Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
iudex 28.06.12 09:31
« Re: Fotosoutěž červen HLASOVÁNÍ
Tak takýto nečakaný úspech mojej núdzovky som nečakal, díky zino! :-)
WL: vidím, že Ťa stále trápi gastronomická nevzdelanosť našich národov ;-) . Ja kávu nepijem (iba pripravujem), náš presostroj ale ani väčšiu dávku kávy ako na espresso spraviť nevie a stane sa, že návšteva je nemilo prekvapená, ako na nich "šetrím" (takým potom zalievam kávu do 3 dl čajovej šálky >:-[] ) -
Ronault. 27.06.12 17:55
« Re: Fotosoutěž červen Hlasování
WL: Otázkou je, jestli jsou ty polopenze stejné i přes klasický poukaz a ne jen slevový (často se to liší). Co vím, tak si to jak strejda, tak sestřenice pochvalovali. Ale můžu se jich poptat na ty dvě věci. Mám pocit, že sestřenka tam byla s manželem a dětma nedávno. -
Leg 27.06.12 07:43
white label - po tom, čo som sa v šlapkách a kraťasoch brodil po pás v žite sú moje romantické city k poliam dávno vyhasnuté :-)
K tomu wellness, pokiaľ Ti nevadí ísť až na východ do Popradu, fajn je hotel Aquacity, majú tri aj štyri hviezdy (**** má výhľad na Tatry a krajšie izby). Nevýhodou je, že je v meste.
Pre náročných je samozrejme Kempinski na Štrbskom plese [odkaz]
-
white label 27.06.12 00:49
Legacy
A já si naivně myslel, že to tak máte s matiim rádi, že jste takoví motorističtí romantici, co si naleští auto a vyjedou s ním do luk, polí a hájů na romantický výlet... >:D
Předpokládám, že v kufru máte (jako "povinnou" výbavu)i piknik sadu nádobí... >:-[] -
white label 27.06.12 00:47
Ron
Četl jsem zatím nějaké zkušenosti/recenze na netu a kritizovali tam jen dvě věci. Údajně dodělávají za provozu nějaké konečné stavební práce (úpravy bazénů apod.) a pak prý stojí za houby ta polopenze (výběr jen ze dvou jídel a kvalita nic moc) co dávají automaticky k ubytování u těch slevových akcí...