Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 29.10.11 21:47
« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011
Ronault : Souhlas, co se zdálo ještě před nedávnem nepřijatelné, je dnes realitou. >:D
WL: Což o to, nad věcí jsem, ale už mě to krucipísekhimlhergotkrucinálfagot opravdu ser..štve. >:-[] Ještě bych mohl nosit nápis I don´t care, ale to bych kecal. ;-) -
ypsilon 29.10.11 21:43
wl-presne,soutezit je zdrave ;-) ..ok,zatim me nic nenapada,pokusim se do zitrejsiho vecera neco vymyslet..poslu sz ;-)
woody-aha,jak nic moc,vzdyt si byl minule taky na bedne,coz znamena,ze jsi kvalitni stalice fotosouteze ;-) .."Why always me?",tak to triko chci taky >:D :yes: ..to je teda velka skoda >:D ..
musim napsat,ze "Why always me?" se ke mne vlastne celkem hodi i kdyz ja bych asi spis bral tricko s takovymhle potiskem [odkaz] >:D -
white label 29.10.11 19:20
Na Zubří/ValMez je to na západ, po "nové" hlavní cestě jsou kopce jen v blízkém okolí, ale směrem na západ jsou i jiné starší cesty, třeba ta moje fotka z minulého kola je právě kousek na západ od Rožnova u starého Zubří.
No a kopce na aktuální soutěžní fotce jsou taky na západ od Rožnova, jinak bych tam ani nedostal to zapadající slunko... :-) -
white label 29.10.11 18:32
Ron
Takže pro tebe přichází v úvahu jedině téma: "Další měsíc bez mého auta". >:D
Když tak nad tím přemýšlím, tak ty francouzské auta jsou vlastně velmi ekologické, kam se hrabou nějaké Priusy a podobné hybridkreace... >:-[]