Leg 18.06.12 10:06
« Re: Fotosoutěž červen VKLÁDÁNÍ
Téma sa dá pochopiť hociako a v tom je to čaro, tvorivosti sa medze nekladú. Či ho odfotíte na obľúbenej ceste, na obľúbenom mieste, s obľúbeným objektom alebo z obľúbeného uhla je jedno. Proste myšlienka bola zachytiť svoje auto tak, ako sa naň najradšej dívate :-)
Brandon: >:D áno aj tak sa dá, len či nemá Leon výfuk moc nízko. Keby si bol bezradný, môžeš použiť hrdlo nádrže >:D -
white label 10.06.12 13:51
w-a
Mě se tyhle dvě barvy taky celkem líbí (Parkside o poznání víc), šlo mi hlavně o název, Lunar Sky bych prezentoval spíš jako šedou, než hnědou... ;-)
Jinak s tím mytím je to opravdu tak, praktická stránka tmavších barev (tedy to, že na nich není špína tolik vidět, zejména za mokra) může být při mytí "nepraktická". -
woody-alien 10.06.12 11:32
« Re: NÁVRH NA SLOUČENÍ ČERVENCE A SRPNA !!!!!!!!
Je fakt, že Lunar Sky ale i třeba Parkside mi připomínaj tónování černobílých fotek. Prostě jako šedej základ šmrcnutej tu do hněda, tu do zelena...nicméně každej vybírá podle sebe a tak to má být. Mně se zrovna tyhle dvě barvy na Mondeu líbily nejvíc a o tom, že třeba líp kryjou špínu jsem moc nepřemýšlel. Ale WL to trefil s tím mytím, už se mi taky stalo, že po umytí auta a jeho uschnutí jsem zjistil, že jsem kousek vynechal.
woody-alien 09.06.12 23:52
« Re: NÁVRH NA SLOUČENÍ ČERVENCE A SRPNA !!!!!!!!
iudex: V katalogu na ford.cz je ta tvoje barva nazvaná jasně "hnědá Lunar Sky". ;-)
Jinak jsou ovšem tyhle barvy opravdu těžko určitelné. A hlavně na fotkách, když ještě ke všemu zkresluje i foťák. Tady mám asi nejjasnější příklad změn barvy na jednom záběru. Čumák zalitej vycházejícím sluncem a zadek ještě ve stínu.Rozdíl je opravdu markantní.
white label 09.06.12 01:09
Poustník
Jo, já souhlasím, že z té (a nejen z té) Forďácké nabídky se vybírá barva laku hrozně špatně, takže ten výběr nakonec chápu, co naopak nechápu je, proč Ford nemůže mít v nabídce např. jednu barvu opravdu hnědou..., jako většina ostatních automobilek. ;-) -
Poustnik 09.06.12 00:21
white label -
Che! Tak my postupovali vyřazovací metodou - základní forďácké barvy se nám nelíbí - bílou nechceme, protože auto meju já a nebudu ho přeci na stará kolena mýt dvakrát častěji a ta jejich červená a modrá je pěkně hnusná. Takže zbývají ty jejich příplatkové metalízy a nejdřív jsme chtěli jednu z těch stříbrných, ale pak jsme usoudili, že tmavší Grand C maxu sluší víc. Já nechci jen černou nebo bílou, jinak mi je to celkem šumafuk. Už jsme měli dvakrát modrou, dvakrát červenou, zelenou, šedivou barvu, teď bude hnědá, no.... ;-) -
Matheas Ropak 08.06.12 15:56
« Re: NÁVRH NA SLOUČENÍ ČERVENCE A SRPNA !!!!!!!!
Velice se omlouvám za meškání nového tématu , ale v práci mám teď nějaké těšké časy..
Legacy mi poslal návrh a shodli jsme se na něm oba .
Po přečtení veškeré diskuze se NEBUDE slučovat žádný měsíc , ale vše zůstane jako dříve i červen tzn , že začátek vkládání je od 15tého do 25ho to je dost času nafotiti jednu fotku , teda pro toho kdo opravdu chce ten kdo nechce nenafotí nic an i kdyby na to byl měsíc.
Pokud bude účast o prázdninách slabší no tak bude co s tím chleba levnější nebude a pokud bude někdo na dovolené a něco nafotí může mi to klidně poslat na e-mail a já to za něj rád přihlásím :-)
ještě k Hlasování
nic se měnit nebude pokud bude více účastníku bude se hlasovat pro 5 pokud bude méně tak jen pro tři. Myslím si , že při větším počtu soutežících je to lepší i objektivnější.
Něktwré staré návyky je potřeba obnovit a né se pořád vymlouvat , že kdysi to bylo tak a tak jo bylo , ale ted to je tak.
Stejně je to se vším mám staré auto jsem s ním maximálně spokojen. Pak si koupím nové a ze začátku mi taky bude připadat jiné.................

moj najoblubenejsi pohlad na auto a je tam aj ten vyfuk >:-[]
PRIHLASUJEM SA
Brandon Walsh - [odkaz]