Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Thomasino 26.06.12 22:23
« Re: Fotosoutěž červen Hlasování
iudex - fotek z Dolomit je hodně, bohužel i Rajče to trochu komprimuje a hlavně byl problém vybrat tu správnou. Pro DW jsem měl výběr o něco jednodušší a tu co jsem vybral si hodně cením (bez ohledu jak dopadne v soutěži), tady pro MA jsem nad výběrem přemýšlel déle, nakonec jsem vybral jak jsem vybral. Ale co se kvality fotky týká, jsou tam určitě lepší, tady hodně svítilo slunko a na autech je dost přepal a taky trochu šum :-( Ale ty mraky a hory v pozadí se mi zase moc líbí a má to pro mě tu správnou atmosféru ;-)
P.S.: ještě jsem přemýšlel nad touto, ale je to zase spíše o atmosféře než nějaké super fotce:
[odkaz]
P.S.S.: Teď jsem tam šoupnul ještě tuto, taky není podle mě úplně marná
;-)
[odkaz]
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.06.12 17:25
« Re: Fotosoutěž červen HLASOVÁNÍ
1.kubass - jednoznačně a s velkým přehledem nejlepší fotka, hra světel a stínů je naprosto v dokonalé harmonii :yes:
2.legacy - kurevsky pěkná fotka
3.mates - velmi zdařilé
4.matii (řízl bych nahoře kus oblohy)
5.thomasino - na DW máš o 2 levely lepší,ale i tak je to nádhera (trochu zrní obloha)
pomocný bod na příští kolo - white label
Po dlouhé době kvalitní kolo, o to víc to může hřát vítěze
:yes: -
white label 26.06.12 13:19
Já mám problém držet krok stále, ale asi i proto mě to tak baví... >:-[]
Nemáš nějaký tip na víkend, nějaké luxusnější termály na Slovensku, pokud možno ne moc daleko od čáry. Co třeba Malé Bielice (Partizánske), už si tam byl, nebo slyšel nějaké doporučení? -
-
white label 26.06.12 12:23
Moje žena je dokonalá po všech stránkách...
Do toho důchodového věku už taky nemám moc daleko, od konce listopadu (co jsme otevřeli) jsem furt v práci a do práce nedojíždím, čemuž logicky odpovídá i můj aktuální nájezd.
A ty se kdy konečně stavíš na zmrzku? ;-) -
white label 26.06.12 11:03
iudex
A když v některých autosalónech vidím špatně umytá nová auta, škube mi to rukama... >:D
Jak už jsem psal, moje žena prohlásila, že by jsem měl být upřímný a k tomuto tématu vyfotit auto naleštěné v garáži pod plachtou... :*) >:-[] -
iudex 26.06.12 09:13
Môj pohľad:
Brandon: pekný detail pekne čistého výfuku, na čistotu známeho bieleho puntičkára to ale nemá.
kubas: pekná náladovka, taká pohodovo letná atmosféra
Mates: tak toto je najvýstižnejšia definícia Focusu: radosť pred nastávajúcou sériou zákrut (pre ktoré je Tvoj trojdverák ešte oveľa vhodnejší, ako môj kombík) a ako zainteresovaný a pozitívne zaujatý nemôžem inak, ako prvé miesto :yes:
Legacy: tiež pekná letná náladovka, mám rád tieto v rastlinstve "utopené" autá, naviac Tvoja farba tam pekne vyniká a atmosféru v detailoch dotvárajú odlesky slnka na karosérii.
Thomasino: krásne prostredie, len sa nejak nemôžem zbaviť pocitu, že si z neho mohol vytrieskať oveľa viac.
White: už chápem, prečo máš v nicku "biely"; tak čisté auto nemôže mimo salónu snáď ani reálne existovať! Okolie nic moc, ale naleštené auto všetko prebíja.
Matii: i bez auta viem, že si to fotil Ty: Tvoj typický "rukopis" tam jasne je. Krásna lúka, čistá kompozícia, k úplnej dokonalosti mi chýba menej šumu v oblohe a auto viac vľavo, ale to sú len detaily.
ja: v záplave pôsobivých atmosférických krajiniek tu pôsobí skoro nepatrične, ale nemalo zmysel dávať niečo podobné, kde by som nemohol konkurovať, tak aspoň snaha o inú definíciu radosti zo šoférovania môjho auta.
Matheas: ako obvykle z minima maximum, jednoduché a efektné; len možno tá téma je bližšie k DW, ako sem.
A hodnotenie:
1. Mates81 (to bolo od zverejnenia tejto fotky jasné)
2. Legacy
3. matii
4. white label
5. Matheas -
matii 26.06.12 06:05
1) Matheas
2) Kubass
3) White Label
4) Legacy
5) Mates81
Trochu hodnocení (upozorňuji, že jsem až na vyjímky nečetl komentáře k fotkám):
Matheas ... nevím proč, ale tahle fotka mi strašně připomíná cestu na dovolenou. Jelikož se letos už nemůžu dočkat, jasné 1.místo
Kubass ... nádherná čistá letní fotka. To léto voní i z monitoru ... kua já sem nějak naměkko
White Label ... bedna za neskutečnou čistotu a to nejen auta, ale i fotky
Legacy ... trochu divné, ale předpokládám, že rád jezdíš sousedovi po poli. Ne vážně, jak už někdo napsal k mé fotce, taky mám rád barevné až skoro kýče.
Mates 81 ... hezká fotka, k postupu na bednu chybělo jediné ... rozměr. Chápu, že pokud je fotka extrémně široká, musí se ušetřit na výšce. Avšak tady je to handicap vůči ostatním, bo pak ztrácí obrázek na kvalitě. -
Leg 26.06.12 00:19
« Re: Fotosoutěž červen VKLÁDÁNÍ
1. Mates81
2. Matii
3. Thomasino
4. white label
5. iudex
Tak pome na to:
1. Mates81 - takéto fotky mám najradšej - príbeh (o Focuse chystajúcom sa vrhnúť na sériu zatáčok na hladučkom povrchu počas letného dňa) fotka rozpráva sama, netreba nič dodávať. Pre mňa najlepšie vystihnutá téma, technicky takisto niet čo vytknúť
2. Matii - Peugeot ako z katalógu, obloha posiata kopovitými oblakmi, lúka ako v alpách. Tri objekty, nič viac, nič menej, žiadne rušivé objekty. Paráda! (osobne by som možno odrezal priestor za autom a takisto použil menej výrazné úpravy, ale každý to vidí podľa seba a toto je evidentne tvoj rukopis, takže OK)
3. Thomasino - jasné, Alpské scenérie, kto by tak rád nevidel svoje auto...
4. white label - neviem, či to bol tvorivý zámer, ale hrozne sa mi páčia "krajinky" v čiernych častiach kolesa. O čare širokoúhlych fotiek sme tu spamovali dosť, takže žiadny ďalší koment :-)
5. iudex - jeden bod za to, že si nespadol do klišé "moje krásne auto za krásneho dňa v najkrajšom kúte sveta" tak ako väčšina z nás (vrátane mňa) a takisto za to, že si neváhal pre víťazstvo v bezvýznamnej fotosúťaži ohroziť život nielen svoj ale aj životy ostatných účastníkov cestnej premávky >:D -
woody-alien 26.06.12 00:03
Upozornění pro správce : TOHLE JE MOJE HLASOVÁNÍ.
1. matii
2. Matheas
3. Thomasino
4. Mates 81
5. White Label
Tentokrát to u mě vyhrály "krajinky" a hlavně "gruppensex barev" od matiiho. >:D Pochválit je ovšem třeba všechny, protože jste se donutili k parádním výkonům. :yes: -
woody-alien 25.06.12 23:58
Upozornění pro správce : TOHLE NENÍ MOJE HLASOVÁNÍ
Tak pánové, tohle bylo silné kolo a je tu tolik pěkných fotek, až mě napadlo, že klidně můžu hlasovat úpně jiným způsobem. Třeba takhle :
1. B randon Walsh
2. M atheas
3. W hite Label
a ještě tam zašifruju název své oblíbené značky. >:D Nakonec jsem nicméně přistoupil na konvenční hlasování a máte ho o příspěvek výše,

EDIT: Ještě mě tak napadlo... strýc jezdí do opakovaně do Tater do hotelu [odkaz] a je tam hodně spokojený... a že on si hodně vybírá.
PS: Pošlu ti mail, mám pro změnu na tebe prosbu...