Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Dylan McKay 22.12.11 23:16
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
Rone to jsem mu presne psal. Ma to strasne moc deti. Ulevi se jim pri pootevrenem okne, mokre rucniky kolem postele, pomuze berodual nebo cipek. My s tim uz parkrat bojovali, prvne jsme jen tak tak stihli pohotovost. ;-\ -
Ronault. 22.12.11 23:12
Matheas: No protože laicky se řekne chřipka nebo angína, lékař, hlavně pediatr to má trochu složitější, musí přesně určit kde ten zánět je, protože dle toho se můžou odvíjet komplikace a hlavně rizikovost. Pak při případném opakování problémů je nutno pátrat po příčině, jestli za to můžou alergie, problémy s nosní překážkou atd. Každopádně pokud jste doma, tak to může klidně být jen obyčejná laryngitida a tou si dítě prostě projde a projít musí, jinak se s těmi mikroorganismy setkat nedá, resp. dá s menšími reakcemi... Samozřejmě ale na vše se ATB nedávají, to má jistě ošetřující lékař pravdu. ;-)
Ale jsou to hodně složité, resp. obsáhlé věci a těžce se vysvětlují přes net ;-) -
Ronault. 22.12.11 23:00
Matheas: Říká se, že dítě je až 10x za rok nemocné, tak se připrav... Na ATB není nikdo malý, když je nutně potřebuje. Spíše u těch malých často může zařádit vir a tam nemá smysl ATB dávat, samozřejmě. Ale z tvého popisu angína/chřipka raději nic komentovat nebudu, u dětí je totiž tohle dost častá věc a musí být hodně přesně klasifikována :-) A máš je doma? -
Ronault. 22.12.11 22:55
To je tím, že se tu pořád vykecáváme, obzvlášť já!!! Uznávám, že jsem hovado >:D
woody: No vidíš, já mám zase na Laguně i na 207 poklice v designu VW, i když se správnými logy... Poklice prostě Volkswagen umí >:D
Matheas: Copak, jestli se můžu zeptat...? Učím se právě pediatrii, takže jsem zvědavý -
woody-alien 22.12.11 22:32
Ron: Popravdě, jak už to bývá, od doby co mám kameru jsem s vyjímkou toho poškozeného skla nic zajímavého ani dramatického nenatočil. Největší "úlovek" byl Jimny, kterej se mi nějak nezdál, tak jsem se k němu přiblížil a zjistil, že místo originálního krytu rezervy Suzuki má plastovou poklici s logem VW. Zkrátka příznivec sbližování VW se Suzuki. >:D