Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 16.12.11 14:13
« Re: Nové téma Fotosoutěže na prosinec 2011
iudex: Kampak na mě s teorií. Využitelnost, vstupní otvor, objem...to všechno jsou jenom čísla. Pche, a kde máš řádně kredenciózní siluetu, která rozbuší srdce každého pravého kombíkáře ? Jak jsem řekl, sotva poloviční a to ti ještě nadržuju... >:-[] -
iudex 16.12.11 13:54
woody: ja sa považujem za dvojtretinového kombíčkara. ;-) Focus je kombi a Mondeo je lift, teda piate dvere umožňujú skoro takú využiteľnosť kufra ako pri kombi (a aj objemovo Focus kombi prekonáva).
Ale vo väčšine s vami súhlasím, Megane či Focus III sú krajšie ako kombíky, ostatné kombi sú porovnateľné s hatchmi (Astra), iba Golf variant je dramaticky škaredší ako hatch. -
woody-alien 16.12.11 11:39
WL. Advokáta neeee ! To bys tady razil jedinou správnou cestu a nebyla by s tebou řeč. >:-[]
Jasně, užitkáče jsou podpásovka, sice se sem tam snažej s tím něco dělat, ale ty europalety prostě neokecáš. Ale s Golfem Variant vcelku souhlasím, nějak se tam nedaří dosáhnout toho, aby auto nevypadalo jako svařené v dílně u Franty z Hoštic. ;-) Možná je to vysoko nasazenou laťkou výchozího modelu, jiní výrobci někdy kombíkem narychlo zachraňují "průser" s hatchbackem. Takže pak vypadaj jako umělci... >:D -
Thomasino 15.12.11 21:15
« Nový Hyundai i30 na živo - fakt pěkný!
Ahojte,
dneska jsem jel kousek za novou i30 v nějaké světle šedé (šedohnědé) barvě a musím uznat, že vypadá dost dobře! :yes: Jel jsem za ním, měl značku se zeleným F, pak zastavil, tak jsem zastavil také a šel ho obhlídnout ze všech stran. Z některých úhlů vypadají ty kola poměrně malá, nebo spíše oblouky nad blatníky zbytečně mohutné, ale zezadu a zepředu vypadá hodně rozkročeně a bytelně, myslím že Golf a Focus má dalšího vážného soupeře !! :yes: :-) Sice je ten čumák skoro stejný jako i40, ale je to pěkné :-! -
white label 15.12.11 20:14
Tak tak, kdyby to aspoň bylo k vůli opravdickému (das) autu, ale tahat se tu k vůli Mondeu, nebo Laguně, to fakt nechápu... 8-s :*) >:-[]
Samozřejmě to platí i pro Seaty,"náhražky" totiž zásadně nepodporuju... >:D