Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
kubass11111 29.12.11 01:38
« Re: HLASOVÁNÍ Fotosoutěž Prosinec 2011
Taky všem moc děkuju za hlasy, ikdyž jenom na 4ty místo :-), ale na poprvé to nejni špatny.
A asi sem si blbě přečetl pravidla, měl sem za to že když se učastním tak nemužu hlasovat, tak příště :-D, ono by to asi stejně nebylo asi moc oběktivní páč nejlepší je přeci vždycky ten můj >:D -
Matheas Ropak 28.12.11 23:25
Rone díky OPRAVA
Tak a máme zde konec hlasování a přichází fanfáry a jdeme na výsledky
konečné výsledky
1.místo - Matheas 21b
2.místo - Legacy 17b
3.místo - white label 9b
4.místo - Kubass 7b
5.místo - iudex 6b
6.místo - Ronault 5b
7.místo - Mates 81 1b
Brandone sooorrryyy nechápu jak jsem to mohl přehlédnout :-O -
Ronault. 28.12.11 22:31
Já si taky musím postěžovat... Na součet... mám 5 bodů, 3 od Mathease, 1 od Zina a jeden od Legacyho :-) Sice mi to nikam nepomůže, ale víte jak, ten pocit "moci si postěžovat" a "zpochybnit tak celé výsledky", to je u těch neúspěšných k nezaplacení. >:D
Jinak gratuluji vítězům, věřím, že vyberete nějaké rozumné téma a připojuji se k woodymu s žádostí o více lidí, kteří hlasují ;-)
PS: Matheasi, zkus to pro jistotu ještě v průběhu času přepočítat, rozdíly nejsou velké, tak aby si pak někdo nestěžoval ;-) Já těžko, já mám jen 5b ;-) -
Leg 28.12.11 22:01
« Re: Ukončení fotosoutěže Fotosoutěž Prosinec 2011
No to čumím, druhé miesto na prvý pokus! Ďakujem všetkým za hlasy (slovami klasika - fakt som to nečakal), ďakujem Canonu a Sigme za spoľahlivú fototechniku, švagrovi Peťovi za poskytnutie rekvizity, ďakujem mne neznámemu zemepánovi, čo dal v 19. storočí vystavať kaplnku a v neposlednom rade konštruktérom z Mníchova vďaka ktorým mi už môj "oř" >:D robí verne spoločnosť už niekoľko mesiacov a bez ktorého by ma ani táto fotosúťaž nebavila.
No, ďakovačka je dlhá ako keby som vyhral, ale fakt ma to potešilo a nemohol som si odpustiť >:D
Gratulujem Matheasovi k zaslúženému víťaztvu (má tri body aj odo mňa). Takisto whitelabelovi a aj ostatním k fantastickým záberom. -
woody-alien 28.12.11 21:50
« Re: poslední den HLASOVÁNÍ Fotosoutěž Prosinec 2011
A já naopak přicházím s drobnou kritikou. Účast nakonec byla obstojná a fotky povedené...ALE mělo by snad být nepsaným pravidlem, že přinejmenším zúčastnění budou taky hlasovat. V tomto kole hlasovalo v součtu snad více lidí nezúčastněných než soutěžících, což jistě není na škodu, ovšem za předpokladu, že si KAŽDÝ soutěžící splní aspoň tu nejmenší "povinnost" - totiž hlasovat. Během tří dnů to nemůže být takový problém.
:-!
Jinak gratulace Matheasovi, jeho otci a Nikonu svatému >:D :yes: i ostatním na bedně, ale i pod bednou k povedeným fotkám. :yes: -
Matheas Ropak 28.12.11 21:02
« Re: poslední den HLASOVÁNÍ Fotosoutěž Prosinec 2011
Moc děkuji všem za hlasy které mi dali a tím mne dosadili na bednu.
Taktéž chci poděkovat svému otci který mi asistoval (mířil na mne :-).....) dále pak fototechnice NIKON za parádní fotku >:-[]
Dále chci pogratulovat kolegům na bedně hlavně pak Legacymu který mne celou soutěž naháněl bodově >:D a samozřejmě i tobě WL >:D
Díky všem za účast
PS: příště bych byl rád aby se zapojilo více lidí >:D -
Matheas Ropak 28.12.11 20:56
« Ukončení fotosoutěže Fotosoutěž Prosinec 2011
Tak a máme zde konec hlasování a přichází fanfáry a jdeme na výsledky
konečné výsledky
1.místo - Matheas 18b
2.místo - Legacy 15b
3.místo - white label 9b
4.místo - Kubass 7b
5.místo - iudex 6b
6.místo - Ronault 4b
7.místo - Mates 81 1b
-
-
Leg 28.12.11 00:53
white label: no jo, hoďka je fakt slušná, mne to trvalo o dosť dlhšie a čiastočne som na to doplatil. Nápad mi skrsol v jedno hmlisté dopoludnie. Kým sa mi ale podarilo zohnať meč, hmla sa takmer celkom rozplynula, takže pôvodný zámer, že "hrad" sa bude pochmúrne vynárať z hmly sa nezdaril (ďalšie dni malo byť podľa predpovede už len polojasno).
Mojito: neviem či myslíš meč ďalej pred auto alebo niekam vedľa auta. Na fotke je meč opretý o auto (môžete vidieť aj kúsok "ochrany", aby sa netrel kov na lak - jedna z viacerých chýb mojej fotky), má to symbolizovať, že rytier (auto) si nesie meč do akcie (do boja), kam vyrazil z rodného "hradu" ktorý symbolizuje kaplnka v pozadí a hlavne jej (neo?)gotické dvere. Keby bol ten meč inde ako "v rukách" BMW, tak by asi celá fotka stratila tento príbeh. Každopádne netuším, či ten príbeh tam vidím len ja, ale vzhľadom na to, že to tu vypisujem tak asi áno >:D To už je osud nepochopeného neumelca :-( >:D
Ronault: Tak tomu hovorím diagnostika! Ako sa hovorí, keď to nejde silou, pôjde to väčšou silou >:D

Toto kolo jsem se nezúčastnil, jednak kvůli času, ale rovnou přiznám, že se mi nelíbilo téma a nic kloudného mě nenapadlo. A když jsem viděl fotky (tohle kolo podle mého přísného soudu nemělo takovou úroveň), tak mám pocit, že ostatní na tom byly stejně. Proto jsem ani nehodnotil, protože dávat hlasy pouze jedné nebo možná dvěma fotkám se asi nesmí >:-[] >:-[] >:D