Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto matii

matii 24.11.11  09:57

« Re: Zahájení FOTOSOUTĚŽE MACZ - Nové téma na Listopad 2011

Někdy to bývá lepší nic nepřipravovat a cvakat. Zřejmě to vypadá, že jak si jel kolem, sledoval objektivem po dobu expozice auto, čímž se rozmázlo to pozadí. Každopádně to vypadá skvěle.
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 24.11.11  08:42

brandon-diks >:D ;-) ..ale je pravda,ze na jinych fotkach z toho dne vypada imola red presne jako na plakatech z r.2001:-)

Bud-presne tohle je ma priprava,ucit se zvladat m3 :-)

w-a-diky ;-) ..zbytek si nechavam na recenzi,tak doufam,ze se jeste "pokoukas" :-)

thomasino-taky dekuju..to vis,jak jinak bych se ja mohl pripravovat..jeste teda byl jeden napad,ale zatim neprisly vsechny veci,takze jsem zvolil variantu B,tedy Bokojizdu ;-)

matii-diky ;-) :yes: ..fotili jsme to tak,ze jsem si dal dva zkusebni,aby kamos vedel,kudy pojedu nebo kudy se budu snazit ten "ypsibok" vest no a pak si stoupnul na "bezpecne" misto,ja dal asi 5 kol okolo strahova a bylo to..co vim,tak upravovane to neni a ja jen vymazal spz..kazdopadne byl ten kamos porad nespokojenej,protoze mel novej fotak a prej s nim neumel,porad resil,ze neni m3 dostatecne ostra..dokonce kvuli tomu volal znamemu do norska :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 24.11.11  05:55

ypsi ... :yes:

Jak jste to fotili? Čas, pohyb a podobně, docela mě to zajímá. Protože pokud to není dodatečně dodělávané, krom vítězné fotky Wii-Jaye (když cesta je cíl) se tu tuším zatím nic podobného neobjevilo. Mluvím o fotce relativně ostrého auta na mázlém pozadí. Většinou to bývají fotky z druhého jedoucího auta, ale tady to vypadá na statický foťák. Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 23.11.11  23:07

Moooc pěkné !! :yes: :-) A zajímavá příprava ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.11.11  22:42

ypsi: na to se vážně dá koukat... ;-) :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Bud

Bud 23.11.11  20:58

Přesně tak, opravdu i když tam neumím rozpoznat tu přípravu auta na zimu, ale možná právě tohle je tvá příprava, že? >:D
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.11.11  19:57

ypsi ta je ako z katalogu :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 23.11.11  19:33

jak tak koukam,tak se na zimu kazdy pripravuje jinak..nekdo zatepluje auto i sebe,nekdo se pripravuje na zimni spanek a nekdo piluje ridicske "skills",aby ho jen tak neco neprekvapilo..takze tady je moje soutezni foto [odkaz] ..bohuzel jsem,jak sami vidite,opet nemohl stat za objektivem,timto dekuju jardovi;)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.11.11  17:54

iudex: všechny sice ne, ale "nouzových" je tu opravdu dost. >:D

Já chtěl realizovat úplně jiný dva nápady, nemám ale vůbec čas, nahrnulo se mi příliš práce a jiných starostí.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.11.11  15:54

mates nieco podobne som chcel spravit aj ja, mala tam byt zakomponovana aj zenska noha, ale legalna noha odisla do skoly a nelegalne nohy nemam odvahu davat na internet >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 23.11.11  15:00

woody: to je dobré, vtipné. >:D
    P.S. Páči sa mi, ako sú všetky fotky "znúdze cnosť". >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 23.11.11  12:46

No a já taky jednu znouzectnost. ;-)

Každej ví, že nejdůležitější je dobrý zateplení. >:-[]

[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Mates81

Mates81 23.11.11  11:28

Přihlašuji svou fotku do soutěže, ikdyž spíš do počtu, nakonec sem musel zvolit nouzovku ;-\ :-)

[odkaz]

Aneb zimní připrava i pro řidiče ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 23.11.11  09:24

Brandon Walsh - [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.11.11  14:43

...jen to logo GTI dole na rukávu mikiny má divné barvy a špatný odlesk :-(
    A ty barvy na sedáku taky nesedí s těmi nahoře. Nebo že bych to měl po dvou letech už takové "proprděné" ?? >:-[] >:-[] Musím zkontrolovat :-!
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.11.11  10:42

w-a
    Souhlas! ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 21.11.11  10:02

Thomasino: První co mě napadlo, když jsem uviděl tvojí fotku na DW, bylo, že by se spíš hodila pro zdejší téma. Takže ti 100% věřím, žes to vymýšlel sem a musím říct, že se mi to opravdu líbí. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 21.11.11  09:00

Tentokrát nápad celkem ujde u té mé fotky, ale provedení jsem si představoval ještě o kousek lepší. Ty barvy nejsou úplně to pravé ořechové. Ale měli jsme minisrázek s Ricardem a S-MIKEm a okukovali testovací Evoque, takže už nebylo moc času. A se světlem to v těchto hnusných dnech není nic moc :-O
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 21.11.11  07:58

BW
    Díky, jsem rád, že se ti líbí, ale technicky zrovna dokonalá není (viz můj komentář v tamní diskusi), měl jsem zřejmě raději vybrat tu s menším záběrem palubky,
    [odkaz]
    ta by vypadala i po konverzi na 1600x1200 ostřeji, ale ta v soutěži má zase větší prostorovou hloubku. Byl to moc rychlé, někdy kolem půl noci mě to napadlo a asi za hodinu už jsem to tam dával, měl jsem líp vybrat fotku.
  • « 00 Reagovat !

foto Brandon-Walsh

Brandon Walsh 21.11.11  07:31

bol som sa pozriet na tento typ uspory ku konkurencii a wl ta tvoja fotka je uzasna :yes: podla mna nemas konkurenciu, ale kolko ludi tolko chuti
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…