Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
Leg 29.06.12 10:57
« Re: Fotosoutěž červen HLASOVÁNÍ
iudex: sakra, tak na Slovensko sa chystá utratiť svoje peňáze turista zo zahraničia a Ty ho pošleš do ... Rakúska 8-s >:D
A dík za odkaz na článok, rád si ho prečítam napriek tomu, že sa ma formát micro 4/3 zatiaľ nijak netýka (a asi ani v blízkej dobe týkať nebude, vzhľadom na to, že mám dva vcelku slušné objektívy na Canon - jeden dokonca full frame) -
iudex 29.06.12 08:56
wl: je to premyslené do detailov (a preto sa mi tam tak páči): vnútorný bazén (ten najväčší, inak je ich tam cca. 10) prechádza plynule do vonkajšieho, takže aj keď nie je extra teplo, dá sa byť vonku v tomto bazéne s teplou vodou (a i v úplnej zime vydržíš vonku v horúcom jacuzzi). To jazero, čo je na fotke, je vlastne štrkovisko, vďaka čomu má priezračne čistú vodu a v lete slúži na kúpanie. Breh je upravený ako klasické lido: drevené lehátka, slnečníky, móla do vody. Vstup do jazera je pozvoľný, vhodný aj pre deti. Môžem Ti poslať pár fotiek, čo som tam spravil pre lepšiu predstavu.
@Legacy: výborný článok, ktorý zodpovedá na všetky Tvoje otázky ohľadne Micro 4/3 a jeho objektívov, je tu: [odkaz] -
iudex 28.06.12 09:31
Tak takýto nečakaný úspech mojej núdzovky som nečakal, díky zino! :-)
WL: vidím, že Ťa stále trápi gastronomická nevzdelanosť našich národov ;-) . Ja kávu nepijem (iba pripravujem), náš presostroj ale ani väčšiu dávku kávy ako na espresso spraviť nevie a stane sa, že návšteva je nemilo prekvapená, ako na nich "šetrím" (takým potom zalievam kávu do 3 dl čajovej šálky >:-[] ) -
Ronault. 27.06.12 17:55
« Re: Fotosoutěž červen Hlasování
WL: Otázkou je, jestli jsou ty polopenze stejné i přes klasický poukaz a ne jen slevový (často se to liší). Co vím, tak si to jak strejda, tak sestřenice pochvalovali. Ale můžu se jich poptat na ty dvě věci. Mám pocit, že sestřenka tam byla s manželem a dětma nedávno.

EDIT: sorry za offtopic.