Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
woody-alien 21.02.12 11:18
« Re: zacatek vkladani fotek di fotosouteze
WL: Jestli jsou ty abstinenční příznaky tak silné, zvážím nákup nového auta ve vašem kraji. Manželce přecejen spíš vysvětlím, že NUTNĚ musím jet 350 km do servisu než že si potřebuju zajet na vanilkovou. ;-) >:D "Zatracenej pekáč, prej německá kvalita a už to zas hlásí servis. Nedá se nic dělat, drahá, ráno vyrazím a k večeři jsem zpátky." >:D -
-
Ronault. 21.02.12 00:46
WL: Že tys jim tu návykovou látku prodal do Nošovic? :-O I když jak jsem o weekendu zase po několika týdnech viděl televizi, tak během jedněch reklam byl 3 různé kratší či delší na i30, jedna vypadala svou krátkostí skoro jako podprahovka. >:D
Jinak to není samozřejmě vyhrožování, to v žádném případě. Já ještě nikdy nikomu nijak nevyhrožoval, jen uvádím vše do kontextu :-! >:D -
white label 21.02.12 00:38
Ron
Hele nevyhrožuj furt, woody už je ke mně dávno pozvaný a má i patřičné informace kde mě nalezne. Problém je spíš v tom, že ještě nikdy neochutnal naši zmrzlinu a proto zatím nemá podobné abstinenční příznaky jako třeba ty...
U našich pravidelných "pacientů" se to prostě bez úvodního kontaktu s návykovou látkou neobejde... ;-) -
Ronault. 21.02.12 00:09
WA: Tak Japíci jsou akurátní hlavně kvůli amíkům, alespoň mi to tak příjde. To Laguna by bez karty podle mě odjela a slyšel jsem takové pověsti, ale jestli to je pravda, netuším, hands free kartu nemám.
No snad to zítra stihnu. Jsem na to auto zvědavý, když už nabrali tolik německých teamů z různých značek, tak to musí být jo dobře vymyšlené... a montují to u nás pod Beskydami hned vedle podniku, kde se dělá nejlepší pivo... :-! A jéje... už to na mě leze.. nejdu tam >:D
WL: Jedna věc je kamarádství, ale druhá věc je, to si prosím uvědom, že vím, kde máš svůj podnik a rád to woodymu povím. >:-[] >:-[] >:D -
woody-alien 20.02.12 23:45
U Mondea jsem to nezkoušel, ale Vitara začla řvát a vyhrožovat už asi po třiceti metrech. Oni jsou Japíci holt takoví akurátní. >:D Nj, s tím Defend Lockem jsem se párkrát taky takhle napálil.
i30 jdi rozhodně vyzkoušet, na tvé dojmy jsem zvědavej. V téhle třídě dávám korejcům větší šance na úspěch, tam už je to hodně o ceně nebo ještě lépěji řečeno o tom, že se nižší střední cenově dostala na hodně dosažitelnou mez. Pokud bys i30 shledal být schopným autem, tak proč ne. Jasně, na image 15-let starýho bawora nedosáhneš, ale každej jsme nějak začínali. ;-) >:D
-
Ronault. 20.02.12 23:29
Jinak, když už tady tak vesele klábosíme... Mám tento týden docela pohodu, když mám po státnici z toho, co má Laguna ve znaku, zvažuju teda, že bych zítra vyrazil na testovací jízdu s i30. Jen jak tak koukám po diskuzích a sleduju místní majitele starší generace a jejich tvrdou fanatickou víru, tak mám strach, abych nepropadl... ona to nemusí být víra, stačí nějaké ty ftaláty, LSD nebo čím to v Nošovicích napouštějí... :-O -
Ronault. 20.02.12 23:26
WA: Viva Italia! >:D
Ale já za to nemůžu, měli tam být, tak přišli o dobrý litr možná dva paliva >:D Ještě jsem je mohl zažalovat, protože jsem si i popálil prsty, když jsem se to snažil odpojit, což nakonec udělal až chlap z Favoritu za mnou >:D Pak jsem mu ho hned pochválil, že jsem úplně stejného před 14 dny prodal >:-[] To bylo asi znamení... >:D -
woody-alien 20.02.12 23:21
No tebe pustit na pumpu... >:D To mi připomíná, jak jsem jednou tankoval a z pumpy, kde měli i nějaký stolečky a posezení, se vyvalili nějaký taliáni a šli k autobusu zaparkovanýmu opodál. Každej v hubě žváro a ne že by to aspoň obešli, ale rovnou procházeli mezi stojanama. Když mi takoví dva týpci procházeli za zády, moc dobrej pocit jsem z toho neměl.... ;-\ >:D