predok smer 5er, to je len dobre, žiadne zväčšenie obličiek, čistejšie svetlá bez tých spodných zubov a jednoduchší spodok. Čiže celkovo zvonku zlepšenie. Horšie je to s interiérom, dotykáč namiesto jednoduchej, intuitívnej a ergonomicky vychytanej palubovky, to nie je moja šálka kávy. Naviac ako majitelia nových BMW s idrive 8 píšu, operačný systém niekedy nabieha dlhšie a človek čaká (to asi poznáš z G8 >:-[] ).
Horšie je, že motory hybridizovali, nielen šesťvalce (podľa očakávania), ale aj 330i. Ale kým 40i si zachovala výkon, 30i išla výkonovo dolu o 10 kW. Takže ak 3er, tak jedine M340i, keď to podľa mňa bude posledná 3er so šesťvalcom v neemkových verziách.
P.S. Už je aj konfigurátor na nemeckom webe. Facelift podražil, drobne sa zmenili farby, namiesto sunset orange je nudná šedá skyscraper a brooklyn. -
Thomasino 16.05.22 19:20
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
Hledat menší kupé pro zábavu, budu se hodně snažit někde najít nějakou skladovku nebo v nejhorším předváděčku Toyoty GR86. Podle všeho fakt dobrý auto. Na blbnutí s klouzáním na polygonu bude ideální, na projížďky po okreskách taky. BMW 230i bude více GéTéčko, než zábavné auto typu GR86, nebo Supra 2,0T :-) Nebo lehce jetou první M2 či M2c, to bude taky stále žádané a dobře si (naštěstí) drží cenu >:-[]
HEE LIDI, CO NĚJAKÝ TEN SRAZ V ROŽNOVĚ ?? IUDEX, kdy můžeš?? Navrhni termín společně s WL a dále poladíme. Za chvilku budou prázdniny a bude to ještě více pasé..
Ikdyž třeba od 11.6. do 19.6. jsem pryč, asi nějaké Jižní Čechy a pak na 3 dny Grossglockner :-) -
pradeda777 16.05.22 15:25
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
iu....že si vzpomněl tu 230i. Parametry tohoto "u.s.r.a.n.é.h.o " čtyřhrnku 180kw/400Nm a zrychlení 0-100 5.9 jsou pořád velmi dobré. The 2022 BMW 2 Series 230i possesses a solid four-cylinder engine. Although not as fast as the AWD M240i, which boasts a powerful straight-six engine, the 230i will still thrill any driver who gets behind the wheel. Adding the M Sport package with Dynamic Handling only enhances the driving experience.6. 3. 2022
230i bude určitě o dost lehčí než M240i xDrive, hlavně na předek a tím pádem i lépe ovladatelné. Smůla, že už nejde objednat s manuálem. A také adaptivní podvozek není ve výbavě na přání. ;-\ -
iudex 16.05.22 10:42
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
deda: tak trh pre silné zadokolkové kupé je samozrejme úzky a ani ja nie som cieľová skupina. Ale keď by som ako Tom či woody chcel kompaktné kupé pre zábavu, tak by som Zetko rozhodne zvažoval, ak by sa predávalo u nás a za takú cenu, ako v Amerike. Predsalen výkon 400 koní, t.j. na úrovni M2, ale cena na úrovni 230i, to je silné slovo do boja. A aj dizajnovo vyzerá rozhodne lepšie, ako minulá generácia: [odkaz]
Ale sme v Európe, Zetko nemáme, Supra je škaredá a drahá, GR86 vypredaná, takže v tejto triede kontumačne vyhráva 2er. -
pradeda777 16.05.22 10:13
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
iu....."Ztko" byl v 70 letech kultovní car. Měl jsem to čest se s nim svést. V tu dobu jsem šoféroval Ford Capri. Bohužel na mě neudělalo Ztko nějaký velký dojem. Do Capri jsem přesedl s Mini Cooper S a už tady byl cítit velký rozdíl v chování mezi FWD a RWD. Mě zkrátka seděl víc ten Cooper. No a s 240Z to bylo ještě o poznání horší, protože tam byl cítit ten 6vál. lump ještě víc než 4vál 1.6 v Capri. Akceleraci mělo Ztko tenkrát výbornou, ale pocitově to bylo přece jen těžké auto. Zkrátka nic pro mě.... ;-\ Pro někoho, kdo je do sporťáku RWD, bych dnes viděl jako lepší choíce GR86 nebo BRZ. -
pradeda777 16.05.22 09:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
tms.....sex je anglické slovo a znamená pohlaví. Pamatuji si to velice dobře, protože když jsem v Austrálii poprvé (při žádosti o práci na osobním) vyplňoval dotazník, tak jedna s prvních otázek byla na sex a já tam napsal good........... ;-) >:D >:-[]

Zároveň ale dostáva 2er ten drbnutý celodisplejový interiér. :-(