Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 26.12.11 01:19
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
Když voni mu tam tu díru udělali až v roce 1972 a to on už byl dávno po smrti: [odkaz] 8-s
Měli zůstat u toho tanku, ten by byl daleko lepší... I když Twingo Miss sixty v růžové s tankem v čele by vypadalo poněkud blbě, takhle to s tím démantem vypadá adekvátněji. >:-[] -
white label 25.12.11 22:19
Matheas
Přidal jsem tam odkaz ještě před tvým posledním souhrnem, asi sis toho nevšiml k vůli té editaci. Díky.
edit - Teď jsem si uvědomil, že jsem ti na to zareagoval, tak sorry, zkusím to přepsat, s dovolením, za tebe. -
white label 25.12.11 20:50
Nestíhal jsem nic nafotit, protože mě už v pondělí onemocněly dvě servirky ze čtyř, ale něco rychlého mě ještě napadlo, tak to sem přidám (je vás tu fakt málo), když už to bude mimo soutěž nevadí...
edit - tak tady to je:
[odkaz] -
Ronault. 25.12.11 18:50
Švihák: Jj, kéééž by, dneska to je samá diagnostika auto ti opravují s ntb v ruce... 8-s
Matheas: Fotka dobrá, zasmál jsem se... jen ti tam chybí v seznamu i iudex: [odkaz]
A možná i Švihák, nevím, jestli mu projde, že na fotce není kousek jeho auta... -
Matheas Ropak 25.12.11 18:44
Ták vzhledem k tomu , že je to zde ve fotosoutěži teda velmi akční :'-( a soutěží tedy díky ronaultovi už 4 uživatele vyrazil jsem na lov akční fotky.
zde tedy můj příspěvek do soutěže >:-[] [odkaz]
Uzavírka vkládání fotek je dnes do 21h !!!!! >:-[]

jejda moc se ti omlouvám , ale tento měsíc tě opravdu nějak vynechávám jak psal WL je lepší dát odkaz na velkou fotku jelikož sem dáváte i normální odkazy na videa atd.... a to se potom rychle přehlédne navíc teď o vánocích kdy k tomu opravdu sednu jen na pár minut.
>:-[]
WL,
nevádí a děkuju za aktualizaci.