Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 17.12.11 23:23
« FTIP
Ve tři hodiny v noci se žena potichoučku vkradla do sousední místnosti. Kladivem rozbila LED LCD monitor, CD/DVD/BR polila lepidlem, počítač vyhodila oknem a tiskárnu utopila ve vaně. Vzala golfové hole a všechny i s báglem narvala do popelnice. Když už byla venku, stavila se v garáži a zuřivě začala bušit kladivem do motocyklu Harley Davidson, r.v.1958. Pro jistotu ještě prořezala obě pneumatiky. Doma navíc rozšlapala raketu na tenis a do botasek na nohejbal natloukla hřebíky. Potom se uklidnila a vrátila se do ložnice, do teplé postele a přitiskla se k boku svého nic netušícího spícího manžela a usínala s blaženým pocitem, že už teď veškerý volný čas bude do konce života věnovat pouze jejich lásce a do smrti se od ní nehne.
A měla pravdu ... do konce života jí zbývaly čtyři hodiny. -
Ronault. 17.12.11 15:19
« Re: Nové téma Fotosoutěže na prosinec 2011
Woody: Tak teď jsem se díky tobě a tvé listině na ochranu práv málem zřítil smíchy z postele >:D >:D >:D :yes:
Jinak k probíhající diskuzi... Megane III je rozhodně nejpěknější v kombi, ne, že by v Hatchbacku byl ošklivý, nebo nepěkný, ale je to spíše nezajímavá hrouda plechu, což je při spojení s tím, kdo to vyrábí, velké faux pais. Proto taky bych asi při koupi kompaktu nemohl volit Megana jinak než v kombíku a Golfa v hatchbacku...
Taky tady zaznělo o srovnání Astry GTC a Meganu Coupé... Mě se tedy více líbí Megane, protože záď Opelu jsem si prohlížel ve čtvrtek dost detailně a ten zadní spojler či co to je, tak ten celou záď dehonestuje do vzhledu Cruze hatchback nebo Pontiac Aztec, či jak se ta zrůdička jmenovala.
Ale třeba 308 je v hatcbhacku o dost hezčí než kombík. To, co se jim s C sloupkem podařilo na 207, to naprosto zvrzali a přehnali na 308 SW.
Jinak včera v Radiožurnálu testovali Cruze s dvoulitrovým dieselem, který s tímhle motorem stojí 390 t Kč :-O Sice prý výkon zabíjí předlouké převody, což jsem věděl, ale kdo komu brání podřadit...? Za ty peníze to je hodně zajímavá nabídka, škoda jen absence kombi verze :-( -
woody-alien 16.12.11 21:49
Legacy: Já to jako konfrontaci rozhodně nevnímal. ;-) Kdybych byl přesvědčenej o svojí pravdě, to bych se jinak cukal. >:D Pravdou je, že design Meg3 hatch se záměrně snaží o nekonfliktnost a kromě zajímavých detailů (aspoň pro mě např. obloukový prolis př.kapoty) je to takovej střední proud. Na chvilku zaujme a rychle vyšumí. Naprosto souhlasím s názorem na 3dvířko, taky je podle mě zbytečně expresivní s některými "fordovskými" úlety (stříbrné plochy pod předními světly). Z téhož důvodu se mi nelíbí ani jinak výborné auto Megane RS.
Podobnej styl tvarování "zadnice" jako u Meg2 hatch použil Renault v té době i u Scénicu a tam se mi to vysloveně líbilo.
PS: Řekl bych, že náš dvojitej zápor je přece jen o něco lepší než ten váš, takovej uhlazenější, sofistikovanější, ten váš už trochu načichnul eurem..... >:D >:-[] -
Leg 16.12.11 21:25
woody - nemyslel som to nijak konfrontačne, každému sa páči niečo iné a ja som chcel len vyjadriť, ako to cítim ja. Určite to nechcem vydávať za svätú pravdu okolo ktorej sa točí zemegula. Dobrým príkladom je aj už spomínaný zadok HB Megane II, ktorý ja osobne vnímam ako pomerne podarené osvieženie vtedajšej produkcie, ale samozrejme mnoho ľudí (tipujem že väčšina) ho považuje za krok vedľa a pravdepodobne podobne to s odstupom času vnímajú aj v Remaulte, čoho odrazom je práve nemasná-neslaná tretia generácia.
white label - jasne že viem, že poznáte dva zápory, išlo len o malé rýpnutie s pokusom o vtipný odkaz na nedávnu lingvistickú diskusiu :-)
Mates, kubass - paráda!
Vidím, že účasťou v súťaži je človek jednou nohou v kriminále ;-\ >:D

Audi OOO ;-)