Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 29.03.12 07:29
« Re: Hlasování Fotosoutěž Březen 2012
Jej, už je po hlasovaní a ja som jaksi nestihol hlasovať :-( . Ďakujem všetkým za body, o to viac, že sám som žiadne nerozdal. Tým sa ospravedlňujem hlavne Matheasovi, ktorý by s bodmi odo mňa skočil na zemiakovú medailu. Takto štvrté miesto ostáva pre mňa :-) . Vyzerá to, že nehlasovať je vcelku dobrý strategický ťah >:D ;-\ :no:
Gratulujem prvým trom, tam by som na poradí svojim bodovaním nič nezmenil, jednak pretože sú tam veľké bodové rozdiely a jednak lebo by som za prvých troch hlasoval rovnako ;-) -
Matheas Ropak 28.03.12 22:24
Chci se domluvit na změně času vkládání a ukončování atd všechno z 21:00 na 22:00.
V práci jsme jako jediná pobočka čr a sk otevřeni do 21:00 a vzhledem k mé funkci občas musím zůstat déle a pak nestíhám :-(
Co vy na to ?
JINAK UKONČUJI HLASOVÁNÍ VÝSLEDKY BUDOU DO 30MIN -
woody-alien 28.03.12 17:21
Ron: Jenom klid...my to berem leckdy s až neskutečným nadhledem. ;-)
PS: Jen nevím jestli v tom sousloví "múdrý Ronault" už od začátku není nějaký nepřekonatelný rozpor.... :-O >:D Nicméně přeju úspěšný poslední krok, ať se nám "akademikům" můžeš konečně s klidem podívat do očí. >:-[] -
Ronault. 28.03.12 15:42
wl,wa: Pánové, omlouvám se, ale mám poslední dny prostě málo času, takže to prostě jen tak zrychleně prolétám... blíží se poslední kroky k tomu abych byl konečně "múdrý Ronault", takže jsem holt roztržitý. ;-\ 8-s Loučím se, musím mizet... bo tu zase zkisnu... 8-s -
woody-alien 28.03.12 15:15
WL: ;-) >:D Mně paměť slouží taky dobře, pročež jsem patřičnej odkaz bez problémů našel pod Fanoušem a protože jsem tušil, že původní autor příspěvku hned bude "pyskovat", uvedl jsem i zdroj. >:-[]
Ronaulte, Ronaulte...s tímhle způsobem čtení se nikdy nedozvíš, kdo vraždil na Nilu a ani nezjistíš jestli Babička skutečně byla tak šťastná, jak si myslela paní kněžna. >:D -
-
white label 28.03.12 13:20
Ron
A kde bereš přesvědčení, že si to nepamatuju, samozřejmě, že to moc dobře vím, stejně jako třeba w-a, viz jeho poznámka v původním příspěvku:
"zdroj: Ronaultův příspěvek na téma "Je to diamant nebo ne""
Tak mladý a už tak roztržitý... 8-s >:-[] -
kubass11111 28.03.12 11:17
« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012
Vím že je to asi drzost a otravování, ale mám teď nějaky finanční problémy (jsem už nějakej čas bez práce a ne a ne nic sehnat) tak musím prodat svůj Mercedes co si tak hýčkám :-( [odkaz] , nevíte o někom kdo by se ho ujal? Vím že je blbá doba na takovy auto, ale je otázka jestli bude někdy ještě lepší...
Dík Kubass -
iudex 28.03.12 10:59
« Re: vkládání fotek do Fotosoutěže Březen 2012
Človeče, to je rázny spôsob riešenia dopravných konfliktov! Niekto mi kopne do auta a ja ho okamžite naberiem na kapotu a zdarma povozím. >:D >:-[] 8-s
Ad video: no pozerám to, čo pozerajú deti a bol to len príklad nekompatibility hrdinského kozmonauta Buzza Lightyeara a čaju, tak nejak rovnako nekompatibilne si predstavujem maličkú šáločku ristretta v Tvojich rukách... >:-[]

Kuba(s) Sí, Yankee No... >:D