white label 04.07.12 19:14
« Re: Fotosoutěž Výsledky a teorie spiknutí
w-a
To je dobře, že mají v Turnovské cukrárně tak dobrou vanilkovou, poslední dobou totiž velmi přibývá míst s točenou zmrzlinou (zřejmě je to i dáno možností zakoupit levný čínský stroj), ale kvalita točené zmrzliny u nás celkově naopak spíš klesá.
V Turnově jsem nebyl, ale nemám důvod ti nevěřit. Střídají se teď u nás školící turnusy z Trutnova (neplést s "tvým" Turnovem) a vždycky ten předchozí turnus k nám pošle ten nový na zmrzlinu a opakovaně tvrdí, že u nich nikde podobně dobrá zmrzlina není, a stejně se vyjádřil třeba "Provocateur" (když si byl u mě pro výhru) o Jihlavsku, možná jsme jen "jednoocí mezi slepými". Doufám, že až ji zkusíš, bude aspoň tak dobrá jak v tom Turnově "U Janotů". ;-) -
white label 03.07.12 15:19
« Re: Fotosoutěž nové téma na červenec
"...celkové pořadí ve mě vyvolává silnou a odpornou pachuť.
Šesté místo Kubase je tragikomické, jeho fotka je minimálně o třídu lepší, to pozná, s prominutím, i ten největší vocas...."
Měl jsem na mysli slovo "odpornou" a slovo "vocas", to mi přišlo docela (vzhledem k tomu o co šlo) přehnané... ;-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.07.12 10:08
« Re: Fotosoutěž nové téma na červenec
Četl jsem si po sobě příspěvky a žádná silná slova nenašel, asi se rychle zapomnělo na dřívější virtuální bitvy, proti tomu je můj text čajíčkový, s nožkou přes nožku. Zkrátka to tak vidím a hotovo.
Obě soutěže jsou prakticky identické, jen tady se občas stane, že super foto propadne, ale třeba k tomu dojde i ,,tam,,. -
Matheas Ropak 03.07.12 09:04
« Re: Fotosoutěž nové téma na červenec
Děkuji matii za vyhlášení tématu takhle je to správně vím , že zde Matheas není nelením a jakmile se domluvím nové téma vyhlásím :-)
supr tédy ještě jednou vyhlašuji nové téma na měsíc červenec a to
"AUTO a NEBE"
přihlašovat můžete od 15.7.2012 22:00h do 25.7.2012 22:00h
M. -
white label 02.07.12 20:24
« Re: Fotosoutěž nové téma na červenec
Jinak s mojitem se sice shodnu v názoru na povedenost kubassovy fotky (i když já vidím její zásadní přednosti trochu jinde, než on), ale nemůžu souhlasit s těmi zbytečně silnými slovy kolem toho. Každý tu hlasuje podle svého uvážení a názor každého mě může jakkoli překvapit, ale nikoho nelze osobně kritizovat za to jak hlasuje. Tohle je především dobrovolná amatérská zábavná fotosoutěž (velmi podobně jako na DW, a ne že ne ;-) ) a to je třeba brát v potaz v první řadě. -
matii 02.07.12 19:47
« Fotosoutěž nové téma na červenec
Vzhledem k tomu, že mi neprošel návrh na sloučení obou prázdninových měsíců, snad se nikdo nebude zlobit, když téma prozradím já, tak, aby dotyční mohli začít fotit co nejdříve. I když se dost bojím, že se začátkem dovolených a ohlášením pauzy některých tradičních soutěžících bude účast nízká, přesto zveřejňuji nové téma na červenec, na němž jsem se dohodl s dalšími "bednaři":
Auto a nebe
P.S. ne že budete fotit za bouřky na poli! :-)

Na tu cukrárnu v Turnově jsem dostal doporučení a vanilkovou tam mají opravdu vynikající. Na druhou stranu je cukrárna umístěna na jedné z hlavních ulic, s čímž souvisí nemožnost rozšíření poměrně malého prostoru, zvýšený hluk z ulice i absence předzahrádky. I vnitřní prostředí by se dalo vylepšit, začíná působit omšele. Personál by u mě dostal 2, ochota v pořádku, ničím mě nenaštvali ale zároveň ani nenadchli. Z fotek, který jsem zatím od tebe viděl bych řekl, že minimálně prostředím bude hrát BB jinou ligu a jak známo, první dojem je jeden z nejdůležitějších. Co ale taky čekat od puntičkáře, kterej si vozí v kufru Golfu radiátor a jistě tam má někde schovanou i mobilní wapku. ;-) >:D :yes: