Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 25.11.11 14:35
« Re: Zahájení FOTOSOUTĚŽE MACZ - Nové téma na Listopad 2011
WL: >:-[] :yes:
Koukám, že smyšlíme podobně. Můj původní záměr byl dát do Mondea radiátor nebo Pohody i s 10kg bombou, následně jsem to změnil na klasickou úhledně sestavenou vatru i s chroštím a podpalovačem...atd.
PS: Ještě k té "dekoraci". Ty snad i spíš v peřinách s logem GTI. >:D -
white label 25.11.11 13:38
Takže chlapi, dosť bolo romantiky z minulých kol...
Má tu snad někdo výkonější "nezávislé topení"? ;-)
Přidávám fotku: [odkaz]
P.S. Ještě, že u VW mysleli na elektrickou zásuvku v kufru i u GTIčka, prostě dotažený, uživatelsky přívětivý HH. :-O >:-[] -
ypsilon 24.11.11 17:23
matii-presne tak,jarin jsi stoupl co nejblize apexu a otacel se za mnou a pritom cvakal..skoda,ze ten den neprisel jeste jeden kamarad,ktery je podle me ostrileny fotograf..bohuzel klasicky zaspal a na strahove se da blbnout tak max pul hodky nez prijede policie :-) ..
brandon- >:D >:D ..ani nevis,jak me tam ten muj debilni ksicht se.re..snazil jsem to nejak "zgimpovat"..nejdriv jsem ze sebe udelal nejakyho hispance ze 70.let a potom jsem si nasadil "batmanovskou masku petra cecha",oboje ale odvadelo ale vic pozornost nez muj mongoloidni ksicht,takze jsem to nechal "oem" >:D .. -
iudex 24.11.11 10:51
matii: presne tak, je to typický panning, t.j. sledovanie foťákom pohybujúceho sa objektu s relatívne dlhším časom uzávierky (tak 1/20 až 1/2 s), teda objekt je zaostrený (tým, že foťákom sa pohybujem v súlade s objektom), ale pozadie sa pohybom foťáku rozmaže. Každopádne je to veľké umenie, ja som panning bol schopný realizovať iba na dcérinom autíčku, aj to nijak dokonale: [odkaz] >:D

" Moje auto -příprava na zimu ! "
přihlášení -
filko - [odkaz]
Thomasino - [odkaz]
iudex - [odkaz]
Brandon walsh - [odkaz]
Mates81 - [odkaz]
woody alien - [odkaz]
ypsi - [odkaz]
white label - [odkaz]
poustník - [odkaz]
Dylan McKay - [odkaz]