Caterham Fotosoutěž (Fotosoutěž Moje auto.cz)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz

• « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 21.07.22  09:23

« Moje budúce auto?

Konečne predstavili Civic type R: [odkaz]
    Ako žiadne veľké prekvapenie a to je len dobre. Vizuálne konečne decentné, proste hotheč v štýle VW a nie tramsformer pre puberťákov. Veľmi sa mi páči interiér, dizajnovo čistý a uprataný, taký závan Audi interiérov (predtým než to pohnojili súčasnými celodotykáčmi). Technické údaje ešte nie sú, ale tam veľké prekvapenie nečakám, 2,0T s manuálom a samosvorom a je už relatívne jedno, či to bude 235 alebo 250 kW. Tak už len počkať na tú cenu, či to neprestrelia a tiež či (v súčasnom blbom duchu) nepôjde o nejakú limitku na dva roky s obmedzenými počtami pre EU krajiny.
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 17.07.22  06:54

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

To musí byť radosť s tým jazdiť :-) :-)
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 17.07.22  03:45

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

sf
    Ta dieselová verze stojí už nějakou dobu v pneuservisu kam jezdím... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 16.07.22  22:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

Einfeld sa robil aj ako dízel :-)
    iu: ideš na plnotučný A vodičák?
  • « 00 Reagovat !

foto iudex

iudex 16.07.22  21:31

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

Malá moto odbočka: včera som videl motorku Royal Enfield Classic. Fakt štýlová retro motorka, na pohľad veľmi zaujímavá. Až keď som to googlil som zistil, že je to len 350ka, pomerne slabučká a aj tá technika je taká jednoduchá. Každopádne za málo peňazí veľa štýlu. [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 16.07.22  14:48

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

tms....mě se líbí to Polo. Škoda, těch km.... :-(
  • « 00 Reagovat !

foto white-label

white label 15.07.22  18:05

« suché dsg

Th
    Suché dsg časem zlobí, protože VW tvrdí, že je v nich tzv. doživotní (olejová) náplň. My v CrossPolu olej v dsg přesto měníme a zatím funguje jako nová, je to drbačka ho tam dostat, ale jde to, naštěstí to má dva! odvzdušňováky, takže jedním to tam tlačíš (třeba stříkačkou) a druhým může odcházet vzduch.
    Doporučit jeté auto podle fotek neumím.
    V CrossPolu máme 1.2TSI/81kW a ten motor (zatím) nemá chybu.
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 15.07.22  16:44

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

Praděda - máš taky SZ :-)
    Nebo odkaz na aktuální nabídku Yarisů s automatem zde:
    [odkaz]
    [odkaz]
    White Label - nějaký názor na tohle Polo-auto bez barvy ?? Má sice najeto 100 tisíc, ale ten motor je celkem ok, ne? Jen ta převodovka občas trochu zlobí, ale to je u všech těch malých aut..
    [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 14.07.22  09:55

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

tms....máš sz..... :-! Na FB jsem objevil....mohlo by Tě zajímat....[odkaz] [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto Thomasino

Thomasino 13.07.22  23:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

A to mě Praděda ani nechce prodat pro moji drahušku jejich Yaríska s automatem >:-[] :'-( Nechápu, jak může doma držet takové nechlapské auto co nemá manuál !! ;-)
    Intenzivně něco hledáme, ale malých slušných aut s automatem moc není. Teď jsem vážně zvažoval jiného Yarise po fejsu s 1,5 motorem, ale pak jsem zjistil, že Yaris nemá výsovný volant a pro moje dlouhé ruce a nohy tedy nevhodné :-( Takže mé představy se ubírají k dovozu Pola ve třídvířku s motorem 1,2 TSI :-! Ale možná zvládnu i to pětidvířko, na jedno se možná pojedeme podívat o víkendu.
    White Label - ale zvládli bychom i Cross Polo ;-)
  • « 01 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 13.07.22  16:18

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

...no právě......proto se doporučuje si vzít ne moc hezkú, ale hodnú a pracovitú babu a zároveň mět aj sexy milču.... >:D >:D >:D
  • « 11 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 10.07.22  20:15

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

….aj také veci sa stavajú, pomilujú iný >:D
  • « 01 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.07.22  19:52

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

Freddie....koupit takovou krásnou motorku a nejezdit na ni by bylo jako si vzít sexy babu a nepomilovat ji..... ;-) >:D >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 10.07.22  17:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

Jazdiť na nej nemusíš, stačí keď ju teraz kúpiš. >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto white-label

white label 10.07.22  15:24

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

pd7
    A já si naivně myslel, že vy chlapáci, co máte v garážích fofrklacky se třemi pedály, se nezaleknete vůbec ničeho... :-O ;-)
  • « 01 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.07.22  15:00

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

Freddie....mám shovívavou soudružku manželku, ale motorka by asi neprošla. Ona si totiž dobře pamatuje jak jsem vypadal, když jsem v roce 1962 na motorce "atakoval" Škodu 706 valník a pak strávil 3 měsíce v místní nemocnici. Já si z toho "utkání" nic nepamatuju, ale všichni říkali, že sem měl kurwa kliku..... :-! Takže ničevó.... >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 10.07.22  14:19

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

Tak kúp nejakú Duknu a u mňa budeš mať garanciu odkupu. Časom a za rozumnú cenu by som ten starý vergeľ odviezol
  • « 01 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.07.22  10:49

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

Zabloudil jsem i na stránky Ducati Brno. Tady se mě líbí tito "naháči"....[odkaz]
  • « 01 Reagovat !

foto pradeda777

pradeda777 10.07.22  10:39

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

wl....tož taková motórka by se mě líbila moc. Postavil bych si ju do mého pokoje hned vedle počítače, abych se na ňu mohl pořád dívat.... ;-) >:D >:-[]
  • « 01 Reagovat !

foto speedfred

speedfred 10.07.22  06:34

« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Epilog

Tá je nádherná a potentná.
    XBlow
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…