iudex 16.07.22 21:31
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog
Malá moto odbočka: včera som videl motorku Royal Enfield Classic. Fakt štýlová retro motorka, na pohľad veľmi zaujímavá. Až keď som to googlil som zistil, že je to len 350ka, pomerne slabučká a aj tá technika je taká jednoduchá. Každopádne za málo peňazí veľa štýlu. [odkaz] -
white label 15.07.22 18:05
« suché dsg
Th
Suché dsg časem zlobí, protože VW tvrdí, že je v nich tzv. doživotní (olejová) náplň. My v CrossPolu olej v dsg přesto měníme a zatím funguje jako nová, je to drbačka ho tam dostat, ale jde to, naštěstí to má dva! odvzdušňováky, takže jedním to tam tlačíš (třeba stříkačkou) a druhým může odcházet vzduch.
Doporučit jeté auto podle fotek neumím.
V CrossPolu máme 1.2TSI/81kW a ten motor (zatím) nemá chybu. -
Thomasino 13.07.22 23:15
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog
A to mě Praděda ani nechce prodat pro moji drahušku jejich Yaríska s automatem >:-[] :'-( Nechápu, jak může doma držet takové nechlapské auto co nemá manuál !! ;-)
Intenzivně něco hledáme, ale malých slušných aut s automatem moc není. Teď jsem vážně zvažoval jiného Yarise po fejsu s 1,5 motorem, ale pak jsem zjistil, že Yaris nemá výsovný volant a pro moje dlouhé ruce a nohy tedy nevhodné :-( Takže mé představy se ubírají k dovozu Pola ve třídvířku s motorem 1,2 TSI :-! Ale možná zvládnu i to pětidvířko, na jedno se možná pojedeme podívat o víkendu.
White Label - ale zvládli bychom i Cross Polo ;-) -
pradeda777 10.07.22 15:00
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog
Freddie....mám shovívavou soudružku manželku, ale motorka by asi neprošla. Ona si totiž dobře pamatuje jak jsem vypadal, když jsem v roce 1962 na motorce "atakoval" Škodu 706 valník a pak strávil 3 měsíce v místní nemocnici. Já si z toho "utkání" nic nepamatuju, ale všichni říkali, že sem měl kurwa kliku..... :-! Takže ničevó.... >:-[]

Ako žiadne veľké prekvapenie a to je len dobre. Vizuálne konečne decentné, proste hotheč v štýle VW a nie tramsformer pre puberťákov. Veľmi sa mi páči interiér, dizajnovo čistý a uprataný, taký závan Audi interiérov (predtým než to pohnojili súčasnými celodotykáčmi). Technické údaje ešte nie sú, ale tam veľké prekvapenie nečakám, 2,0T s manuálom a samosvorom a je už relatívne jedno, či to bude 235 alebo 250 kW. Tak už len počkať na tú cenu, či to neprestrelia a tiež či (v súčasnom blbom duchu) nepôjde o nejakú limitku na dva roky s obmedzenými počtami pre EU krajiny.