Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)
Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz
-
white label 30.06.12 00:25
« Re: Fotosoutěž červen HLASOVÁNÍ
iudex
Upřímně řečeno, kdyby mi někdo na začátku hlasování tvrdil, že tvoje fotka celkově bodově přeskočí tu Kubasovu, myslel bych si, že spadl z višně, ale i tahle nepředvídatelnost výsledku hlasování patří k určitému kouzlu podobných amatérských fotosoutěží... :-) -
iudex 29.06.12 23:49
Taktiež blahoželám víťazom.
Ďakujem za nečakané množstvo bodov, len o bod za medailistami; zdá sa, že whitelabelovská taktika uprednostnenia nápadu pred technickou dokonalosťou je úspešná (a naviac rýchla a pohodlná: jeden cvak kompaktom cestou domov, bez maturovania pri vyvolávaní z RAWu). :-)
Ronault: no prešli sme si tým mnohí, človek má po absolvovaní výšky pocit, že si zaslúži oveľa viac a realita potom nepríjemne schladí. Ale ako Ťa poznám, Ty si nájdeš cestu a do roka a do dňa sa budeš voziť na novom Golfe 1,2TSI (a možno sa premenuješ na Romswagen). >:D >:-[] -
Ronault. 29.06.12 23:34
Gratuluji vítězům!
Nicméně k tomu zajímavému tématu, kterým tady hřešíme... To St. Martin vypadá hodně dobře. Taky zvažuju vyrazit do La Thaya, což je v Rakousku kousek od Znojma, ale vzhledem k tomu, že jsem předevčírem dostal mzdový výměr, tak to vypadá, že pojedu jen šalinou na Prigl 8-s :no: Asi budu fakt stávkovat 8-s -
white label 29.06.12 23:24
Matheas mě požádal abych to ukončil a napsal výsledky, takže:
1. matii 30b
2. mates81 27b
3. Legacy 19b
3. Thomasino 19b
4. iudex 18b
5. white label 17b
6. Kubas 16b
7. Matheas 11b
8. Brandon 0b
Gratulace nejen bedně, ale všem zúčastněným.
P.S. Osobně mě tentokrát velmi překvapilo nedocenění Kubasovy fotky.
-
iudex 29.06.12 14:50
wl: práveže i pre deti je v St. Martins všetko: je tam dokonca samostatná, oddelená sekcia bazénov a atrakcií iba pre deti, takže sa nemusíš báť, že Ti skočia do hlbokého bazéna, keď sa práve nepozeráš, na zemi je taká nešmykľavá guma, aby deti jašiace sa pod fontánkami necapli, ešte aj okraje bazénov nemajú ostré rohy, sú tam prebaľovacie pulty, skrátka domyslené do posledného detailu a moja 4 ročná dcéra to stále spomína, kedy tam znovu pôjdeme.
Kadopádne aj Bešeňová je fajn, máš to podstatne bližšie, len je to v priamom porovnaní asi ako Škoda Rapid proti Audi A6. ;-) -
white label 29.06.12 14:27
iudex
Vypadá to tam dost dobře, ideálně tak ve dvou, bez dětí. Zvažuji i Bešeňovou, je to o něco blíž, ale hlavně jsou tam i atrakce pro děti, malá má 5 let a tam by si to asi užila víc.
Jinak s tvým názorem na komplexnost služeb souhlasím... -
Leg 29.06.12 13:31
V pohode, v podstate maximálne súhlasím. Ten príspevok predtým bolo len také podpichnutie (čo naznačil aj smajlík na konci) a sám patrím k tým, čo stále viac svojich eur míňajú v Rakúsku prípadne inde v zahraničí. Bohužiaľ, nie som z toho nadšený, ale nechať si skákať po hlave len preto, aby som podporil "domácich" rozhodne nie som ochotný. BTW. ten rezort čo si odporučil white labelovi je pri Neziderskom jazere (ten názov vidím prvý raz, väčšinou ho aj Slováci volajú Neusiedler See)? -
iudex 29.06.12 12:49
Legacy: no nie je to moc lokálpatriotické, zastávam však názor, že Slováci stále nevedia poskytovať služby (stále sa tam často mieša mix chamtivej snahy po rýchlom zbohatnutí s tvrdohlavo-hrdým postojom v štýle: nepáči sa-nechaj tak) a v okolitých štátoch sú na tom lepšie. Keď sme pri tom spomínanom Rakúsku a Neziderskom jazere: je to v zásade jedna plytká špinavá žbrnda, ale tá nadstavba možností a služieb, ktorú okolo toho vybudovali a domysleli do dôsledkov, sa u nás jednoducho nenájde - d wildlife safari cez vínnu turistiku až po stovky kilometrov perfektných cyklotrás (obdobne vyťažili Maďari maximum z Balatonu). Choď k nám do Senca na Slnečné jazerá a porovnaj a dáš mi za pravdu. Pekná príroda, minerálne pramene a pod. je jedna vec, samé sa to ale nepredá a dnešný turista vyžaduje komplexné služby, od stravovania cez šport až po večernú zábavu. Vystrč večer nos z tatranského Grandhotela a nemáš kam ísť. V tomto som asi rovnako kritický ako wl vo vzťahu k servírovaniu kávy. >:-[]
EDIT: sorry za offtopic. -
Leg 29.06.12 10:57
iudex: sakra, tak na Slovensko sa chystá utratiť svoje peňáze turista zo zahraničia a Ty ho pošleš do ... Rakúska 8-s >:D
A dík za odkaz na článok, rád si ho prečítam napriek tomu, že sa ma formát micro 4/3 zatiaľ nijak netýka (a asi ani v blízkej dobe týkať nebude, vzhľadom na to, že mám dva vcelku slušné objektívy na Canon - jeden dokonca full frame) -
iudex 29.06.12 08:56
wl: je to premyslené do detailov (a preto sa mi tam tak páči): vnútorný bazén (ten najväčší, inak je ich tam cca. 10) prechádza plynule do vonkajšieho, takže aj keď nie je extra teplo, dá sa byť vonku v tomto bazéne s teplou vodou (a i v úplnej zime vydržíš vonku v horúcom jacuzzi). To jazero, čo je na fotke, je vlastne štrkovisko, vďaka čomu má priezračne čistú vodu a v lete slúži na kúpanie. Breh je upravený ako klasické lido: drevené lehátka, slnečníky, móla do vody. Vstup do jazera je pozvoľný, vhodný aj pre deti. Môžem Ti poslať pár fotiek, čo som tam spravil pre lepšiu predstavu.
@Legacy: výborný článok, ktorý zodpovedá na všetky Tvoje otázky ohľadne Micro 4/3 a jeho objektívov, je tu: [odkaz]