ypsilon 24.11.11 08:42
« Re: Zahájení FOTOSOUTĚŽE MACZ - Nové téma na Listopad 2011
brandon-diks >:D ;-) ..ale je pravda,ze na jinych fotkach z toho dne vypada imola red presne jako na plakatech z r.2001:-)
Bud-presne tohle je ma priprava,ucit se zvladat m3 :-)
w-a-diky ;-) ..zbytek si nechavam na recenzi,tak doufam,ze se jeste "pokoukas" :-)
thomasino-taky dekuju..to vis,jak jinak bych se ja mohl pripravovat..jeste teda byl jeden napad,ale zatim neprisly vsechny veci,takze jsem zvolil variantu B,tedy Bokojizdu ;-)
matii-diky ;-) :yes: ..fotili jsme to tak,ze jsem si dal dva zkusebni,aby kamos vedel,kudy pojedu nebo kudy se budu snazit ten "ypsibok" vest no a pak si stoupnul na "bezpecne" misto,ja dal asi 5 kol okolo strahova a bylo to..co vim,tak upravovane to neni a ja jen vymazal spz..kazdopadne byl ten kamos porad nespokojenej,protoze mel novej fotak a prej s nim neumel,porad resil,ze neni m3 dostatecne ostra..dokonce kvuli tomu volal znamemu do norska :-) -
matii 24.11.11 05:55
ypsi ... :yes:
Jak jste to fotili? Čas, pohyb a podobně, docela mě to zajímá. Protože pokud to není dodatečně dodělávané, krom vítězné fotky Wii-Jaye (když cesta je cíl) se tu tuším zatím nic podobného neobjevilo. Mluvím o fotce relativně ostrého auta na mázlém pozadí. Většinou to bývají fotky z druhého jedoucího auta, ale tady to vypadá na statický foťák. Dík. -
ypsilon 23.11.11 19:33
« Re: Zahájení FOTOSOUTĚŽE MACZ - Nové téma na Listopad 2011
jak tak koukam,tak se na zimu kazdy pripravuje jinak..nekdo zatepluje auto i sebe,nekdo se pripravuje na zimni spanek a nekdo piluje ridicske "skills",aby ho jen tak neco neprekvapilo..takze tady je moje soutezni foto [odkaz] ..bohuzel jsem,jak sami vidite,opet nemohl stat za objektivem,timto dekuju jardovi;) -
Thomasino 21.11.11 14:43
« Re: Zahájení FOTOSOUTĚŽE MACZ - Nové téma na Listopad 2011
...jen to logo GTI dole na rukávu mikiny má divné barvy a špatný odlesk :-(
A ty barvy na sedáku taky nesedí s těmi nahoře. Nebo že bych to měl po dvou letech už takové "proprděné" ?? >:-[] >:-[] Musím zkontrolovat :-! -
woody-alien 21.11.11 10:02
« Re: Zahájení FOTOSOUTĚŽE MACZ - Nové téma na Listopad 2011
Thomasino: První co mě napadlo, když jsem uviděl tvojí fotku na DW, bylo, že by se spíš hodila pro zdejší téma. Takže ti 100% věřím, žes to vymýšlel sem a musím říct, že se mi to opravdu líbí. ;-) -
Thomasino 21.11.11 09:00
« Re: Zahájení FOTOSOUTĚŽE MACZ - Nové téma na Listopad 2011
Tentokrát nápad celkem ujde u té mé fotky, ale provedení jsem si představoval ještě o kousek lepší. Ty barvy nejsou úplně to pravé ořechové. Ale měli jsme minisrázek s Ricardem a S-MIKEm a okukovali testovací Evoque, takže už nebylo moc času. A se světlem to v těchto hnusných dnech není nic moc :-O -
white label 21.11.11 07:58
BW
Díky, jsem rád, že se ti líbí, ale technicky zrovna dokonalá není (viz můj komentář v tamní diskusi), měl jsem zřejmě raději vybrat tu s menším záběrem palubky,
ta by vypadala i po konverzi na 1600x1200 ostřeji, ale ta v soutěži má zase větší prostorovou hloubku. Byl to moc rychlé, někdy kolem půl noci mě to napadlo a asi za hodinu už jsem to tam dával, měl jsem líp vybrat fotku.