Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
speedfred 08.07.22 21:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog
wa :moto sa nepočíta, a mimochodom ja mám “gé-es” a nie BMW >:-[]
Ty už nejaké moto máš? Spravil by som si výlet k Vám na sever, nejako ma to začalo baviť vytvárať CO2.
wl: presne tak, italka je italka a nie nejaká nudná Gertrúda. -
Thomasino 08.07.22 12:43
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog
No tak to jsi měl do Mnichova do BMW muzea taky kousek !! ;-) Už jsi tam byl ??
Povinnost >:-[]
Večer nahraji fotky z BMW WELT a MUSEUM...
EDIT: tak jsem je tam nahrál již nyní, jen 3 fotky eMka pod hlavní budovou "čtyřválce" jsem si nechal u známé upravit, protože ty jsou super. Akorát jak jsem mobilem fotil na výšku, tak ta potvora to zkresluje a zužuje, takže auto vypadá vysoké a úzké :-( Ostatně stejně jako na této fotce, ale tady na to prdím: [odkaz] -
Thomasino 08.07.22 10:03
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog
Kráááása !! Odkud to je?
I v tom muzeu BMW v Mnichově bylo hodně čechů a slováků, holt na ty 2 dny svátků si 3/4 lidí bere dovču. Dnes jsem již zpátky a koukám, že v pondělí na mejly skoro nikdo nepsal (kolega hlídal) a kšefty taky skoro žádné. A je fajn, že v Rakousku a Německu ty svátky nemají. Za rok si na tyto dny asi vezmu celý týden a zase hurá na výlety! >:-[] -
iudex 08.07.22 08:32
« Re: Re: Re: Re: Re: Epilog
Tom: tak sa minulý týždeň motala po Rakúsku a Nemecku tuším polovica ACZ. >:D Ja som videl tiež množstvo nadupaných áut s českými značkami (vrátane "Tvojho" Tiguana R), tak nie je vylúčené, že tam naozaj mohlo byť veľa ľudí odtiaľto. Pre autíčkárov je ohromná výhoda, že sú cesty až do takých nadmorských výšok, teda tie krásne výhľady sú "zadarmo" (čo sa mi na druhej strane ako turistovi nepáči).
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz] -
Thomasino 07.07.22 19:05
« Re: Re: Re: Re: Epilog
Speedfred - je to možné, jel jsem v sobotu na pár dní do Rakouska, jak jsem psal >:-[] Konkrétně na 3 noci na Grossglockner (ubytování opět ve vesnici Fusch an der Grossglocknerstrasse) a když jsem jel v úterý zpátky, kvůli počasí kolem Salzburku, uviděl jsem ceduli "Mnichov 130 km", řekl jsem si že by se eMko mělo podívat domů a já znovu do Muzea, takže jsem změnil směr a jel do Mnichova :-! Večer pak zpátky směr domů a přespal za hranicemi na Šumavě >:-[]
Tady fotky z Grossglockneru, kdy první den jsem měl krásné počasí, ale druhý den, kdy jsem tam jel až před polednem, tam byla mlha a pak začalo pršet. Tak jsem jel na druhou stranu do Heilgenblutu (a taky pro benzín), dal jsem nějaké jídlo a kafe, a teprve pak jsem se zase vrátil nahoru na kopec. Pak se udělalo pěkně, potkal tam anglickou M2 se starším párem (pán kolem 65 let, velký nadšenec) a vzápětí dojela také německá M2. Tak jsme chvilku pokecali.
[odkaz]

[odkaz]