Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto Fotosoutez-Moje-auto-cz

Fotosoutěž Moje auto.cz 01.11.11  18:00

« FOTOSOUTĚŽ MACZ - Nové téma na Listopad 2011

Nové téma na měsíc LISTOPAD je ??????

" Moje auto -příprava na zimu ! "

>:D >:-[] :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 01.11.11  17:25

« Re: Hlasování do Fotosoutěže 2011

Matheas
    Dohodnuté téma na 11/11 jsem ti poslal přes SZ!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.10.11  19:44

Ten místní nick co do Sysoje docela tvrdě jel byl Mig 35. Bylo to minulý víkend: [odkaz]
    Jedna z jeho perel:
    "Aspoň na něčem se shodneme
    Ono když sis v 2008 (krize právě propukla) objednával do výroby X6, tak to s cílovkou tak trystně nevypadalo, dnes v tom fakt bohužel jezdí z 95% P I Č E"
    začíná to někde tady: 21.10. 14:35
    Sysoj Psojič
    Konečně
    "Konečně je na trhu pěkné auto, které není trapně zprofanované falešným machrovstvím pozérů, kteří tahají z německa ojeté Audi A6, Bmw 5 a E klassy, aby v nich pak imitovali výrazy v obličeji a celkový dojem mistrů světa.
    Tohle je opravdová paráda. 3.0D 275PS nebo XFR si umím představit jako příští rodinné auto.
    Pochopitelně po implantaci 4x4.
    Vše designově super až na tu jednu oválnou koncovku u nafty, to je divné."
    Já jsem jeho šňůru perel komentoval tradičně a poměrně stručně:
    23.10. 10:42 white label
    "josyS je (nejen tady) profláklý, až učebnicově ryzí, příklad sebestředně nevyzrálé osobnosti..., někdy mám pocit, že je s tím už i částečně smířený, což je snad ještě horší."
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 30.10.11  19:30

woody-jj,to je on,lepe bych ho nepopsal >:D >:D :yes: ..nezbyva nam nez jen doufat,ze se mezi nas chudaky nekdy vrati :'-( >:D ..

wl-no jeho identita byla uz davno odhalena wiiickem >:D ;-) ..sysoj zacinal s recenzovanim sveho vozoveho parku,kdyz ja jsem se jeste s uhry na ksichte prohanel na skatu na "standovi"(stalin) >:D ..nemuzu tu recenzi najit,wiii by ji mozna nekde vystrachal,ale kazdopadne jeho "vymazlena" fabie byla uz tehdy nejlepsim strojem na onom webu a i on uz se v te dobe radil mezi ty nejlepsi ve vsem,tzv. "nadlidi" >:D :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 30.10.11  18:30

ypsi/w-a
    Pokud vám je smutno po sysojovi, tak zavítejte častěji na diskuse pod články na auto.cz, zrovna pár dní zpátky tam zase vedl ten svůj boj s větrnými mlýny. Dokonce tam nějaký místní nick (Zlín/Otrokovice) napůl odhalil jeho identitu..., psal tam třeba, že sysoj posílal nějaké dopisy/dotazy do Autocaru, které ale nechtěl otisknout, ale oni je otiskli atd. No sranda na pokračování, prostě sysoj.
    P.S. Zkusím to pohledat...
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 30.10.11  17:09

ypsi: Už si vzpomínám. Nissan GT-R, že jo .. ;-) Jo, ten kluk v sobě pozoruhodně skloubil skromnost a úctu k ostatním diskutujícím. Vždycky si rád vyslechl i cizí názor a zamyslel se nad ním. A jako málokdo byl schopen přijmout dobře míněnou kritiku a něco si z ní vzít. :yes: >:D >:D

Sice jsem nikdy nepochopil o čem to píše, ale taky mi chybí. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 30.10.11  16:19

noswear-jj,taky znam,ten je taky dobrej >:D ..

wl-sysoj to tricko a napisem "why always me?"nosi uz davno,ten ho totiz vymyslel >:D ..taky by se k nemu hodilo "ja jsem sysoj a kdo je vic?!" >:-[] >:D ..jezis,jak tenhle kluk mi chybi :-( :-O :*) >:D ...

woody-jestli si nemel tu cest poznat sysoje,tak je mi Te opravdu velice lito,neni nikdo vic nez on >:D ;-) ..

ronault-to dava a bud rad,ze je ten rozmer "nepoznany" >:D
  • « 00 Reagovat !

foto NoSwear

NoSwear 30.10.11  09:14

Ypsi tvuj "Motivation poster" mi připoměl ještě jeden pozitivní >:D [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  22:22

Kdysi jsem měl na batohu placku "* HAPPENS", ale tohle tomu dává další nepoznaný rozměr >:-[] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  22:21

Ta fotka, to je snad nějaká antireklama na cabrio... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  22:13

ypsi : To je krutý.... >:D >:D :yes:

WL : Sysoj je taky tak skromnej jako ten fotbalista ? Tak to jo, to se k němu hodí... >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  22:05

ypsi
    dobrá fotka! >:D

P.S. To triko s nápisem "Why always me?", bylo nejspíš Sysoje... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  21:47

Ronault : Souhlas, co se zdálo ještě před nedávnem nepřijatelné, je dnes realitou. >:D

WL: Což o to, nad věcí jsem, ale už mě to krucipísekhimlhergotkrucinálfagot opravdu ser..štve. >:-[] Ještě bych mohl nosit nápis I don´t care, ale to bych kecal. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 29.10.11  21:43

wl-presne,soutezit je zdrave ;-) ..ok,zatim me nic nenapada,pokusim se do zitrejsiho vecera neco vymyslet..poslu sz ;-)

woody-aha,jak nic moc,vzdyt si byl minule taky na bedne,coz znamena,ze jsi kvalitni stalice fotosouteze ;-) .."Why always me?",tak to triko chci taky >:D :yes: ..to je teda velka skoda >:D ..

musim napsat,ze "Why always me?" se ke mne vlastne celkem hodi i kdyz ja bych asi spis bral tricko s takovymhle potiskem [odkaz] >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  20:18

w-a
    Jsem přesvědčený, že zrovna u tebe je to "Well at last!" otázkou relativně krátkého času..., i když vím, že jsi v tomto ohledu dostatečně nad věcí... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  20:11

Takzvaně se k tomu "prožije"... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  19:44

WA: Tričko s nápisem "Never Say Never" by měl nosit každý rozumný chlap, protože k tomu dospěje. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 29.10.11  19:34

WL: No asi jo, ale nezní ani nevypadá to tak dobře. ;-)

Už teď bych ale mohl nosit tričko Never Say Never nebo Don´t Give Up. >:D
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 29.10.11  19:20

Na Zubří/ValMez je to na západ, po "nové" hlavní cestě jsou kopce jen v blízkém okolí, ale směrem na západ jsou i jiné starší cesty, třeba ta moje fotka z minulého kola je právě kousek na západ od Rožnova u starého Zubří.
    No a kopce na aktuální soutěžní fotce jsou taky na západ od Rožnova, jinak bych tam ani nedostal to zapadající slunko... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 29.10.11  18:33

WL: Ani bych neřekl, protože i v tom servisu se z nich po nastartování čoudí tak, že se nedá dýchat 8-s >:D
    Jen tak náhodou, když pojedeš směrem na ValMez, tak tam žádný kopec není, ne? ;-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…