Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 05.06.12 13:22
« Re: NÁVRH NA SLOUČENÍ ČERVENCE A SRPNA !!!!!!!!
Ja by som to dopredu nevzdával. Je pravda, že minulý mesiac to viacerým nevyšlo (vrátane mňa), ale zlučovať júl a august (červenec a srpen) dohromady sa mi nepozdáva a nesúhlasím s ním; väčšina z nás spraví v tomto dovolenkovom období viacero dobrých záberov (pôjdu k moru, na výlety a pod.). Ak už, tak by som maximálne zlúčil tento mesiac s budúcim (keďže je už piateho a téma na tento mesiac stále nikde). Môj návrh teda je dat tento a budúci mesiac (červen+červenec) spolu a august (srpen) už v normálnom režime.
P.S: white: tak to je motivácia ako hrom, ak vyhrám, nebudem ľutovať tých 200 km a prídem si pre zmrzku osobne! -
matii 05.06.12 05:55
« Re: NÁVRH NA SLOUČENÍ ČERVENCE A SRPNA !!!!!!!!
Už jsem psal Matheasovi, být po mém udělal bych něco jako "Velká prázdninová fotosoutěž" o zajímavou cenu. Tou cenou by mohlo být něco jako poukázka na 10 nanuků (nebo tuzingový polep ve tvaru draka z Globusu). Klidně kdyby se někdo našel, mohli by mu dobrovolníci poslat 10- 20Kč a z toho by se to financovalo. Aby to bylo zajímavější. :-) -
-
Matheas Ropak 01.06.12 00:04
« Re: Hlasování Fotosoutěž Květen 2012
Konec hlasování !
omluva za spoždění , ale měl jsem poruchu na autě v AT dříve to nešlo
1.místo - MATHEAS
2.místo - THOMASINO
3.místo - LEGACY
Všem soutěžícím gratuluji ya supr fotky a děkuji také všem co mi dali hlasy :-)

white label: Ja som za, v prípade výhry by som si nechal poslať výhru poštou. Pri rýchlosti našej pošty by sa ani nestihla roztopiť, v čom ma utvrdzuje aj nedávna skúsenosť, keď to doporučenému listu zo SR do Prahy trvalo iba niečo vyše mesiaca 8-s