Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 26.12.11 18:17
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
WL: Nevím, jestli by pro některé stačila ta igelitová folie jen na zadní sedadla >:D
K tomu červenému bodu... možná je to zapomětlivostí, možná jsi nikdy ten klitoris nenašel, ale spíše bych to viděl na G-bod, klitoris je někde jinde >:-[] >:D -
Ronault. 26.12.11 18:12
« Re: přihlašování Fotosoutěž Prosinec 2011
WL: No nechtěl bych to tam pak na zadních sedadlech tvého auta uklízet... 8-s >:D
Matheas: Popravdě... já to snad ani nebudu komentovat... 8-s ne, že bych neměl slov, ale jen bych se nasral, protože ona ta kapota není otevřená jen tak pro focení fotky do fotosoutěže... jen nevím, jestli 8-s nebo >:D -
Matheas Ropak 26.12.11 17:41
« Re: Hlasování Fotosoutěž Prosinec 2011
1.místo - Ronault
2.místo - white label
3.místo - Kubass
Ron - tak s tohoto číší akce jak hrom >:D zajímalo by mě jestli jsi dotáhnul nápřah do konce >:D ani bych se po těch utrapách v servise nedivil.
WL - velmi mne to pobavilo a chci se zeptat kolik lidiček využilo tuto parádní akci >:D
Kub - velmi zajímavá fotka , kdyby tě někdo vyfotil za jízdy byla by to pecka a rázrm by s toho bylo první místo
Ostatní taktéž parádní fotky , ale na bednu to tentokrát nebylo >:-[] -
Poustnik 26.12.11 12:07
« Hlasování Fotosoutěž Prosinec 2011
Hezké fotky chlapci a děvčata!
Já jsem mrcha líná a nevybičoval jsem tělo ani foťák k patřičným výkonům, ale znáte to.....děti nastydlé až hanba a prskají mi bacily do polívky.....žena už taky zalehla a Peugeotu vyhořel katalyzátor....Takže šťastné a veselé! >:D

Věřím ti, já s Renaulty žádné větší zkušenosti nemám, kdysi hodně dávno jsme chtěli s otcem koupit Fuego, které se nám tehdy opticky líbilo, ale po svezení s ním jsme od toho velmi rychle upustili. Dnes mě s démantem ve znaku oslovují jen modely RS, ale stačilo by mi občasné pořádné svezení s nimi, vlastnit je ale netoužím... :-)