Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 15.12.11 21:15
« Nový Hyundai i30 na živo - fakt pěkný!
Ahojte,
dneska jsem jel kousek za novou i30 v nějaké světle šedé (šedohnědé) barvě a musím uznat, že vypadá dost dobře! :yes: Jel jsem za ním, měl značku se zeleným F, pak zastavil, tak jsem zastavil také a šel ho obhlídnout ze všech stran. Z některých úhlů vypadají ty kola poměrně malá, nebo spíše oblouky nad blatníky zbytečně mohutné, ale zezadu a zepředu vypadá hodně rozkročeně a bytelně, myslím že Golf a Focus má dalšího vážného soupeře !! :yes: :-) Sice je ten čumák skoro stejný jako i40, ale je to pěkné :-! -
white label 15.12.11 20:14
« Re: Nové téma Fotosoutěže na prosinec 2011
Tak tak, kdyby to aspoň bylo k vůli opravdickému (das) autu, ale tahat se tu k vůli Mondeu, nebo Laguně, to fakt nechápu... 8-s :*) >:-[]
Samozřejmě to platí i pro Seaty,"náhražky" totiž zásadně nepodporuju... >:D -
Leg 15.12.11 15:04
Aký má zmysel to vaše u s guličkou som tiež nikdy nepochopil :-)
Čo sa týka toho e, tak s tým je to paradoxne u nás jednoduchšie - de, te, ne, le sa číta mäkko (po vašom dě, tě...), zbytok tvrdo. Simply clever.
My máme okrem dlhého r aj l s dľžňom a okrem toho sú v talóne aj také tromfy ako ä alebo ô :-) -
white label 15.12.11 14:39
No, to naše kroužkované "ů" je hodně zajímavé a podle mě i úplně zbytečné, čárka všude by to zjednodušila bez nejmenších problémů/ú... ;-)
Naše ě s háčkem má aspoň výhodu, že člověk ví, kdy ho má číst měkce, u vás tato "první signální" nápověda schází... :-)

Nicméně jak už napsal woody... >:-[]