Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 08.06.12  01:58

« Re: NÁVRH NA SLOUČENÍ ČERVENCE A SRPNA !!!!!!!!

woody
    Na toho Sharana jsem si taky hned vzpomněl, ale nechtěl jsem být příliš vwlezle značkovwý, což si ty v tomto případě naopak dovwolit můžeš... >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.06.12  00:18

woody: A to jsem s parkside green nezavzpomínal na jednu kolejní akci, kdy jsem zkoušel, co se stane, když budu celý večer pít ve velkém pražskou a hanáckou vodku zapíjenou pivem... >:D 8-s (Ach jo, je to tady, nostalgicky vzpomínám na svá studentská léta, poněkud brzo... >:D ). Jinak Ford je velký barevný experimentátor, občas mám pocit, že je problém najít nějakou "normální" barvu krom bílé, třeba něco ve stylu tmavě šedé metalízy či čistě stříbrné.
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 08.06.12  00:06

Ron: Tak to bylo sprostý.... 8-s >:D >:D

Ale možná to vážně zapadá do toho výzkumu, co zjistil, že Fordy si pořizujou postarší obtloustlí "švorcáci". :-( >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto Ronault-

Ronault. 08.06.12  00:00

woody, iudex: Já vím nevím pánové, ale ty Fordí barvy mi spíše než cesty do parku a na měsíc připomínají, kulantně řečeno, stáž na klinice gastroenterologie >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.06.12  23:55

iudex : Kdybych měl dost odvahy, tak sice nejezdím ropákem ale ani Fordem... ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.06.12  23:52

Když to zatím na nové téma nevypadá, co dát téma "Moje auto a nejlepší fotka, jakou jsem za červen udělal" a basta. Prostě ring volný. ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 07.06.12  23:49

Poustnik: Ty doletíš na Měsíc, já s tou svojí barvou tak maximálně do parku... >:D (Parkside Green). Mno, nechci tě nijak ranit, ale Grand C-Max tedy (nejen) zezadu taky žádnej elegán není, a to jsem se vyjádřil kulantně. Ale je pravda, že Mazdu 5 zezadu zmrvili úplně. Když jsi chtěl šoupačky, což vyřadilo většinu přijatelný konkurence, tak se ještě nabízela Alhambra a Sharan. To už bylo pro vás moc velký ? Promiskuitu při výběru auta nicméně plně podporuju. Není nad to nenechat se omezovat přehnaným fandovstvím. Tak tedy ať Vám dobře slouží... :yes:
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 07.06.12  15:36

Nemělo by již být známo téma na červen?
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.06.12  14:07

Jo,máš pravdu iudexi, je to Lunar sky, možná, že s touhle barvou to doletí i na měsíc....???? >:D Já nejsem starší a moudřejší, ale chtěli jsme zase posuvné dveře a možnost sklopit druhou řadu sedadel a ono na výběr toho moc není. Nová Mazda 5 je uvnitř stejná a prdelku jí úplně zkazili, takže se ženě nelíbí a Toyoty se ženě taky nelíbí no a Ford se jí prostě líbí, tak budeme mít Forda. My jsme prostě rodina co se týká značek promiskuitní.....i když v USA jsme už jednoho fordíka měli.....[odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.06.12  10:59

matii: ja si spomínam, že to tu dopadlo dobre (vyhral som). ;-) >:D
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 07.06.12  10:58

Pustníku, vítam Ťa do rozširujúcej sa rodiny Fordistov! Je vidieť, že zreješ ako gouda, si starší a múdrejší a prichádzaš na správne myšlienky >:D Obzvlášť cením Tvoje rozhodnutie ísť do EcoBoostu, ja som s ním maximálne spokojný a keby mal woody dosť odvahy, tiež by nejazdil ropákom. >:-[] A hnedá farba, to môže byť u Fordu len Lunar Sky, ako mám ja.
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 07.06.12  00:42

Jezuskote! Já napsal s- max! Nee...Grand c - max! Motor benzín 1.6 EcoBoost 110 kW a barva taková hnědá metalíza, výbava je nějaká skoro všechno, co jen nás napadlo.....úúú ;-\ >:D Oni mají tady v Bruselu jiné stupně výbavy a teď ty papíry hledat nebudu. Manuál, 6 stupňů, nějaké senzory dokonce parkovací, tempomat a tak..... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 07.06.12  00:22

Poustník
    Tak určitě..., v termoboxu to dojde klidně až do Bruselu, kde si to zase hezky znovu zmrazíte! :-O >:D

P.S. FORDa S-MAXe schvaluju a aktuální "forďák" woody určitě taky! >:-[]
    Jakou jste vybrali konfiguraci (motor, výbava, barva atd.)?
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.06.12  23:57

To byla ale jen platonická nevěra...!!!!!!...., jen jsem čas věnoval jiným věcem než počítači.....jste tu príma parta, ale čím jsem starší, tím míň mám času.....to znáš.....mám se dobře, příští týden budu v Praze, protože se budu snažit prodat našeho Peugeota. Objednali jsme si nové rodinné auto - Ford s - max a potřebujeme penízky.... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto woody-alien

woody-alien 06.06.12  23:45

Poustnik: Víš, že v některých kulturách se taková nevěra trestá uříznutím....nádobíčka ? >:D Rád tě čtu, jak se máš ?
  • « 00 Reagovat !

foto Poustnik

Poustnik 06.06.12  23:33

Ahojte plantážníci! Jsem vám byl pár měsíců nevěrný.....))) Tak deset porcí zmrzliny? A dá se to poslat poštou??? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto matii

matii 06.06.12  19:13

To byl jen návrh, většina lidí je o prázdninách pryč a jestli si pamatujete jak to dopadlo loni a předloni ... ;-\
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 06.06.12  17:18

šviháku, čemu říkáš alibisticky "paskvil" ?? Že když se sejde hodně fotek, že se hlasuje pro 5 ?? To není žádná velká změna... Samozřejmě když se nesejdou soutěžící, hlasuje je se jen pro 3, ale minule nebylo málem ani tolik soutěžících :-O :-O
    Takže se nevymlouvej a koukej se taky zúčastnit >:-[]
  • « 00 Reagovat !

foto ypsilon

ypsilon 06.06.12  12:15

zdravim lumpici :-) ..tak jsem myslel,ze se po dlouhe dobe opet pripojim a tady je zasejc nejaky slouceni,tak ja uz tomu nerozumim 8-s ..sice chapu,ze ucast je mizerna,ale snad delate to kazdy mesic hlavne pro sebe ne,aby jste se/jsme se trosku pobavili..
  • « 00 Reagovat !

foto Dylan-McKay

Dylan McKay 06.06.12  07:05

Nevymejšlejte žádné geniality a vraťte se ke staré podobě fotosoutěže. Hlasování pro 3, v galerii pouze vítězná fotka. Tak jako za Kubyyyka.

Nezúčastňuju se, protože je to poslední dobou paskvil.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…