Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 02.12.11 21:26
« Re: Fotosoutěž prosinec 2011 - TÉMA?
OT:
Dneska mě v Reflexu zaujal citát jednoho odbojáře z II. světové války, který se osobně znal i s Janem Kubišem (spáchal atentát na Heydricha):
"Němcům jsem dokázal odpustit. Nedokážu se ale smířit s tím, že tolik lidí po únoru ubližovalo svému vlastnímu národu."
Jako bych slyšel oba své (nežijící) dědy...
-
white label 02.12.11 18:52
Mohla by to být jakákoli akce, včetně svolávací ... a při případné poruše bys to mohl kombinovat se skutečnou akční fotkou, viz tvůj popis možné závady automatu... :-O >:-[]
Nenakoupil náhodou Ford ty automaty od Toyoty (viz problémy Toyoty v Americe)? >:D -
ypsilon 02.12.11 00:31
omlouvam se,taky jsem zapijel,ale bohuzel ne umisteni ve fs..no "auto a akce",by asi slo..sice by se mi vic hodilo tema "zimni prirava" >:-[] >:D ,ale ta "akce" by mohla byt sranda a neni uz cas na polemiku,takze jsem pro..jsem zvedavej,co v garazi vymyslim :-) ..
legacy-urcite ano,budu se tesit ;-) :yes: .. -
Leg 01.12.11 23:37
« Re: Fotosoutěž prosinec 2011
Gratulujem víťazovi aj ostatním ku kvalitným záberom.
Keďže som vám to tu náležite skritizoval bez toho aby som sa blysol svojim umením, rozhodol som sa byť pre ďalšie kolo trochu chlap a ísť s kožou na trh. Môžem sa prihlásiť aj keď tu nemám recenziu? Dúfam, že téma bude dostatočne inšpiratívna a budem mať čas a vhodnú príležitosť niečo vyprodukovať.Ak nie, aspoň mám dosť výhovoriek prečo som to zabalil.

dylan svihaku-njn,neda se nic delat a ted uz podobnou pouzit nemohu i proto,ze m3 asi uz ulehne k zimnimu spanku..i kdyz dneska v praze bylo 9stupnu a sunshine,tudiz jsem si cestu na nakup do tesca na novodvorske,ktere mam tak 2km od domu,musel prodlouzit pres brezanske udoli >:D ..
legacy-jak pise mathy,tak je to opravdu vdecne tema ;-)