Ronault. 21.12.11 19:17
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
Legacy: Ten mladý kluk ve Fábii potřeboval jen trochu udělat bububu, nebylo to úmyslně, Ten týpek v Octávce vyloženě naschvál a cíleně blokoval cestu, což je l nakopání 8-s
K tomu meči atd... Vím, že právě Woody má v autě přenosnou kameru, což může být zajímavá možnost.
Však hever je takový meč mnoha motoristů >:D -
Leg 21.12.11 18:48
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
Ronault - skoro z teba bol druhý Kubica, tak! 8-s Každopádne dotyční by si zaslúžili...
Zino - nikdy neviem, či RA je Revúca alebo Rožňava, mám v tom vcelku guláš. :-)
woody-alien - tá aféra s tým mečom ma tak zaujala, že som si pozrel aj vyjadrenie toho "ritiera". Podľa jeho verzie mám taký pocit, že toto sa môže stať hocikomu hocikedy a bez srandy by sa ten meč mohol hodiť. Treba zaviesť na náš ďaleký východ trochu ritierske spôsoby, žiadne hevery, basebalky alebo kvéry ;-\ -
Ronault. 21.12.11 17:35
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
Zino: No já měl málem jeho krev na heveru... tak vytočený jsem do té doby a od té doby za volantem nebyl >:D
Ale jednou jsem jel a nějaký mladý klučina ve Fábii mě začal předjíždět na opravdu úzké cestě a ještě v momentě, kdy jsme najížděli na můstek a oba bychom se na něj jen tak nevlezli... málem jsem tam Favorita zorvěsil o svodidla, kdybych nezažal prudce brzdit. V další obci dělali kanalizaci a jelo se tam na semafory, tak jsem za ním prudce dobrzdil, vyskočil z auta šel za ním... chlapec se v autě zamkl >:D Samozřejmě jsem se vrátil pak hned do auta a děsně jsme se té jeho vylekané reakci s přítelkyní smáli, jak tam seděl schoulený >:D Ale pravda, že až taková sranda to nebyla, takové svodidlo by Fanouše rozpáralo jedna radost a když ne ono, tak kolem bylo stromů dost 8-s -
Ronault. 21.12.11 16:28
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
Já naštěstí na takového imbecila nenarazil, co by mě vybrzdil, tedy myslím na dálnici. Ale je pravda, že ještě s Fanoušem se mi stalo, že jsem chtěl předjet Octavii RS s SK tuším RA tam měl a nějaká firma na výrobu oken... Začal přidávat, tak jsem se vrátil za něj, nic jsem si z toho nedělal... pak opět zpomalil a když jsem jej začal předjíždět, tak zase přidal.. to se opakovalo... pak se zařadil do levého pruhu a nechtěl mě pustit, pak když jsem jej chtěl vzít zprava, tak se zařadil vpravo... a kličkoval... pak jel uprostřed po dělící čáře... prostě chudáček nemohl před sebe pustit Favorita, to jej raději bude brzdit a zároveň se bál jen na devadesátce více jak 110 (je to dvouproudovka a jezdí se tam běžně o hodně rychleji)...
Jediné jeho štěstí bylo, že ve Frýdku odbočil těsně před světelnou, kde se vždy stojí, směrem na Ostravici a na SK... udělal dobře, protože by asi skončil s mým heverem ve svém obočí 8-s -
iudex 21.12.11 12:04
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
Takáto agresivita na cestách ma neprestáva prekvapovať; čoho všetkého je človek schopný... 8-s :no: Sám tiež nikdy nepochopím, keď ma niekto, kto má pocit, že som ho zdržiaval predbehne a skočí na brzdy; že mu to stojí za potenciálne rozbité auto. 8-s Zatiaľ som našťastie vždy zareagoval včas, aj keď nejde ani tak o auto, ako o deti v ňom. Takéto širšie súvislosti ale týmto imbecilom unikajú. 8-s -
Leg 20.12.11 20:15
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
ypsilon - nevytáčaj sa, radšej si zatancuj (v tom si evidentne frajer >:D ), ja som si len robil srandu z toho ako som tu okamžite upadol do "podozrenia", že si doma prerábam na kolene auto na stotridsiatku, aj keď 90 percent občanov vôbec netuší o nejakých rôznych verzách ľadviniek a v bežnej premávke je rozdiel taký malý, že si to ani sám nevšimnem :-)
iudex: nápad za 100 bodov! Je vidieť, že novodobí ritieri vozia svoje LED meče stále so sebou (vždy som mal tieto ledky za módny výstrelok, ktorému nie a nie prísť na chuť, teraz zisťujem, že je to vec čisto účelová :-) ), mal by som aj ja zaradiť ten oceľový do stálej výbavy, nech sa môžem brániť >:D -
Ronault. 20.12.11 18:34
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
ypsi: To je opravdu tvůj klip? Musím ocenit video po stránce sekvencí, které ve mne zanechávají ve skrze dobrý pocit, že jsem stále heterosexuálně orientovaný chlap... Nicméně jelikož jsem z muzikantské rodiny, ačkoliv na nic nehraji a ani zpívat neumím, tak tvůj zpěv, jestli se tomu dá vůbec takto říkát, ve mně vzbudil téměř trauma >:-[] >:D >:D Ale za ty zadky a tvůj tanec :yes: :yes: >:D -
woody-alien 20.12.11 12:38
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
ypsi: >:D >:D >:D Zkrátka profesionální záležitost. To jsem netušil, že ty pohyby v 1:20 jsou tanec, mě nemlich to samý nutili dělat na rehabilitacích po operaci ruky a tvrdili mi, že jsou to cviky na rozhýbání ramenního kloubu. Podvodníci. :'-( >:-[] -
woody-alien 20.12.11 11:55
« Re: přihlašování Fotosoutěž 2011
WL: Jasně, já si na detaily nepotrpím....máš štěstí, žes mě neslyšel zpívat. >:D Mrvení textů je ještě to nejmenší, mým majstrštykem je plynulé přecházení z melodie do kakofonie a zpět, textové výpadky s grácií vyplňuju univerzálním na-na-na, případně týda-týda. S Nissanem to nemá nic společného. ;-) >:D -
ypsilon 20.12.11 10:50
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
legacy-tak tos me teda vytocil za studena do 8tisic.,to mi nedelej tohleto >:-[] >:D ;-) ..
wl,woody-vy dva poetove nikdy nezklamete >:D ..nekdy si tady s Vama musim taky "zarapovat" i kdyz me ted vic bavi tanecni muzika,tady [odkaz] mate muj nejnovejsi klip..doporucuji shlednout cele,hlavne muj tanec od 1:20,abyste vedeli,ze to opravdu myslim vazne ;-) :-O :*) >:D .. -
iudex 20.12.11 09:20
« Re: přihlašování Fotosoutěž 2011
Tak tu je môj príspevok; pracovný názov: Akčný hrdina - Ford rádu Jedi: [odkaz]
Keď teda načal legacy tému rytierov a mečov, tak som to posunul trošku do budúcnosti a ten meč upgradol á la Star Wars. :-) Alebo BMW je staromódny rytier, bojujúci tradičnými zbraňami (oceľový meč, atmosférický motor), kdežto Ford bojuje vesmírnymi zbraňami (svetelný meč, priamovstrekový turbobenzín). >:D