Thomasino 21.05.22 16:13
« Re: Re: Re: Re: Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
Iudex - kdybys chtěl vidět GTI Clubsport, musel by ses stavit do Brna. Už s tím nikde výletovat nebudu, nechci najíždět kilometry, už tam mám 16.500 km. A včera přijel k Dealerovi Tigoušek, alias modrá Milka. Nebo Milfka? Moje drahá tomu říká velká kráva, barva je modrofialová, takže dostala jméno Milka :-) -
Thomasino 21.05.22 15:55
« Re: Re: Re: Re: Re: Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
To si děláš kozy !! Po 2 letech vybírání auta a 2 měsících řešení barvy a lištiček to zrušíš?? A to jsem dneska viděl RS3 Hatch v cervene Tango a celkem dobrý, dám pak foto.
Ale je fakt, že by ti asi stačilo na svižné projížďky moje GTI Clubsport ;-) Nechám ti ho za 1.025 plus zimni gumy, co?? ;-) -
pradeda777 21.05.22 12:31
« Re: Re: Re: Re: Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
iu....no právě, proto jsem objednávku tento týden zrušil a budu si dál užívat manuál v M140i. Párkrát jsem se teď s ní svezl (i soudružko komentovala, jak se v ní dobře cítí) a v srdéčku mě zabolelo....." a je to tak, jak jsi kdysi napsal, že bych vlastně měnil podobná auta, nic moc bych nezískal a ještě bych přišel o manuál a o jeden válec. Ano, měl bych nové auto, které by se mě lépe řídilo a snad bylo i trochu pohodlnější. Ale to je málo. Plus, RS3 SB není zrovna krasavec (M140i taky ne... >:-[] ) a když už člověk vycáluje za auto 2 mega, tak by měl být na 100% happy. :-! -
iudex 20.05.22 13:57
« Re: Re: Re: Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
deda: jo, vyzerá to tak, že ma manuál v normálnych BMW má úplne utrum. Po facelifte trojky zmizli úplne všetky manuály (318i, 316d, 318d, 320d), všade už je automat. Takže jediná verzia s manuálom je M3, aj to iba tá základná, non-competition.
Inak na hlavnej máš test Tvojho budúceho povozu. -
pradeda777 20.05.22 12:32
« Re: Re: Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
iu....M4 CSL vypadá VG. V této barvě i ten kontraverzní předek se dá spolknout. Ale stejně tak jako M240i, které se mě líbí moc...bez manuálu je pro mě kupátko "useless".... >:-[]
tms....šmýká Ti to dobre.... :yes:, ale já su stará škola a v tom šmýkání vidím jen poničené gumy.... ;-) >:D >:-[] -
iudex 20.05.22 08:25
« Re: Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
Ešte jeden postreh: na nemeckom webe BMW sa (popri novej základnej motorizácii 218i) objavila M240i iba s pohonom RWD. Pre hardcore petrolheadov pekný prírastok: [odkaz]
Zároveň ale dostáva 2er ten drbnutý celodisplejový interiér. :-( -
iudex 20.05.22 08:21
« Re: Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
Tom: tak som pozrel Tvoje šmýkanie na videu a čo ja ako amatér v RWD viem posúdiť, tak Ti to ide dobre. Sám som také absolvoval len raz a pamätám si, že ani na mokrej fólii nikto z účastníkov nevedel spraviť jedno celé kolečko v drifte /ja som išiel do hodín vždy tak v tretine kolečka >:-[] /.
A aj recenzia GTI je napísaná solídne. Máš to skrátka dobrú reklamu na predaj auta (rovno aj s linkom na inzerát). >:D
To mi pripomína, že som nevidel nielen Tvoje GTI, ale ani M2C.
P.S. Čo hovoríte na M4 CSL? 550 koní, výlučne RWD, 100 kíl (!) dole, cena cca. 150000 eur: [odkaz] -
Thomasino 18.05.22 22:33
« Výstižně napsaný test Golf GTI Clubsport 300
O víkendu jsem známému půjčil na chvilku moje GTI CS300, částečně na vedlejšek občas testuje nějaké auta a píše na wikicars.cz :-) Tady si myslím, že velmi výstižně napsal o GTI Clubsport, celkem to trefil. No nějaké poznatky má ode mě >:-[]
Thomasino 18.05.22 10:52
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
Tak já čekám pochvalu že mi to jde už občas bokem s M2 a on tady rozebírá interiér trojky !! >:-[] >:D A taky čekám, kdy tě nalákám a zajedeš takto zablbnout a seznámit se lépe s autem na SK ring na Polygon :-) -
iudex 18.05.22 08:53
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Blue RS3 s kšiltem dozadu...
Škoda. Ja zase môžem len v sobotu.
Ad 3er: za mňa fajn. Pri tých prvých čínskych fotkách som si nebol moc istý, ale tieto ofiko sú OK. Predok smer 5er, to je len dobre, žiadne zväčšenie obličiek, čistejšie svetlá bez tých spodných zubov a jednoduchší spodok. Čiže celkovo zvonku zlepšenie. Horšie je to s interiérom, dotykáč namiesto jednoduchej, intuitívnej a ergonomicky vychytanej palubovky, to nie je moja šálka kávy. Naviac ako majitelia nových BMW s idrive 8 píšu, operačný systém niekedy nabieha dlhšie a človek čaká (to asi poznáš z G8 >:-[] ).
Horšie je, že motory hybridizovali, nielen šesťvalce (podľa očakávania), ale aj 330i. Ale kým 40i si zachovala výkon, 30i išla výkonovo dolu o 10 kW. Takže ak 3er, tak jedine M340i, keď to podľa mňa bude posledná 3er so šesťvalcom v neemkových verziách.
P.S. Už je aj konfigurátor na nemeckom webe. Facelift podražil, drobne sa zmenili farby, namiesto sunset orange je nudná šedá skyscraper a brooklyn.

A dnešní HotHatch minisraz s červenou RS3 a šedým i30N Fastback po fejsu. Na živo ta RS3 nevypadá špatně, určitě lépe jako zelená. Ale odstín červené je teda zajímavější na GTI, ta červená Tango je taková nijaká. A to nepíši proto, že ji mám já. Navíc GTI CS je na prodej. [odkaz]