Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 01.02.12 10:08
« Re: Vyhlášení Fotosoutěž MACZ Leden 2012
iudex: Dobrá otázka. Nezměnilo se prakticky nic, ale když jsem si spočítal, jak často se během roku ocitnu v takové nouzi (např. teď je tady mráz,ale silnice holé i na vršku) a jak často jsem s Vitarou do takové situace vjel schválně, když jsem se jí mohl vyhnout, vyšlo mi z toho, že ten 4x4 náhon nutný není. Hlavně mít dobré zimáky. Navíc není vyloučeno, že i u nového menšího auta zvolím čtyřkolku, kandidátů je víc a někteří z nich včetně největšího favorita připojitelný 4x4 nabízí. -
woody-alien 31.01.12 19:16
Hurá!!!!! Gratuluju Poustnikovi a i těm dvěma statečným. :yes:
Týjo, téma Auto a zpětné zrcátko jsem téměř vyčerpal u Auto a národní památka či jak se to jmenovalo. Ale na druhou stranu, vždycky se to dá nějak překroutit. Auto a zima se mi už nelíbí, brrrr...
PS: Dneska jsem prodal auto :-( , tedy svoje auto. Více v novinkách, ale bůhvíkdy na ránem. Pracuju a pracuju a pracuju. Co mi to připomíná... >:D -
Poustnik 31.01.12 04:03
Hurá!!!! Vyhrál jsem!!!!! Jupííííííí!!!!!!!
Matheas psal, že by nebylo k zahození nějaké zcela jednoduché téma, třeba Auto a zima, chtěl jsem něco složitého, ale asi by to šlo.....A co třeba Auto a zpětné zrcátko? Ale Auto a zima je asi v pohodě, teď i padá, tak by to mohlo být výtvarné....... ;-) -
Matheas Ropak 28.01.12 23:36
« Vyhlášení Fotosoutěž MACZ Leden 2012
Tak a mám zde pro Vás vyhlášení naší pidimidi fotosoutěže to Nám ten rok pěkně začíná , tak snad to bude v únoru lepší.
jdeme na to
1.místo - Poustník
2.místo - Kubass
3.místo - Mates81
Požádám tyto tři pány aby vybrali téma na další měsíc a zaslali mi jej do SZ.
Gratulace vítězi a díky za účast i když byla malá tak byla díky VÁM >:D
Matheas