Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 21.03.12 10:54
« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012
wl: >:D :yes:
Ron: no lekár ešte nie si, ale vypýtať si prachy už vieš. >:-[] Ja som ale v situácii, že by som to aj zaplatil, totiž pri výmene kolies na Mondeu ma seklo v krížoch a Focusu akosi nemá kto vymeniť. Takže toto kolo asi vypustím, nie som v stave nič čistiť. 8-s -
Ronault. 20.03.12 17:27
Zino: Jeden homokynetický kloub tě nezastaví, jo? To by mě zajímalo, jestli se dojetí do cíle počítá i tehdy, když stejně jako Matheas přijedeš na odtahovce >:D >:D A o tom, že tě homokyneťák zastaví i na cestě na dovolenou jsem už tady vyprávěl 8-s >:D -
woody-alien 19.03.12 23:09
Matheas: No, opravdu máš teď nějakou sérii "katastrof". Tak ať to máš zase brzy v pořádku. :yes: Občas se takový věci nahromaděj a člověku to zrovna na náladě nepřidá, já třeba nejsem vůbec pověrčivej, a přesto jsem se přistihl, že jsem začal počítat, jak dlouho už mám H1. Nějak jsem si vsugeroval, že pokud bez úhony překoná životnost předchozího Transita, tak už se nemůže nic stát. :-| >:D
Kubass: Když jsem spatřil tvoje dílko, uklouzlo mi jenom "kur.vafix...". >:D Trefa. :yes: -
Matheas Ropak 19.03.12 22:27
matii a kubass,
musím uznat pánové že je to luxusní práce obou, hm bude to těžké rozhodování a to jste zatím jen dva.
Já chtěl realizovat během dovolené kterou mám od zítřka , ale smůla se mi lepí na paty a včera jsem urval homokyneták a musel auto deportovat na odtahu do servisu.Nakonec z toho bude výměna přední nápravy tak doufám , že se to do 25 stihne opravit at mohu realizovat svůj záměr . No snad to vyjde :-)