Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 04.06.22  10:43

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MILKA je doma

Potom že ťa kosti bolia keď to pritvrdzuješ >:D
    Ja nemám nič proti znižovaniu, mne sa to celkom páči.

Ak QV prežije Nürburg tak ju skúsim ešte trocha prikŕmiť nejakými HP naviac.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.06.22  23:02

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MILKA je doma

Ty si pamatuješ snížení C-MAXe před 14 lety ?? Tak to už jsi taky hodně starej !! >:-[] >:D >:D Snižoval se i Golf Sportsvan a Ateca ;-) A vždy jim to pomohlo :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 03.06.22  22:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: MILKA je doma

Tvl, Thome, aspoň si nelži do kapsy. Nezapomeň, že tady nejsme dva měsíce. Nesnižoval jsi náhodou svého času už C-Maxe ? >:-[] ;-) Ty máš prostě Built Not Bought v krvi. >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.06.22  16:10

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: MILKA je doma

Speedfred - jenže ono není jiné auto podobné velikosti a výkonu + výbavy, mírně sportovní, co by bylo o pár centimetrů nižší :-O :'-( Jako zvažoval jsem třeba A4 Allroad s 2,0 TSI, ale to má obyčejné brzdy, navíc ty kola tam vypadají dost malé, ke všemu v kufru roletka co pak štěrchá, to nemám rád, raději pevnější plato. Formentor je uvnitř o hodně menší, to nebylo proti Golfu moc řešení... Volvo V60 CrossCountry zase neumí ve verzi Country lepší sportovnější sedačky s bočním vedením... ATD :-!
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.06.22  13:32

« Re: Re: Re: Re: Re: MILKA je doma

Inak dobré, kúpim vysoké auto ktoré budem možno znižovať >:D
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 03.06.22  13:24

« Re: Re: Re: Re: Re: MILKA je doma

tms....právě jsem se vrátil z Luhačovic a no tož congratulation k dalšímu novému stroji a ať dlúho slúží.....mám neblahé tušení, že Ti/Vám ta TRMILKA vydrží v baráku dlúho..... ;-) >:D >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 03.06.22  10:00

« Re: Re: Re: Re: MILKA je doma

Díky všem :-) :yes: Bohužel dneska dodání auta rok až 1,5 roku je celkem běžné, u některých modelů se to začíná blížit i 2 letům. Je třeba přejít na můj model, sotva si převezmeš nové auto, do půl roku objednáváš nové a za rok až dva ti možná přijde >:-[] >:-[] >:D
    Já teda doufám, že si dám ale nyní pokoj, max. mě bude vadit, že sedím až moc vysoko a dám tam zase nějaký podvozek nebo kratší pružiny, naštěstí na těch 20" kolech 255/40 a v režimu Comfort je to stále příjemné a snese to i přitvrzení :-)
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 03.06.22  09:01

« Re: Re: Re: MILKA je doma

Tom: ešte raz blahoželám, Milka vyzerá najlepšie, ako Tigoš môže vyzerať. Som zvedavý na Tvoje dojmy a porovnanie s GTI. Tigi R má vyšší výkon a clever dif, ale GTI je ľahšie, nižšie a obratnejšie, tak to môže byť celkom vyrovnané.
    Inak teraz je asi najhoršia doba na kúpu auta, známy si objednal pred mesiacom Passata a dodanie má vo februári/únoru 2023. Úplne bežný konzumný Passat TDI a 10 mesiacov čakačka. 8-s Ale teraz nie je dobrá doba ani na kúpu nehnuteľnosti, stavebného materiálu, tuším ničoho. Divná to doba. :-O
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 03.06.22  08:40

« Re: Re: Re: MILKA je doma

Je to asi fakt zlé s objednávkami nových aút. V r.2011 som zadával do výroby Scénárika a netrvalo to ani 3 mesiace.
    Milfka: 1670kg je slušná váha, QV na váhe ukázala reálne1680kg.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 02.06.22  21:31

« Re: Re: MILKA je doma

Sf: Sám jsem se chtěl zeptat na totéž....upřímně na to, kdy Thom objednával bych si nevzpomněl. To já na svou ještě větší krávu >:-[] čekám sedm měsíců a ještě nemám ani potvrzení o datu výroby. Ať jdou do pr....e.

Thom: Gratulace :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.06.22  20:45

« Re: Re: MILKA je doma

8 měsíců a týden do převzetí :-)
    ...a popisek co jsem dával na FB ;-)
    Konečně jsme si dneska převzali eRko, hned dostalo jméno MILKA podle toho že mu drahá polovička říká "velká kráva" a podle barvy :-) Nové daily kvůli snadnějšímu nastupování a vystupování. TIGUAN R 2,0 TSI 320 hp, 4x4 s novým diferákem vzadu, technika převzatá z Golfu R, jen toho Golfa trošku zvětšili ;-) Délka 451 cm, stovka sice pod 5 sekund, ale váha 1670 kg. Takže spíše MILFKA ?? Na driftíky v zimě asi dobrý! >:D
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 02.06.22  17:54

« Re: MILKA je doma

Gratulujem!
    Koľko vody utieklo od objednávky?
  • 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 02.06.22  16:15

« MILKA je doma

Tak jsem si dnes konečně převzal eRko, které dostalo jméno MILKA >:-[]
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.05.22  23:08

« Re: Re: Re: Bulvární okénko

......ale v červené je hezčí...... :yes: Proč si neuděláte concours, aby to stálo za to....? 8-s
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 28.05.22  20:05

« Re: Re: Bulvární okénko

Dneska jsem si udělal malou projížďku na Vysočinu do Sněžného na sraz FB skupiny Club Golf GTI, GTD a R :-) Takových min. 40 rychlých Golfů pohromadě. Potkal jsem se s dalšími dvěma GTI Clubsport, obě s balíčkem Edition 45 s Akrapem. V té bílé to taky není špatné, ale v červené je hezčí ;-) >:-[] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 28.05.22  12:42

« Re: Bulvární okénko

Odjinud......Zas a znovu tak lze zopakovat, že jakýkoli evropský rozmach elektromobilů je dán v prvé řadě politickými tlaky a jejich nepřímým nařizováním či alespoň vnucováním za peníze jiných, ne poptávkou. Docela rádi bychom viděli elektrická auta konkurovat těm spalovacím na skutečně otevřeném trhu, kde vítězí lepší, ne protežovanější řešení. Toho se ale v uskupení jménem EU dočkáme jen stěží.
    Ok. Pravda....ALE? Tlak je zdrcující a já osobně nevidím že spalováky tento "elektrocovid" přežijí. Ani plicní ventilace je už nezachrání.... ;-\ Spalovací motory jsou dnes sice nejčistší v historii, přesto jsou momentálně druhem na vymření. Podmínka zakomponovaná do nových limitů emisí je může učinit nehomologovatelnými bez ohledu na cokoli.
    Evropská unie je expertem na to, jak něco přímo nezakázat a přesto to učinit dále neživotaschopným. V hledáčku teď má spalovací motory a pokud její záměr projde, skončí už za 5 let. Vlak jménem Euro 7 ale už vyjel ze stanice a zastavit jej může zřejmě jen evropský parlament. Nevíme ale o tom, že by na jeho půdě kdy reálně probíhala jakákoli reálná demokratická diskuze.

• « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.05.22  12:42

« Re: Bulvární okénko

Pro motorkáře....trocha historie....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 25.05.22  12:29

« Bulvární okénko

Známá 68ička dnes dostala "pusu" od tramvaje do černé KIA EV6, přímo do řidičových dveří...
    V sanintce podepsala revers a odjela v modré Sportage na místě spolujezdce.
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 25.05.22  09:43

« Re: Re: Re: Golf R20YE 333HP

Barevné disky vidím i tady u nás v zapadákově čím dál častěji. Nový trend? :-!
    245kW ze dvou litrů je velmi slušný výkon. Řekl bych, že kdyby chtěli z toho motoru "vydolovat" ještě víc HP, tak by bylo třeba investovat hooodně peněz do "vnitřností". Jestli by to dávalo "ekonomicky" smysl? Asi těžko...
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 25.05.22  08:10

« Re: Re: Golf R20YE 333HP

Tom: tak mohli k tomu pristúpiť ako pri GTI CS Edition 45, keď nepridali ani kilowatt, len nálepku. Takže 245 kW je fajn . Druhá vec je, že limitka vyženie už tak vysokú cenu Rka tak, že to nebude dávať zmysel.
    A tieto modré disky sú už trošku gýč: [odkaz]
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…