Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Ronault. 27.06.12 17:55
« Re: Fotosoutěž červen Hlasování
WL: Otázkou je, jestli jsou ty polopenze stejné i přes klasický poukaz a ne jen slevový (často se to liší). Co vím, tak si to jak strejda, tak sestřenice pochvalovali. Ale můžu se jich poptat na ty dvě věci. Mám pocit, že sestřenka tam byla s manželem a dětma nedávno. -
Leg 27.06.12 07:43
white label - po tom, čo som sa v šlapkách a kraťasoch brodil po pás v žite sú moje romantické city k poliam dávno vyhasnuté :-)
K tomu wellness, pokiaľ Ti nevadí ísť až na východ do Popradu, fajn je hotel Aquacity, majú tri aj štyri hviezdy (**** má výhľad na Tatry a krajšie izby). Nevýhodou je, že je v meste.
Pre náročných je samozrejme Kempinski na Štrbskom plese [odkaz]
-
white label 27.06.12 00:49
Legacy
A já si naivně myslel, že to tak máte s matiim rádi, že jste takoví motorističtí romantici, co si naleští auto a vyjedou s ním do luk, polí a hájů na romantický výlet... >:D
Předpokládám, že v kufru máte (jako "povinnou" výbavu)i piknik sadu nádobí... >:-[] -
white label 27.06.12 00:47
Ron
Četl jsem zatím nějaké zkušenosti/recenze na netu a kritizovali tam jen dvě věci. Údajně dodělávají za provozu nějaké konečné stavební práce (úpravy bazénů apod.) a pak prý stojí za houby ta polopenze (výběr jen ze dvou jídel a kvalita nic moc) co dávají automaticky k ubytování u těch slevových akcí... -
Ronault. 26.06.12 23:43
WL: No, tak to asi nepomůžu. Rodiče to kupovali přes nějaký slevový portál, tak jsem zvědav, co to bude. Jedou tam tuším 23.-28.7., tak kdybys tam vyrazil dřív, tak poreferuj ty. Přemýšlel jsem že za nimi na jeden den vyrazím, z Brna je to jen 170 km, ale můžu jen sobotu kvůli práci a tu tam zrovna nebudou.
EDIT: Ještě mě tak napadlo... strýc jezdí do opakovaně do Tater do hotelu [odkaz] a je tam hodně spokojený... a že on si hodně vybírá.
PS: Pošlu ti mail, mám pro změnu na tebe prosbu... -
Thomasino 26.06.12 22:23
iudex - fotek z Dolomit je hodně, bohužel i Rajče to trochu komprimuje a hlavně byl problém vybrat tu správnou. Pro DW jsem měl výběr o něco jednodušší a tu co jsem vybral si hodně cením (bez ohledu jak dopadne v soutěži), tady pro MA jsem nad výběrem přemýšlel déle, nakonec jsem vybral jak jsem vybral. Ale co se kvality fotky týká, jsou tam určitě lepší, tady hodně svítilo slunko a na autech je dost přepal a taky trochu šum :-( Ale ty mraky a hory v pozadí se mi zase moc líbí a má to pro mě tu správnou atmosféru ;-)
P.S.: ještě jsem přemýšlel nad touto, ale je to zase spíše o atmosféře než nějaké super fotce:
[odkaz]
P.S.S.: Teď jsem tam šoupnul ještě tuto, taky není podle mě úplně marná
;-)
[odkaz]
-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 26.06.12 17:25
« Re: Fotosoutěž červen HLASOVÁNÍ
1.kubass - jednoznačně a s velkým přehledem nejlepší fotka, hra světel a stínů je naprosto v dokonalé harmonii :yes:
2.legacy - kurevsky pěkná fotka
3.mates - velmi zdařilé
4.matii (řízl bych nahoře kus oblohy)
5.thomasino - na DW máš o 2 levely lepší,ale i tak je to nádhera (trochu zrní obloha)
pomocný bod na příští kolo - white label
Po dlouhé době kvalitní kolo, o to víc to může hřát vítěze
:yes: -
white label 26.06.12 13:19
Já mám problém držet krok stále, ale asi i proto mě to tak baví... >:-[]
Nemáš nějaký tip na víkend, nějaké luxusnější termály na Slovensku, pokud možno ne moc daleko od čáry. Co třeba Malé Bielice (Partizánske), už si tam byl, nebo slyšel nějaké doporučení? -
-
white label 26.06.12 12:23
Moje žena je dokonalá po všech stránkách...
Do toho důchodového věku už taky nemám moc daleko, od konce listopadu (co jsme otevřeli) jsem furt v práci a do práce nedojíždím, čemuž logicky odpovídá i můj aktuální nájezd.
A ty se kdy konečně stavíš na zmrzku? ;-)