Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 27.06.12 07:43
« Re: Fotosoutěž červen Hlasování
white label - po tom, čo som sa v šlapkách a kraťasoch brodil po pás v žite sú moje romantické city k poliam dávno vyhasnuté :-)
K tomu wellness, pokiaľ Ti nevadí ísť až na východ do Popradu, fajn je hotel Aquacity, majú tri aj štyri hviezdy (**** má výhľad na Tatry a krajšie izby). Nevýhodou je, že je v meste.
Pre náročných je samozrejme Kempinski na Štrbskom plese [odkaz]
-
white label 27.06.12 00:49
Legacy
A já si naivně myslel, že to tak máte s matiim rádi, že jste takoví motorističtí romantici, co si naleští auto a vyjedou s ním do luk, polí a hájů na romantický výlet... >:D
Předpokládám, že v kufru máte (jako "povinnou" výbavu)i piknik sadu nádobí... >:-[] -
white label 27.06.12 00:47
Ron
Četl jsem zatím nějaké zkušenosti/recenze na netu a kritizovali tam jen dvě věci. Údajně dodělávají za provozu nějaké konečné stavební práce (úpravy bazénů apod.) a pak prý stojí za houby ta polopenze (výběr jen ze dvou jídel a kvalita nic moc) co dávají automaticky k ubytování u těch slevových akcí... -
Ronault. 26.06.12 23:43
WL: No, tak to asi nepomůžu. Rodiče to kupovali přes nějaký slevový portál, tak jsem zvědav, co to bude. Jedou tam tuším 23.-28.7., tak kdybys tam vyrazil dřív, tak poreferuj ty. Přemýšlel jsem že za nimi na jeden den vyrazím, z Brna je to jen 170 km, ale můžu jen sobotu kvůli práci a tu tam zrovna nebudou.
EDIT: Ještě mě tak napadlo... strýc jezdí do opakovaně do Tater do hotelu [odkaz] a je tam hodně spokojený... a že on si hodně vybírá.
PS: Pošlu ti mail, mám pro změnu na tebe prosbu... -
Thomasino 26.06.12 22:23
iudex - fotek z Dolomit je hodně, bohužel i Rajče to trochu komprimuje a hlavně byl problém vybrat tu správnou. Pro DW jsem měl výběr o něco jednodušší a tu co jsem vybral si hodně cením (bez ohledu jak dopadne v soutěži), tady pro MA jsem nad výběrem přemýšlel déle, nakonec jsem vybral jak jsem vybral. Ale co se kvality fotky týká, jsou tam určitě lepší, tady hodně svítilo slunko a na autech je dost přepal a taky trochu šum :-( Ale ty mraky a hory v pozadí se mi zase moc líbí a má to pro mě tu správnou atmosféru ;-)
P.S.: ještě jsem přemýšlel nad touto, ale je to zase spíše o atmosféře než nějaké super fotce:
[odkaz]
P.S.S.: Teď jsem tam šoupnul ještě tuto, taky není podle mě úplně marná
;-)
[odkaz]
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.06.12 17:25
« Re: Fotosoutěž červen HLASOVÁNÍ
1.kubass - jednoznačně a s velkým přehledem nejlepší fotka, hra světel a stínů je naprosto v dokonalé harmonii :yes:
2.legacy - kurevsky pěkná fotka
3.mates - velmi zdařilé
4.matii (řízl bych nahoře kus oblohy)
5.thomasino - na DW máš o 2 levely lepší,ale i tak je to nádhera (trochu zrní obloha)
pomocný bod na příští kolo - white label
Po dlouhé době kvalitní kolo, o to víc to může hřát vítěze
:yes: -
white label 26.06.12 13:19
Já mám problém držet krok stále, ale asi i proto mě to tak baví... >:-[]
Nemáš nějaký tip na víkend, nějaké luxusnější termály na Slovensku, pokud možno ne moc daleko od čáry. Co třeba Malé Bielice (Partizánske), už si tam byl, nebo slyšel nějaké doporučení? -
-
white label 26.06.12 12:23
Moje žena je dokonalá po všech stránkách...
Do toho důchodového věku už taky nemám moc daleko, od konce listopadu (co jsme otevřeli) jsem furt v práci a do práce nedojíždím, čemuž logicky odpovídá i můj aktuální nájezd.
A ty se kdy konečně stavíš na zmrzku? ;-) -
white label 26.06.12 11:03
iudex
A když v některých autosalónech vidím špatně umytá nová auta, škube mi to rukama... >:D
Jak už jsem psal, moje žena prohlásila, že by jsem měl být upřímný a k tomuto tématu vyfotit auto naleštěné v garáži pod plachtou... :*) >:-[]

V Kempinski se natáčel "Román pro muže"...