Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 22.12.11 23:00
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
Matheas: Říká se, že dítě je až 10x za rok nemocné, tak se připrav... Na ATB není nikdo malý, když je nutně potřebuje. Spíše u těch malých často může zařádit vir a tam nemá smysl ATB dávat, samozřejmě. Ale z tvého popisu angína/chřipka raději nic komentovat nebudu, u dětí je totiž tohle dost častá věc a musí být hodně přesně klasifikována :-) A máš je doma? -
Ronault. 22.12.11 22:55
To je tím, že se tu pořád vykecáváme, obzvlášť já!!! Uznávám, že jsem hovado >:D
woody: No vidíš, já mám zase na Laguně i na 207 poklice v designu VW, i když se správnými logy... Poklice prostě Volkswagen umí >:D
Matheas: Copak, jestli se můžu zeptat...? Učím se právě pediatrii, takže jsem zvědavý -
woody-alien 22.12.11 22:32
Ron: Popravdě, jak už to bývá, od doby co mám kameru jsem s vyjímkou toho poškozeného skla nic zajímavého ani dramatického nenatočil. Největší "úlovek" byl Jimny, kterej se mi nějak nezdál, tak jsem se k němu přiblížil a zjistil, že místo originálního krytu rezervy Suzuki má plastovou poklici s logem VW. Zkrátka příznivec sbližování VW se Suzuki. >:D -
Ronault. 22.12.11 21:40
Woody: Kdyby to nestálo tolik peněz, které právě vůbec nemám, tak bych tu kameru v autě měl taky... člověk nikdy neví... a někdy se natočí i nějaké zábavné video.
Zino: Tak vím, že Kysky si fotil každé auto dražší než 300t Kč, které potkal >:D -
ypsilon 22.12.11 09:48
woody-presne,delal jsem na tom s klukama od pixaru >:D ..nn,zadni podvodnici..je to vlastne takovej muj pohybovej patent,kterej se pouziva i v medicine a je i vhodnej pro kazdodenni pouziti..v praxi je znamej pod pojmem "ypsilon´s superfix 10000"..myslim,ze by o nem i ron by o nem mohl vypravet ;-) >:D ..jinak "aragorn vs. karkulka" je taky dobry,pamatuju si jak se resilo i v televizi..hold opravdu nejhorsi je stret s blbcem..
ron-opravdu rone,jsem to ja..jsem rad,ze jsi poukazal na muj zpev..vis v dobe ruznych elektronickych vylepsovaku hlasu,jsem se jako jeden z mala nebal jit s kuzi na trh a za to si sam sebe cenim,to jsem vychytal..jinak dekuju :-O :*) >:D ..
legacy-ok,tak ja si jdu hodit jeden "superfix 10000", stejne me nejak poboliva v zadech >:D .. -
Brandon Walsh 22.12.11 06:28
Ron: kamarat si taktiez kupil kameru, ale nijak ho neviem prehovorit, aby sme to vyuzili na rychly prachy, kto si pre boha (okrem woodyho a ludi viac za volantom ako doma) kameruje auticka ktore chodia okolo neho >:D
legacy: nie si sam, ale kedze tam chodievam od detstva tak RA- Revuca, RV-Rožnava :*) >:D -
woody-alien 22.12.11 00:48
iudex: taky nechápu, jak může někdo natolik ztratit soudnost, že riskuje nejen ohrožení životů ve "zdržujícím" autě, ale i svoje zdraví a auto. Tohle vybržďování se mi nikdy nestalo, různý jiný schválnosti ale ano. Zrychlování při předjíždění je na denním pořádku, včera jsem si s H1 dovolil předjet X5 staršího data výroby a když jsem asi po 2 kilometrech odbočoval doprava a hodně zpomalil, tak mě majitel míjel zcela schválně tak, že mi málem vzal o levý zrcátko. A to všechno na kluzký silnici.
Dnes a denně se na silnicích dějí i věci nepěkné a nechci být jen bezmocnou obětí něčích výmyslů. Nakonec i ta nehoda s Transitem stála na jediném svědkovi. Jinak to bylo tvrzení proti tvrzení. Proto jsem si tu kameru pořídil. Zaplatila se prakticky vzápětí, když mi posloužila k identifikaci SPZ náklaďáku, kterej mi poškodil u Hyundaie čelní sklo. I na základě toho záznamu byl můj nárok pojišťovnou uznán.
Nejsem žádným zastáncem systému Velký Bratr, ale na slušnost lidí se prostě spoléhat nedá. Více rytířského konání by se opravdu na silnicích hodilo. Většinou totiž o nic nejde a toho "vycukance", co ti celou kilometrovou rovinku visí za pr.delí, aby tě následně v nepřehledný zatáčce začal předjíždět, dojedeš na prvních semaforech.